Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog čega je Željko turcin?Kako te nije sramota da tako pišeš za velikana svetske košarke? On sam je veći od cele Crvene Zvezde od 45 pa na ovamo.Boli istina moderatora.Turčin je dobio Borac bez treninga.Samo je održao sastanak.To se zove stručnjak.
Jeste veci, ma najveci, pogotovo kad juri devojcice od 15-18 godina. U duboko alkoholisanom stanju. Onda je najveci da nema veci od njega ali sta ......Zbog čega je Željko turcin?Kako te nije sramota da tako pišeš za velikana svetske košarke? On sam je veći od cele Crvene Zvezde od 45 pa na ovamo.
Inače mi smo toliko moralna država da nam moral prosto na uši izlazi.Jeste veci, ma najveci, pogotovo kad juri devojcice od 15-18 godina. U duboko alkoholisanom stanju. Onda je najveci da nema veci od njega ali sta ......![]()
Nismo moralna ni normalna drzava, ali dok se ovakvi i slicni likovi velicaju nema nam ni spasa ni pomoci.Inače mi smo toliko moralna država da nam moral prosto na uši izlazi.
A i jedan i drugi igrali i za Zvezdu.Mnogo se vi pravite važni za klub kojem su najveće legende ostareli Partizanovac Dalipagic i Lock- out Divac.
A to su?Uloga igrača Crvene Zvezde u reprezentaciji je bila grejanje klupe da Partizanovci ne dobiju šuljeve kad sednu da odmore.
Da,vujanic posto je vec 2001 godine zvezda bila u finansikom problemu,presao u partizanLepo ja kazem dvolicni, kada podjebavate i vredjate prvimo se ludi. Cim vas neko malo nagazi odma kuknjava.Nisam video da neko vise kuka po forumu od pojedinih, kao strine.
@Lule28
Vujanic?
Danilović je došao iz Bosne, nisam siguran da je bio punoletan.A to su?
Koje igrace je partizan stvorio osim Danilovica? De mi navedi kad i znas
Imao je 17 godDanilović je došao iz Bosne, nisam siguran da je bio punoletan.
Sigurno ne treba izostaviti Lazica, nije velik igrac, ali posle toliko utakmica u Zvezdinom dresu respekt.Slavnic,kalember,cvetkovic,kapicic,sasa obradovic,trifa,stojakovic,vujanic,rakocevic,aca nikolic itd itd
To su legende zvezde
Divac nikako nije zvezdina legenda a nije ni partizanova,pitanje da li je i legenda uopste
Dalipagica ste oteli od Jugoplastike sa kojom je on imao sklopljen dogovor pa je zbog prelaska u Partizan 6meseci bio kaznjen i nije mogao igrati prvi deo sezone
Tako da to otimanje igraca i pocetka ludovanja je pocelo odavno
Cuveni aca nikolic igrao za zvezdu,pa zbog vosjke primoran da igra za Jugoslovensku narodnu armiju koji je kasnije preimenovan u danasnji klub KK Partizan,posle godinu ipo dana,vraca se u zvezdu
Lule objasni pojam stvorio.
evo rekao cociJedini igrac iz Partizanove skole je Mica Beric ovo sve drugo doslo kao gotovi igraci. Kicanovic, Obradovic iz Cacka dalipagic iz Mostara, Divac iz kraljeva.