Sudije su ljudi, nama mnogo lako da sedimo i gledamo na TVu, zacas moze jedna dve odluke u onakvoj atmosferi da izazove sranje.
Slusam sinoc komentatori na B92 kazu u eri Obradovica nije bilo prekida utakmica
Meni je smetalo Vujosevicevo divljanje pored terena ali on je takav i on je zabranjivao igracima da uopste ulaze u raspravu sa sudijama jer to nije njihov posao.
Medjutim, tada nisu igrali ovakvi stranci, vec mladji igraci koje je on da kazem rpavio i oblikovao, drugi je tip trenera.
Pisao sam o tome pricao je Vidic kako je Ferguson u nekom trenutku krenuo da se dere na insotrane igrace i nije dalo efekta kaze lose se zavrsilo zato su domaci igraci najebavali . To je do svlacionice ako ja kao stranac drvim patku i zabole me a domaci igraci najebu onda ti domaci dodju i kazu slsuaj poravi se saradjuj ili cemo majku i oca da ti jebemo.
Ovde u pratizanu toga nema jer stranci su glavni, nema Vese Petrovica da razbaca igrace po svlacionici ili na treningu, nema Velckovica da se potuce ako treba i na terenu, treningu, pripremama iako iam jedno zdravo koleno, nema igraca kojic e da krvari, strnci su tu za platu i to je to.
Moguce da je to tada kada ga poljubi a ovaj ga otera u krac.
Tada je Ledej bas lose igrao na iskustvo ga izvacarali i izbacili iz takta sto je legitmno, dal je sportski nije ali ako si som ti se uvati na bucku.
Ja ne mogu da shvatim danas profesionalce koji se primaju na provokacije posle 2006 i Zidanove glave pa vlajda je svakom profesionalcu jasno da za jedan sekund svoje nekontrole mzoes da sjebes karijeru, tim