Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zna se šta bi trebao da uradi Mutoglu ali nema on muda za to..Izašao je siguran u pobedu kad ono cvrc.Šta će sad Željko da kaže ko ke kriv?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
nisi se valjda nasekirao. Ne obracaj paznju na nebitne meceve .Sturduknucemo ga tamo gde je najpotrebnije i tako ce cilj opravdati uložena sredstva .Sta ti ocekijes od crveno belih ustvari dali nesto ocekujesZna se šta bi trebao da uradi Mutoglu ali nema on muda za to..Izašao je siguran u pobedu kad ono cvrc.
Zvezda je bar izgubila u gostima.
Istina nema sta osetilo se odmah a najveća provala dana POCELI NEDOVICA DA ZOVU SABAZ NEJPIRNema MTSa, nema energije??
Nista ja tu ne bi dirao JA VERUJEM ZELjKU FOREVER nego vidim po društvenim mrežama Indusi komewntarisu i savetuju a svi kao obučeni u crno belo kao Partizanovi simpatizeri ali bi oterali Zeljka jednoglasno KO PLACA VISE TE BOTOVE IMA IH KO PLEVEZar ti nije sumnjivo??
Baš ništa ne očekujem.U 2 utaknice od 50 trojki nisu ubacili 10. 120 poena u bunar.Pa to su poeni za 2 utakmice.nisi se valjda nasekirao. Ne obracaj paznju na nebitne meceve .Sturduknucemo ga tamo gde je najpotrebnije i tako ce cilj opravdati uložena sredstva .Sta ti ocekijes od crveno belih ustvari dali nesto ocekujes
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Sa obzirom da nas je MTS otkačio verovatno po direktivi a od nečega mora da se zivi jedini sponzor ozbiljniji ostade kockarnica pa da se oduzima ljudima kako dolikujeBaš ništa ne očekujem.U 2 utaknice od 50 trojki nisu ubacili 10. 120 poena u bunar.Pa to su poeni za 2 utakmice.
A interesantno je da su i Zvezda i Partizan slično izgubili.Ako su u pitanju nameštaljke pa šta mi onda da gledamo.Bolje da pratimo golf.