Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam nemam koga da gledam. Mladost sam gledao zbog malog Vidakova, što vas je pocepo. Treba da mu se odradi transfer preko.A jesi li gledao sinoc Novosadski blam??
Daje vama mnogo više ali se o tome ćuti, a koda ih daje iz svog džepa.Dao im vrhovni da plate licencu, a mozda im nece ni trebati.
Cekaj bre LULE028 zar Kanga nije otisao kod Miloja u Apolonkao prvo lopta menja itekako pravac i posle igranja rukom lopta ide ka korner zastavici,to ti se jasno vidi na 58 59 sekundi videa
kao drugo on je pomerio lakat da odigra loptu,jbg nesvesno verovatno u tom trenutku ali uradio je to..uspori snimak na oko 30 sekunde
opet kazem cist crveni za kangu
KME KME Partizan usao u TOP 8 KME KMEDao im vrhovni da plate licencu, a mozda im nece ni trebati.
Ma daje i vama i nama pa zar ne vidis covece da sve puca od raskosa i glamure vaskrso je i vas i nasCekaj sad ne razumem daje vam ili ne?
Zoki ukazivao sam i prosle godine na ZOC-ove kvalitete neupucenima ali mnogi nisu verovali .Sada dolazi do izrazaja sve ono cega su se pribojavali iz protivnickog tabora eksplodirao je tim i ovo sada ne moze da se zaustavi zamajac je pokrenut masina za mlevenje je u petoj brzini IDEMO DO KRAJA VRATILI SMO SE U VELIKOM STILUOnda im moramo dati da ne plaču.
Otresao vas je drljavi Makabi tim je pao na seljacku brlog ligu a sada ste jos dali milion eura za onog poluamatera indijanca i za njegove pomocnike po 250 000 euraKolega,pogrešio si.Pomešao si fudbal i košarku.Pa mi smo u odnosu na vas u košarci kraći 6 bodova a vi od nas u fudbalu samo 22.Ja bih da sam na vašem mestu ćutao.
DAJE DAJE I KAPOM I SAKOMCekaj sad ne razumem daje vam ili ne?
Koliko ste platili za tu euforiju.
Dao im vrhovni da plate licencu, a mozda im nece ni trebati.
daj zelimiru 7 top evroligaskih igraca i eto tima,daj mu 3 nema ga nigde...al trener dobarZoki ukazivao sam i prosle godine na ZOC-ove kvalitete neupucenima ali mnogi nisu verovali .Sada dolazi do izrazaja sve ono cega su se pribojavali iz protivnickog tabora eksplodirao je tim i ovo sada ne moze da se zaustavi zamajac je pokrenut masina za mlevenje je u petoj brzini IDEMO DO KRAJA VRATILI SMO SE U VELIKOM STILU![]()
Na svakom uspehu Srpskog sporta cestitam na koreografiji nikako.To nisu ciste pare,mozes ti da duvas koliko hoces ali to je tako.Nego reci mi na skupstini bili prisutni dva predsednika SD?Jedini ste u okolini da imate stariji i mladji pecat.Za prolazak iskrene cestitke ali za nebuloze nikako.Ma daje i vama i nama pa zar ne vidis covece da sve puca od raskosa i glamure vaskrso je i vas i nas
Nego mogao bi i ti KALMANE 58 da cestitas na grandioznom uspehu i performansi koju prikazujemo na svetskoj pozornici nece nista da ti fali a i bilo bi lepo i delotvorno![]()
Puno i prepuno mi je srce ako su iskrene cestitke ...............a iskrene su sigurnoNa svakom uspehu Srpskog sporta cestitam na koreografiji nikako.To nisu ciste pare,mozes ti da duvas koliko hoces ali to je tako.Nego reci mi na skupstini bili prisutni dva predsednika SD?Jedini ste u okolini da imate stariji i mladji pecat.Za prolazak iskrene cestitke ali za nebuloze nikako.
LULE28 Drug moj ti se razumes u kosarku kao Andjus ja sam pokusao da ti na jedan fin i umilan nacin objasnim da je covek bio 9 puta prvak Evrope /ne 8 a ne ni 7 nego 9 puta sa razlicitim timovima/ i ti se i dalje trudis da objasnis da je to indijanac koji slucajno ubada .daj zelimiru 7 top evroligaskih igraca i eto tima,daj mu 3 nema ga nigde...al trener dobar
nemoj sad opet da ti pisem koliko para je imao u panati pa ga nije bilo nikad do trofeja,sledece godine mu dovedu 12 top igraca i on osvoji evroligu
isto se desilo u Feneru i pored svega osvojio jednu a kakve timove je imao bruka....samo prati cinjenice
i kao sto sam pisao takodje ni jedan jedini trener osim zelimira nije vodio svake ponavljam svake godine evroligaski tim,od pocetka svoje trenerske karijere je u evroligi,naopako da nema najvise titula
samo jedne sezone nije bio trener u takmicenju koja se zove evroliga---i to sa Partizanom prosle