Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li si realan i cujes sebe sta pricas? Poredis vas sad sa nama u onom vremenu kada smo prodavali koseve i grb?Isto kao i vi u vremenima kad smo mi kontrolisali sve. Te srpski kalcopoli te ovo te on... e sad kad je lopta u vasem dvoristu hajde malo da se bavimo postenjem i fer plejom. A posteno je samo ono sto mi kazemo.
Cim ste izgubili od Budocnosti na domacem terenu odmah napad sudije su krive... Sto Grk nije izasao i cestitao poraz kad je takav gospodin?
Šta je hteo na kraju da uradi,da prazni dvoranu.Ko je taj što širi mržnju.Čović.Zanima me sad samo njegova izjava sad kad je suđenje bilo solidno i gde je svako mogao da dobije.Gde su 2 tehnicke Teodosicu?
Prosle godine ste na tu foru osvojili titulu.Šta je hteo na kraju da uradi,da prazni dvoranu.Ko je taj što širi mržnju.Čović.Zanima me sad samo njegova izjava sad kad je suđenje bilo solidno i gde je svako mogao da dobije.
Šta je radio da bi dobio tehničku.Turčin je skakao i na sudije i na zapisnički sto.Ne znam šta je tražio sem pražnjenje sale.Carlik promašio jedno bacanje i sad smak sveta.Normalno kad kao vrsan trener drži 3 igrača više od pola sata pa do 40 minuta na terenu.Nije smeo da ubacuje belce sem Pokuševskog jer ne zna da organizuje igru.Pet puta je zvezda promašivala u produžetku i on nema odgovor na to.Šta su vas sad sudije oštetile-kaže Turčin da su svi videli.Da li može jednom da izgubi i da se ponaša normalno i da ne traži krivce.Gde su 2 tehnicke Teodosicu?