Ha pa zar ih ne bi Vucko doveo, cekaj bre malo pa jebe mu misa, ko je od struke u Zvezdi ajde iskreno, jel se zna ko dovodi igrace u Zvezdi , covic, Dozet, Ivanovic, pa sad Grk?
Malog Topica je mozda otac sklonio iz Zvezde da bi postedeo malog Ivanoviceve predsezone, poznato je da ti stariji treneri urnisu telo igraca, pricali su bivsi igraci o tome, ima Dejan Milojevic gostovanje mislim da je kod Luke i Kuzme pricao o tome. Ima i Obradovic intervju gde prica o tome da je u NBA video da oni forsirajju jedan trening dnevno i da je on prihvatio takav nacin rada.
Mozda bi se mali povredio kod Ivanovica, kod Duleta su znali igraci da se ozbiljno povrede zbog tezeg treninga, pricali su bivsi igraci o tome.
U Partizanu 2 coveka dovode igrace tj. biraju Zoran Savic i Obradovic. Mozemo mi do prekosutra da da nagadjamo ko kolko kosta, Zvezda je ekspresno dovela kolko 8 igraca okle pare za to pale sa neba?
Obe ekipe dobijaju pare od drzave, od sponzora normalno ali ove sezone su napravili opasne promasaje ocigledno u Zvezdi sa dovodjenjem Nejpipa pogotovo, najverovatije i sa Bjelicom kome je karijera okoncana ali je tu Zalizani verujem odradio posao.
Kako to da Covicu nista ne moze AV?
Ostoja je dobio dozvolu, prosto da bii umirio tribinu jer zvalavi nije lud zna koliko opasni navijaci mogu da budu a i korisni. Da se ne lazemo poreski dug je jos tu a koliko znam Ostoja ga nije placao mozda i po naredjenju...
Opet mi nismo zaboravili da FMPu niko ne moze da zabrani da menja ime ...