SPORT-Opšta tema

И сад нам као опет криве судије?
Недовић маши, Теодосић маши али све је то раније требало да се реши.

Oba tima upadaju u kanas.
Zvezda igra isto kao prošle godine gubi na jednu loptu,Partizan isto sranje samo drugo pakovanje

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

И сад нам као опет криве судије?
Недовић маши, Теодосић маши али све је то раније требало да се реши.

posle ovih koraka slukasa i dodavanja mitoglu pogadaja trojku za vodstvo panate 74-75

naravno da ovo nije bio zadnji napad ali brate mili svi i na ekranima i u pioniru vide gresku u koracima,bune se jedino sudije ne vide

ono sto je meni vise nego dobro a to je

zvezda ima za sada 4 poraza od toga 3 poraza su od TRI prvoplasirane ekipe na tabeli(pao,barsa,zalgiris) i poraz od Reala 99% ucesnika fajnal fora

na to dodamo sigurno ukradenu pobedu protiv zalgirisa a i ova sa Barsom vrlo vrlo sumnjivo

ovo juce bez navijanja puna hala,poraz u poslednjih 30 sekundi,Teo imao sut za verovatno pobedu na mecu protiv sampiona evrolige tako da vrlo sve to dobro deluje iako tabela ne pokazuje mozda to

sad ide Alba kuci pa 2 meca u francuskoj Monako pa Asvel
tu 2 pobede se moraju uzet

Nemaj da otpisujes Albu i Asvel znas kako ste prolazili sa njima.

Vama uvek krive sudije, sinoc su svi videli da ce biti jos jedan poraz.

Nemaj da otpisujes Albu i Asvel znas kako ste prolazili sa njima.

Vama uvek krive sudije, sinoc su svi videli da ce biti jos jedan poraz.
upravo na ovo i mislim,nadam se da ce ova biti drugacija a to znaci ozbiljan pomak

ako si ti video poraz gde mi minut pre kraja vodimo 2 poena i u tih poslenjih minut igre ne postignemo kos--nedovic promasi za 79-77,pa faul panati 5 sekundi do kraja za oba slobodna lorenca browna i rezultat 77-79 za njih....teodosic ima sut za 3 poena 2 sekunde do kraja promasi,lopta za pao i ponovo 2 slobodna koja pogadjaju i rezultat bude 77-81 kao konacni

tebi svaka cast ako si ovo video kako ce se razvijati :haha:

Pre će Zvedzda da pobedi Monaci nego Albu i Asvel.
Ako se desi suprotno da pobede Albu, Asvel a izgube od Monaka onda ima pomaka.
Malo preterujete sa sudijama ko vam kriv kada nezavrsite utakmicu ranije.

Procitaj moje postove ništa bolje u odnosu na prošlu godinu
E sada poznata je činjenica da Željko tempira formu za dec januar tako ke bilo pre 2 god.
Međutim cini mi se da smo omašili s acentrima
Onaj 88 malo mi liči na klasicnog balvana a onaj 0 je 0 ne može vola da ubode

bukvalno od igraca naprave da mu je bitno da mrzi pazi te mrzi drugi klub a to je czv

ista ta czv koja ga je uvela u igranje u evroligi i otvorila mu sirom vrata za napredak u karijeri
imao trogodisnji ugovor iz koga je pusten jer je za njega placeno obestecenje

ludilo mozga

Procitaj moje postove ništa bolje u odnosu na prošlu godinu
E sada poznata je činjenica da Željko tempira formu za dec januar tako ke bilo pre 2 god.
Međutim cini mi se da smo omašili s acentrima
Onaj 88 malo mi liči na klasicnog balvana a onaj 0 je 0 ne može vola da ubode

Kroz tempiranje forme on gubi utakmice.Ako se tako tempira onda dobro.

Nego, šta se desava sa Hapoelom i Zvezdom?
Vidim po instagramu kruzi da Zvezd aponudila 2 i nesto mil Montliju, d aće vlasnik Hapoela d aponudi svim igračima Zvezde veće novce itd

Изгледа да смо контактирали играча без знања клуба
Каже власник да ће сваком играчу Звезде понудити милион евра да буде слободан играч или да бира други клуб.
Нагазили смо на пргавог милионера.

Мени је интересантна ова изјава Недовића где каже да се не штеде на тренингу. То може да буде добра прича ако се довољно контролишу потенцијалне усијане главе...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh