SPORT-Opšta tema

Nezna čestito prosto proširenu rečenicu da sastavi, baš me interesuje onako drven kako može ekipu da motiviše i u datom trenutku da ih podigne iz mrtvila. Na vašu žalost vi takvih trenutaka imate mnogo. Krivca tražite u vašim redovima, međuljudski odnosi su vam nula naročito od kako se klempo pojavio.

Da vas je recit. Kao osudjuje Lesora i klub ce ga kazniti, a izdejstvovao da se utakmica sledeceg kola sa Buducnosti odigra na kraju prvenstva kad ovom istekne kazna. Kaze da bi uz novcanu kaznu kluba i dva meca pauze u ABA ligi bila dovoljna kazna i da bi bi svaka veca dovela u pitanje regularnost prvenstva.

Kad bi malo pratili šta se dešava znali bi da su izbori u Crnoj gori, i napomenuo sam pre podne da će verovatno biti odložena utakmica.Porediti Obradovića sa ovom vašom durungom je više nego smešno. Problem vas sekundaraca je što ne znate da gubite i sportski da podnese te poraz. Pa cepa vas ko stigne.

Ako malo bolje izanaliziras ta durunga je pravnik a ovaj VAS?Verovatno je kupio diplomu.Ta durunga je bio vrhunski igrac.Ne umanjujem znanje Obradovica koji je vrhunski trener ali u srpskim okvirima nije bogzna sta osvojio.Umesnost sadasnjih trenera u evropskim okvirima odredjuje budzet kluba.Pored svog znanja koje poseduje mora da se zahvali Dudi Ivkovicu koji ga je stvorio.Po mojim skromnim svatanjima Dule Vujosevic je postigao mnogo veci uspeh u mnogo nenormalnijim uslovima koji su vladali u Srbiji.

Jeste, ali Partizan nije hteo da prihvati ni jedan drugi termin sem na kraju sezone. Nema potrebe da ponizavate naseg trenera. Sigurno je bio bolji igrac od Obradovica, a cerace se oni jos kao treneri.

U nasim okvirima sigurno hoce.Hoces reci da je kupljena?I ja mogu da sumnjam da je diploma vaseg trenera kupljena uz veliku pomoc velikog Dude.Zao mi sto ga ovde spominjem ali je zaduzio srpsku kosarku do groba.

Vi po tom pitanju netreba da se brinete, nikoga neće preoteti ostaće on do kraja ugovora ako nedobije otkaz.

Porediti njih dvojicu kao trenere to samo vi možete.Dovoljno je samo pogledati ko je šta osvojio.I sa kojim klubovima.Kako vas nije samo sramota da to i pomislite staviti u istu ravan.Koliko god vi mrzeli Željka on je naš i igrao je za nas.Nađite nekog vašeg igrača koji je bilo šta osvojio,i kao igrač a naročito kao trener.Pa vi evo već godinama ne možete da uđete u TOP 8.Ne pomaže tu Ćoki.Zato smo mi za vas institucija.I dovoljno je samo pogledati zašto mu je Evroliga čestitala rođendan.
Dovoljno je samo što je osvojio s Partizanom Evroligu u onakvim okolnostima.

https://www.tvarenasport.com/kosark...ko-obradovic-rodendan-evroliga-cestitka/news/

Poslednja izmena:
Ako vi kazete treba da nas je sramota u redu bice tako.Kao trener u evropi kapa dole ali kod nas tek cemo videti.Osvojio je sve sto se moglo osvojiti ali kao igrac bogami tanak,tu je Ivanovic jaci treba pitati Maljkovica.Nemoj da pises da mrzimo Zeljka to je tvoja izmisljena stvar,najbolji nas trener ali posle Dude.

Kao igrac prosek, kao trener medju naj vecim. Tacno je da je radio u klubovima gde su budzeti gotovo bez ogranicenja, ali treba imati autoriteta i znanja da bi te igraci postovali i slusali. On je to uspeo. Kad sam rekao da ce se jos cerati mislim na utamice fajnal fora aba lige i domaceg prvenstva. To moze da bude i 10 uakmica.

Mislio sam da će ovaj Ivanović nešto uraditi i da će vas preporoditi ali posle početnog starta ispade on tanak zato što već nekoliko utakmica gubite na isti način.Oprostili ste se od Evrolige pre nas a sada pričate da Evroliga nije ni važna nego da je bitno biti prvak ABA lige.Pa to je prilično smešno.I iskreno mislim da Zvezda ima bolji tim od Partizana ali izgleda da nešto ne štima u ekipi.
I opet zaboravljate da je Željko na početku karijere uzeo trofej s Partizanom,u kojim okolnostima i s kojim timom.

Verovatno si u pravu nesto ne stima ali sredice oni to,nego reci mi sutra se ide u policiju na davanje izjave ili je to veliki Ostoja sredio na GO SNS sa ministrom policije

Niste tako pisali za rvacku kosarku u kupu, koliko je licnih svirano zvezdi u zadnjoj cetvrtini tada.Lazic cuva pantera bez ijedne licne za celu utakmicu.

Ledej i Exsumu svirani smesni faulovi.

Vama nikada sudjenje neodgovara kada izgubite.Lesor je budala, iz vase skole doso. :D
Vidi se da nije bas inteligentan.

Kako si spavao nocas? :D
Lesor jeste drogirana budala. Ali su ga vasi navijaci skolovali takvog...

Kad bi malo pratili šta se dešava znali bi da su izbori u Crnoj gori, i napomenuo sam pre podne da će verovatno biti odložena utakmica.Porediti Obradovića sa ovom vašom durungom je više nego smešno. Problem vas sekundaraca je što ne znate da gubite i sportski da podnese te poraz. Pa cepa vas ko stigne.
Pa bitno da ste vi grobarcine veliki u svim sportovima, ne zna se gde ste veci i gde vise skidate gace. Nego se zahvalite vucku sto vam doveo crvenoglua na klupu i platio vam budzet da ne skandirate vise protiv njega. A i ove vase camuge nisu klempave ali vise lice na majmune iz kameruna nego na ljude.

Nazad
Vrh