Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si ti sad u tom postu povezao Bahara sa svim tim da mi je znatiZabrini se ti za Bahara kojeg jos uvek placate masno.
Kako gde je povezao?Povezao s lovom ili je kod vas Bahar došao zato što voli Zvezdu?
cek cek bahar i dalje trener zvezde ili....???? pojasni mi sad toNeko rece da nije na platnom spisku vise, sporazum **greška glava ono i dalje kaplje masna plata.
Što znači da je KK Partizan projekat jer je dao veću ponudu od Zvezde.Kad pogledaš da je Jago u Zvezdi i veliki prijatelj Kabokla,verovatno bi logično došao u Zvezdu ali je verovatno mnogo bolja para legla ili ljubav prema Rumenogluu.cek cek bahar i dalje trener zvezde ili....???? pojasni mi sad to
pa dosao da bude trener zvezde za lovu,kao i svaki
sigurno ne kao sto vi pricate dosao jer voli partizan i obradovica
nije bahar otisao iz makabia u bolton pa ga zvala zvezda da dodje ovde,vec iz makabija u zvezdu
kaboklo iz ulma,gde je aktiviro klauzulu da raskine ugovor ima ponuda 5 klubova(karikiram),izabere veneciju,javi se partizan kao sesti tim(karikiram) i ovaj ne zeli da igra za nju i tek onda dolazi u partizan
u medjuvremenu otpustio agenta jer mu ovaj nije odmah resio te pare u partizanu koje je dobio pa se mucio da raskine ugovor sa veneciom al partizan zalegao sa milion evra i eto ga tu
Ne vredi vam objašnjavati kad ne želite da shvatite.Otkud onda Kaboklo recimo kod vas a ne kod nas -to m pojasnite.Skupili ste dobrovoljni prilog.Malo mi morate pojasniti to projekat.Mislim otkud nisu od Zvezde napravili projekat s obzirom da je prva usna vatreni cigan.