emigrant
Član
A zašto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne smeta nama jak Partizan nego laž da niste projekat i da se više ulaže u Zvezdu.Vide oni da od vas nema 'leba.Samo mi kaži čiji je onda Čović čovek i otkud onda vama lova?Koliko sam upoznat budžetu su slični u oba kluba.Ali ne,vama smeta jak Partizan.
pa vi se dogovorite vec jednom da li je zvezda---covic ili sns----Malo mi morate pojasniti to projekat.Mislim otkud nisu od Zvezde napravili projekat s obzirom da je prva usna vatreni cigan.
Ma daj bre kakvi isti budzeti, ne lupajte vise. Ajd poredi jago vs panter? Ko ima vecu platu sta mislis? Kuzmic vs Kaminski?Vide oni da od vas nema 'leba.Samo mi kaži čiji je onda Čović čovek i otkud onda vama lova?Koliko sam upoznat budžetu su slični u oba kluba.Ali ne,vama smeta jak Partizan.
Ja ne znam kojim jezikom se ovde govori ali ako mozemo da stavimo tacku i najmerodavniji odgovor na ovo ko koga finansira VAS SIGURNO FINANSIRA VUCIC U TO NE SMETE DA SUMNJATE I VIDIM DA MNOGI ISKAZUJU NEKO POSTOVANJE PREMA OVOM VASKRSITELJU A SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN KOJE JE DOZIVELO BRODOLOM I SAHRANJENO E TO SPORTSKO DRUSTVO SE MOZDA NA MOMENTE OGREBE O DRZAVNU KASU NEKI DINAR KAZEM OGREBE NE SAMO ZBOG MINIMALNOG BALASTA NEGO I MIRA U DRZAVI ALI ONO STO MORA DA SE NAGLASI DA NAMA DUSEVNI BOLESNIK NIKADA NISTA DAO NIJE SAMO JE TOTALNO DESTABILIZOVAO SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN KAO NIKO U ISTORIJI .Ma daj bre kakvi isti budzeti, ne lupajte vise. Ajd poredi jago vs panter? Ko ima vecu platu sta mislis? Kuzmic vs Kaminski?
Skoro na svakoj poziciji ste jaci, i nema veze neka bude tako ako mora, samo priznajte vise jednom da mi smo na drzavne jasle, da jesmo sns projekat, da jesmo drzavna kasa.
Ps. Samo nemojte odgovor da bude a sta vi trosite, sta vi radite, i ko vas finansira.
Ti ces da pitas za odgovornost, salis se?Vecina omladinaca vam odlazi bez potpisanog ugovora i trazis odgovornost ti kod nas.Lose si poceo godinu.KRSTOVICA Zvezda prodala u Dunajsku sredu a Dunajska sreda ga prodala u prvu ligu Italije a Lece ga prodaje Interu cak je i Mancester u nekim kombinacijama .Ovo me podsetilo na mnoge predhodne transfere gde strucnjaci i menadzeri nisu prepoznali potencijal igraca podsecanja radi Matic a nemi smo svedoci kada je Jovic napustio naseg sampiona kao neperspektivan igrac a on zavrsio u Realu i trazilo ga pola Evrope. Ali od toliko klubova da se pronadje DUNAJSKA SREDA a onda nije ni cudno zasto smo tu gde jesmo .
Dali ce neko snositi odgovornost zbog ovakve lezernosti i stete nacinjene klubu naravno da nece vec ce ostati cvrsto u sjedalu i razobadavati istrosenu ragu do iznemoglosti
danasKad je otišao Simonović.
Auuu kolega.Malo li se ogrebao KK Partizan.Izgleda da je bolje kada se ogrebeš nego da ti daju.