ali koliko su gurali ovog fjurija Britanca to je cudo
jos od onog tromeca sa vajdleorom
ovo je bio klasican nokaut koji sudija treba da prekine,jos i zaustavi usika koji bi verovatno levicom definitivno uspavao grmalja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ali koliko su gurali ovog fjurija Britanca to je cudo
Sportski direktor KK Crvena zvezda Meridianbet Milan Dozet takođe se našao na meti neistina u istom saopštenju, iako nije bio fizički prisutan kada se incident dogodio (nalazio se na sastanku u trenerskoj kancelariji sa prvim trenerom Janisom Sferopulosom), već se nakon njega u civlizovanom razgovoru sa prvim trenerom KK Partizan koji takođe nije prisustvovao incidentu, složio da tenzije moraju pod hitno da se spuste!cek cek
Covic rekao Obradovicu da Naneli ne igra?
gde si citao da se neko dogovarao sa obradovicem da ovaj ne igra???
Fury nije guran vec je bolji bokser od svih osim od Usika. Pozivas se sto je Naneli udario mosu vasem huliganu drzi te me da ga ne prebijem.ali koliko su gurali ovog fjurija Britanca to je cudo
jos od onog tromeca sa vajdleorom
ovo je bio klasican nokaut koji sudija treba da prekine,jos i zaustavi usika koji bi verovatno levicom definitivno uspavao grmalja
x.com
x.com
ma gde nije guranFury nije guran vec je bolji bokser od svih osim od Usika. Pozivas se sto je Naneli udario mosu vasem huliganu drzi te me da ga ne prebijem.
Moram da nadjem ceo mec da odgledam zaspao sam, pogledao samo 2 minuta od jedne runde.
Оно што сам видео и неком скраћеном видеу је да он ме може да падне... Да је пао не би устао... Овако... Буква балван...Fury nije guran vec je bolji bokser od svih osim od Usika. Pozivas se sto je Naneli udario mosu vasem huliganu drzi te me da ga ne prebijem.
Moram da nadjem ceo mec da odgledam zaspao sam, pogledao samo 2 minuta od jedne runde.
Ustao je protiv wildera, kamingema mislim i Pajkica. Jedino koji ga je mozda pobedio je MCdermot u prvoj borbi.Оно што сам видео и неком скраћеном видеу је да он ме може да падне... Да је пао не би устао... Овако... Буква балван...
Nije tebi dobro decko, kompleksi ti cure iz usiju. Pod ruku sa covketom, pa na sever.Mislim da treba da se duplira budzet za sledece 3 god sa 60 na 120 mil kk kamerunu. Pola nba da dovedu bez ijednog belog igraca, obradovic trener, da osvoje evroligu, da sns savic i ostoja budu namireni, navijaci da budu zadovoljni. Da se smire tenzije, da ne mrze toliko zvezdu, ipak im nismo nista lose uradili sami se namestili da ih dobijemo 5x. Mozda cak i pogasiti par klubova, da bi "institucija" narasla do nebo je granica. Ima tu dosta ideja i prostora da nema nikog jaceg![]()
Samo mi ti budi dobro, i ne vredjaj licno ako mislis da ti se neko ovde obraca.Nije tebi dobro decko, kompleksi ti cure iz usiju. Pod ruku sa covketom, pa na sever.