Pisao sam vec pored gore navedenih...... Da, trenirao je i Dzikic Lazic, Scepanovic, Filipovski, Trinkijeri, mislim i Muta Nikolic pa sad Zeljko, a mozda sam nekog i propustio. I koliko je to onda promenjenih trenera?? I onda mi smo se namenjali trenera, a vi kao niste.
Scepanovica sam zaboravio, Trinkijeri je otisao valjda u doba korone za vece pare nije oteran, ovi navedeni su dobili sut karte.
Za Dzileta se uopste ne secam kad je trenirao, Mutu takodje, Lazica i FIlipovskog tih se i ne secam.
Pise se o promenama kada je klub finansijski stabilan, igra redovno EL, osvajao ABU, KLS a menjani treneri zbog cega?
Zasto je Dusko smenjen zbog nekoliko losih u EL?
Pitam odakle na osnovu kojih rezultata je Covic najavio napad na sva 4 trofeja, ABA, KLS, KUP i EL, ja slusao/procitao tu izjavu cudio se.
Skoro je Kalinic koji je clan skupstune Zvezde pricao u nekoj emisiji povodom te izjave, on bio prisutan na toj skupstini, na osnovu kojih rezultata u zadnjih 10 godina se napada EL?
Malo da budemo objektivni, Partizan prosle godine slozicemo se pocostio bi Real da nije bilo onog sranja kod njih, situacije oko masakra.
Na osnovu tog rezultata mozemo da se nadamo na pocetku sezone napad na F4 to sto je situacija potpuno drugacija sada jbga, ali meni nije jazna Zvezda i njeni celnici nikakav rezultat i oni najavljuju idemo na F4 pa cak i na trofej i jos se ljudi napale ko mladi majmuni.
Isto ko sto su se mnogi napalili iz redova Partizana osvaja Zeljko titulu doso da osvoji titulu 10. pa da se penzionise i ide na sabor u Gucu, cekajte prijatelji malo usporite pa ima jos ekipa, ozbiljni novci se ulazu, skautira ozbiljno ekipa, to se vidi na gostovanjima pa i domacem terenu.