SPORT-Opšta tema

Други отпозади... гаће одавно спале... ал боле нас, нисмо задњи.

Ne oglašavaju se Cigani.Ovi da su hteli dali bi im 10 komada.Vidi se razlika u kvalitetu i realno je za Zvezdu bilo da igra Ligu Evrope.Ovako će samo biti za nabijanje gol razlike.

Postovani grobari moramo svatiti da je to realno stanje u nasem fudbalu,ipak vi ste ispod tog nivoa.Kad budete stigli taj nivo bice nam svima bolje..Niste mi odgovorili gde nestade 100 m dinara u KSS?Kazu kupljeno ulaznica za 600k evra za utakmice na OI.To opet Covic spinuje?

Ne oglašavaju se Cigani.Ovi da su hteli dali bi im 10 komada.Vidi se razlika u kvalitetu i realno je za Zvezdu bilo da igra Ligu Evrope.Ovako će samo biti za nabijanje gol razlike.
Ова лига шампиона служи за набијање евара у нечије џепове... не ради се ту о фудбалу....

Da li ste gledali omladince barse i zvezde.Mislim da bi vama ti omladinci nabili jedno 10 komada.Naši su se trgli posle njihovog vođstva od 2:1 i pokazali mnogo boju igru.Velika greška je bunker sa kojim počinje utakmicu i čeka grešku.Mislim da mora drugačije d se organizuje igra.I što je interesantno -njihovi napadači su uvek ispred naših odbrambenih.Kod drugog gola je gosn sudija trebao da svira faul nad Šerifom ali za Zvezdu će se svirati samo kada s mora.Mislim da im nije potrebna pomoć sudija ali onsj mali je jašio Šerifa i ništa.Em su klasa em njih ne smeš ni pipnuti.

Nazad
Vrh