Skandirali ste dok niste dobili pare sad cutite zapusio vam je usta. Koga vi imate uramljenog u kancelariji??Mi bar skandiramo a vi držite uramljenu sliku.
Pa to samo još u Severnoj Koreji može da se vidi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skandirali ste dok niste dobili pare sad cutite zapusio vam je usta. Koga vi imate uramljenog u kancelariji??Mi bar skandiramo a vi držite uramljenu sliku.
Pa to samo još u Severnoj Koreji može da se vidi.
Za vas je mnogo bolja varijanta da Partizan udje u FINAL FOUR i da tamo odigra dva iscrpljujuca meca jer u toj soluciji imate mnogo vece sanse nego da ispadnemo od Reala .Onda bi neko morao da plati cehPeta utakmica odlucuje.
Prosle godine je potroseni Efes izgubio od Fenera za prvakaOdvazio se decko svaka mu cast i bio je momenat da onom trojkom udje u istoriju /a bilo je blizu /Mogao je večeras i Tristan imati malo veću minutažu.
Da nije bilo ove bandere od 2,20 bilo bi 10 tak razlike laganoMnogo lakša rešenja imamo u napadu kada da su tu Panter i Lesor.
E vodjo navijaca grobara. Tuzna sliko Srbije, da nam je svima ovako lako i lepo kao tebi sve bi nam bilo ravno. Kakve izjave ti imas da li i sam verujes u njih. Nekad na tren dodirnes malo humor, ali u 99% pisanja to budu nebuloze koje verujem retko ko cita ovde na forumu. Vec sam stvorio i sliku kako izgledas otprilike i cime se bavis, verovatno ispijas pivo ispred kompa ceo dan i povremeno visis u kladionicu. Kad prodje neki tiket ima se za pivo i nastavak kladjenja. Kradem bogu dane.....
Od kad on ne igra.Od prve utakmice.A Egzum i Obradović su kandidati za Oskara.Zorane medicina je naprdovala mnogo, pa onaj njin gorostas odigrao skoro celu utakmicu.