Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je nema potrebe za filozofijom. Bio je los pocetak ( neko napisao evroliga 1:6 kad je dosao trener) gomila povreda, kazna za kampaca 3 meseca, pravio se tim u toku prvenstva sto je tesko. Nemamo dobrog klasicnog centra. Ipak ste vi imali lovu pre pocetka i doveli igrace i trenera pre pocetka oba prventsva. To se na kraju i vidi po rezultatima na tabeli. Nama ostaje da jurimo prvo mesto u aba ligi.TIM KK ZVEZDE NIJE U OVOJ SEZONI OPRAVDAO ULOZENA SREDSTVA .Da li je zatajio trener ili dali su stranci opravdali ocekivanja i zasto nije igrao Kampacio 3 meseca a placen galantno neko mora da odrzi konferenciju za stampu i da polozi racune
Sezona jos nije zavrsena jos je trofeja u igri i veoma vaznih meceva i Zvezda moze da izvuce sezonu pobedom u finalu ABA LIGE ali ako ne izvuce novac je bacen u kanjon Morace i cilj nije opravdao sredstva /sta tu ima jos da se doda sve je toliko jasno i nema potrebe filozofirati bespotrebno /
Ovo da smo normalna drzava treba da bude 3:0 za Cuku i kraj. Ali posto grobari imaju pipke na sve strane a samo kukaju, bice drugi ishod. Probleme treba resavati u svom dvoristu...![]()
ИЗДВОЈЕНО: Пивић све видео, а као да није
У саопштењу Заједнице Супер лиге нигде се не спомиње да играчи Партизана нису желели да наставе утакмицу, иако се све то дешавало пред очима и ушима директораwww.zurnal.rs
Ako nisi sam skapirao, dzaba cu da pisem.Stvarno ne vidim sta je ovde smesno miksanu, ali to je do kucnog vaspitanja valjda. Sta je covek lose napisao ili neistinu, bila puna hala, jeste, Zvezda nema sanse za top 8, nema.
I ako bude 3 0 za Cuku STA CE ONDA MENADZERI DA RADE KOGA DA DOVODI I KOGA DA PRODAJEOvo da smo normalna drzava treba da bude 3:0 za Cuku i kraj. Ali posto grobari imaju pipke na sve strane a samo kukaju, bice drugi ishod. Probleme treba resavati u svom dvoristu...
i ako to neko ne shvata a zivi u Srbiji onda je covek u velikoj zabludi i neobavesten ali tako je i nikako drugacije .Zato mi je cudno kada vidim sa koliko zara ljudi prate domacu ligu

Pa bila je puna. To sto je Arena kapacitetnija druga je prica. Grobari je trenutno pune da lece svoje frustracije.Ako nisi sam skapirao, dzaba cu da pisem.
Tebe ne treba da zanima ni derbi ni Cukaricki ni prvenstvo ni steta na tribini a ni steta u butiku ispred stadiona a ni steta na benzinskoj pumpi .ONO NA STA TI MORAS DA SE SKOCENTRISES TO SU MEDJUNARODNE VODE I EVENTUALNA LIGA SAMPIONASad je problem u njihovom dvoristu, a na Cuku se vrsi veliki pritisak da odigraju novu utakmicu. Nama odgovara da grobari osvoje tri boda i budu treci na tabeli jer bi se derbi u doigravanju igrao na Marakani, mada ni to ne valja jer bi grobari lecili svoje frustracije na juznoj tribini. Stetu sa proslog derbija jos uvek nisu platili.
.Ako te liga prvaka ne zanima a zanimaju te sve ove nebuloze koje sam nabrojao ONDA SI SE SROZAO MNOGO KAO COVEK I KAO SIMPATIZER KLUBA DA NEMA GDE GRDJE. 
Hahaha ova ti je dobra mornar, namestamo da budemo drugiI ako bude 3 0 za Cuku STA CE ONDA MENADZERI DA RADE KOGA DA DOVODI I KOGA DA PRODAJEDali vi shvatate kako sve funkcionise u ovoj drzavi
.KAO STO JE NAMESTENO DA ZVEZDA BUDE PRVA TAKO JE NAMESTENO DA PARTIZAN BUDE DRUGI
i ako to neko ne shvata a zivi u Srbiji onda je covek u velikoj zabludi i neobavesten ali tako je i nikako drugacije .Zato mi je cudno kada vidim sa koliko zara ljudi prate domacu ligu
Bilo je i ranije razgovora da neki stranac preuzme neki nas tim i to ozbiljnih razgovora .ALI predoceno je coveku na vreme MOZE ALI AKO TE ZANIMA POZICIJA TRI ,CETIRI ILI PET![]()
PRVE DVE SU VEC REZERVISANE
![]()
Kolega.Ja isto verujem da ima nameštaljki ali da je bilo potrebno baš 20 i kusur bodova viška to ne pije vodu.A NE VERUJEŠ DA JE PARTIZAN MORAO DA UĐE U TOP-8 A ZVEZDA NI POD RAZNO.I ako bude 3 0 za Cuku STA CE ONDA MENADZERI DA RADE KOGA DA DOVODI I KOGA DA PRODAJEDali vi shvatate kako sve funkcionise u ovoj drzavi
.KAO STO JE NAMESTENO DA ZVEZDA BUDE PRVA TAKO JE NAMESTENO DA PARTIZAN BUDE DRUGI
Bilo je i ranije razgovora da neki stranac preuzme neki nas tim i to ozbiljnih razgovora .ALI predoceno je coveku na vreme MOZE ALI AKO TE ZANIMA POZICIJA TRI ,CETIRI ILI PET![]()
PRVE DVE SU VEC REZERVISANE
![]()
hahahaEvo malo da vidite šta ovaj klub znači i koliko promoviše Srbiju.
https://www.kurir.rs/sport/kosarka/4144658/partizan-gledaniji-od-pola-nba-lige
ma u redu to,nego novinari naprave pricu od nicegaSledeću sezonu mi igramo u Areni.