Vasi su prave cvecke, posebno Petrusev.Ti sse ponosiš sa njim.Samo pazi da te ne razočara.Da li si tako nešto video od zvezdinih igračča koje vodi repati.Sigurno bi sledeću utakmicu dobio manje minuta ili sedeo na klupi.Dok Rumenoglu to podržava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vasi su prave cvecke, posebno Petrusev.Ti sse ponosiš sa njim.Samo pazi da te ne razočara.Da li si tako nešto video od zvezdinih igračča koje vodi repati.Sigurno bi sledeću utakmicu dobio manje minuta ili sedeo na klupi.Dok Rumenoglu to podržava.
Malo ste bezobrazni. Zamena teza na svakom koraku.Dobro ionako je liga pod istragom zbog namestanja. Delegati, sudije, igraci ima ih dosta pod istragom. Nije nam potrebna takva liga.
Ne glume . . .Dao nam sizoje lopina. Mislim on je naredio firmama da moraju da budu sponzori. Kao i do sada kako to ide kod nas. Isto tak se i vi finasirate, sta sada glumite ludilo....................................
Ma koji NBA ,sad komotno mogu nazad kuci(Hrvatskoj ligi)To nije njihov nivo-tj.ispod njihovog nivoa.Sad ima da ih zovu u NBA.
Mene licno ne interesuje odakle kome pare da plate transfere ali STATUT KSS se mora postovati to pricam dve godine i onda procitam- ali oni nisu uzeli u obzir da smo bili na putu-.Covic ispasce do kraja mala maca za ovog.Samo kupujte igrajte i zelim vam sve najbolje.Otkud sad odjednom velika želja da se igra KLS.Nemaju novaca da isolate igrače a Pantera i Ledeja mogu da plate.![]()
Mijailović o suspenziji Partizana: "Izmirili smo sve obaveze, ne bih da licitiram da li neko ima lošu nameru"
Košarkaški klub Partizan je nakon najnovije odluke KLS uskraćen za licencu za takmičenje naredne sezone zbog navodno neizmirenih obaveza prema KSS i RKS, kao i neučestvovanja u Superligi prošle takmičarske godine.www.telegraf.rs
Gde je moj kolega Mornar da mi disertuje Ledeja.