SPORT-Opšta tema

Vaš Kalinić je skuplji od svakog igrača Partizana, a nek navede koliko vas košta pozajmica Petruševa.
partizan mu davao vise ali je odbio

selekcija igraca kod vas je vrlo upitna
ko je radio ne znam
prica ide da se predsednik bavi finansijama a da se trener i pomocnici bave ekipom i rosterom

Lule,imaš li podatke koliko košta KK Sudan a koliko KK Zvezda.
nemam

buzdet po izjavama

zvezda 23.000.000 evra

partizan 24.440.000 evra

Mihajlo ne pisi vise bajke nego saslusaj cinjenice koje ti coci pise. Svako njegovo pisanje mozes proveriti na netu da li je istinit.
Vi grobari morate da jednu stvar znate, da period od 1990-2012 kada ste imali neke uspehe u kosarci kada ste otimali i gepekovali sve po srbiji nije postojao toliko "uspesan" za vas pre toga. Igrala se i tad kosarka....

Niko mi neogovori a vidim da vas ima puno upućenih koliko nas košta Kalinić ugovor na tri godine(a on u poznim godinama) i Pozajmica Petruševa.

Vratio se da pomogne klubu i Sveropulisu, ugovor ce naknadno napraviti kad se zavrsi sezona pa izracunaju prosecan indeks korisnosti.

u barseloni je imao 1.3 miliona ugovor na 1+1

sport klub je izasao sa cifrom da ce za 3 sezone Kalinic u zvezdi zaraditi 5miliona evra :ROFLMAO:

sto se tice Petruseva ni strani novinari nisu pisali o nekom obestecenju,vec samo da je dosao u zvezdu na pozajmicu

moguce da je zvezda preuzela platu,bez obestecenja

partizan mu davao vise ali je odbio

selekcija igraca kod vas je vrlo upitna
ko je radio ne znam
prica ide da se predsednik bavi finansijama a da se trener i pomocnici bave ekipom i rosterom

nemam

buzdet po izjavama

zvezda 23.000.000 evra

partizan 24.440.000 evra
Mislim na igrače ili koliko ima Turčin-Licemer.

Ma pusti ih bre zorane, uvek to rade, po principu one narodne dr'te lopova.
Kalina i Petrusev koliko god i da kostaju barem su nasi, i daju doprinos i reprezentaciji.
Za razliku od njihovih kk sudan kamerun sto budu tu pola sezone i drmnu lovu i zapale.

Nije to narodna,vi i jeste lopovi.
Jeste li ukrali i oštetili pehar?
Bitno da ste vi posteni. Sve sam delakrem drustva kod vas, pedofil, biznis sns ostoja, dule gepek majstor....
To sa peharom je glupost.
Veci je greh koliko ste pokrali talenata za 20 godina haranja srpskom kosarkom, i pogasili hemofarma i ostalih. Kad niste mogli da ih pobedite sa gepekovanim sudijama onda ih tukli stolicama.

Nazad
Vrh