Cak i da izgubimo sve utakmice do kraja ja Zeljka ne bi menjaoVeceras presunda utakmica za top 10... Ovo se mora pobediti.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cak i da izgubimo sve utakmice do kraja ja Zeljka ne bi menjaoVeceras presunda utakmica za top 10... Ovo se mora pobediti.

Ta konferencija je kao kada saner na stocnoj pijaci ili vasaru upre prstom u nepoznatog coveka i pocne da se dere ENO GA LOPOV DRZTE LOPOVAOni cekaju sutra ujutru saopstenje da im Covic objasni o cemu je ovaj pricao .![]()

Pitao je zasto Zeljko ne igra domacu ligu??Si procitao Zoki sta Laso rece za Zeljka ?
Ja tebi vojvodo ti meni serdare.Si procitao Zoki sta Laso rece za Zeljka ?
Gde si ti pročitao da hvalim Čovića,Terzu i Vučića.Hoću citat da bi opravdao to što napišeš.Bez vrdanja.Nema sta da cita najbolje je da kidise na Zeljka a da hvali Covica da pljuje Dzajica a da hvali Terzu i Kokezu da pljuje po marsalu a da hvali Vucica naisli neki novi trendovi sada su najvece patriote u Srbiji kriminalci ,narko dileri , lopovi i ovi bez 2 dana radnog staza sa kupljenim megatrendovima LEPI MICA .
Sta ima da slusa sta su rekle svetske face i velicine njegov izvor informisanja je INFORMER I KURIR i analiticari i uvlakaci pod nadimcima C-MAR ,BIZON I IZMET.To je crna trojka nazovi analiticara koji truju narod 24 h i posledice ovog toksicnog delovanja ce biti nesagledive .
A i pokusavati nekome da objasnis sta je plavo sta je belo a sta crno to je nemoguca misija i zona sumraka zato nam se i dogadja ovo sto nam se dogadja![]()
Ajde prekini vise sa tim tvojim jeftinim otrcanim fazonima da vecito provlacis politicare da bi napljuvao zvezdu. Kad spominjes bizona, lepog micu, terzu i ostale muljatore nemoj preskakati ni tvog velikog predsednika sns ostoju koji je doveo tog zeljka i placa celu tu kamarilu od drzavnog novca kojima se ti divis. Za normalnog coveka nema razlike, nego gleda kako da prezivi mesec. Jako dvolicno i odvratno pisanje.Nema sta da cita najbolje je da kidise na Zeljka a da hvali Covica da pljuje Dzajica a da hvali Terzu i Kokezu da pljuje po marsalu a da hvali Vucica naisli neki novi trendovi sada su najvece patriote u Srbiji kriminalci ,narko dileri , lopovi i ovi bez 2 dana radnog staza sa kupljenim megatrendovima LEPI MICA .
Sta ima da slusa sta su rekle svetske face i velicine njegov izvor informisanja je INFORMER I KURIR i analiticari i uvlakaci pod nadimcima C-MAR ,BIZON I IZMET.To je crna trojka nazovi analiticara koji truju narod 24 h i posledice ovog toksicnog delovanja ce biti nesagledive .
A i pokusavati nekome da objasnis sta je plavo sta je belo a sta crno to je nemoguca misija i zona sumraka zato nam se i dogadja ovo sto nam se dogadja![]()
Video sam.Ali ovo su gledale sudije.Isto i prehršaj nad Lučićem dosuđen Lučiću.Nisi video ovu duplu i igranje nogom Ibake?
Isto kao i tvoj mornar zvezdu. Svaki ali bukvalno svaki post mu se zavrsi sa komentarom oko zvezde i mede brunda kako on kaze....Pa to ne bi trebalo da bude vaš problem.
Mada koliko vidim ti najviše komentarišeš naš tim i trenera.
Tim je dobar.To ponavljam već koji put.Turkoglu gubi konce ali vi to nikako ne priznajete jer je najtrofejniji trener.Bajern je duplo lošija ekipa.Pa to ne bi trebalo da bude vaš problem.
Mada koliko vidim ti najviše komentarišeš naš tim i trenera.