SPORT-Opšta tema

Bilo je povlacenja za ruku Petruseva, pogledaj lepo.

Partizan ovo gubi zbog izgubljenih lopti, kao amateri da igraju.

Poslednja izmena:
Isto kao i vi u vremenima kad smo mi kontrolisali sve. Te srpski kalcopoli te ovo te on... e sad kad je lopta u vasem dvoristu hajde malo da se bavimo postenjem i fer plejom. A posteno je samo ono sto mi kazemo.
Cim ste izgubili od Budocnosti na domacem terenu odmah napad sudije su krive... Sto Grk nije izasao i cestitao poraz kad je takav gospodin?
Da li si realan i cujes sebe sta pricas? Poredis vas sad sa nama u onom vremenu kada smo prodavali koseve i grb?

ovde je presudan core domaćih igrača
Kalinić zakljuca Karlika na kraju nije mogao da primi loptu, Brown očekivano d aće čovek napraviti glupost igrao 40minuta
ceo turnir sem Vanje ostali domaći igrači mršavo

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

11:1 Против најбољег тренера у васиони....Окрећемо се обавезама у Купу Афричких Нација 😂😂😂
Пумпаајјјј Звездоооооо!!!

Po mom mišljenju je i bilo za očekivati da će Zvezda pobediti večeras, jedan dan više odmora i plus jedna prijateljska utakmica

Sem Karlika ovi drugi crnci su limitirani u glavi.Kao i Koprvica i Pokusevski.

Belgijanac je za ove izmislio kosarku.

i sad ispade posle svega da je od 4 derbija do sada ove sezone partizan dobio samo onaj prvi koji svi znamo da je dobio lako jer je dogovoreno da se da partizanu pobeda

svi ostali tesni na jednu loptu realno

zanimljivo

Dobra tekma, očekivao sam lakšu pobedu Zvezde ali igra i onaj Dzons ko lud...(y) Sledece subote derbi na Marakani, eto prilike da se Partizan revanšira... :)

umesto Washa trebai ici Lunberg za Nis,al zoc tako odlucio

ili ako vec ne veruje Balsi i ne stavlja ga bar 15minuta meca onda Davis

Gde su 2 tehnicke Teodosicu?
Šta je radio da bi dobio tehničku.Turčin je skakao i na sudije i na zapisnički sto.Ne znam šta je tražio sem pražnjenje sale.Carlik promašio jedno bacanje i sad smak sveta.Normalno kad kao vrsan trener drži 3 igrača više od pola sata pa do 40 minuta na terenu.Nije smeo da ubacuje belce sem Pokuševskog jer ne zna da organizuje igru.Pet puta je zvezda promašivala u produžetku i on nema odgovor na to.Šta su vas sad sudije oštetile-kaže Turčin da su svi videli.Da li može jednom da izgubi i da se ponaša normalno i da ne traži krivce.
Koliko je Zvezda 2023 igrala utakmica i plus kup 3 dana zaredom pa...Alo 11 puta ga je nadmudrio taj zalizani koji nema znanja kao dotični licemer i ponaša se kao malo dete jer bes je u njemu zbog toga a ne zbog sudija i politike koje stalno ističe sa rečenicom-"videli su svi".Koji svi i šta su videli.
Ja sam video napetu i tešku utakmicu gde je svako mogao dobiti.To što Turčin ne može da dobije Zalizanog,to je već problemu klubu i u odlukama da igra samo sa crncuma ali nije smeo jer bi izgubio malo više od 6 razlike.Iako i dalje tvrdim da je sa samo 4 stranca Partizan jači samo nema ko da ih dovede do pobede.

Nazad
Vrh