Malo morgen.Taj isti koji je oterao Vujoševića i ukinuo sponzore Partizanu. Samo privatizacija svih klubova i da ne zavise od kojekakvih šizoja.Tek kada svi klubovi budu privatni onda će moći biti nezavisni od političara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo morgen.Taj isti koji je oterao Vujoševića i ukinuo sponzore Partizanu. Samo privatizacija svih klubova i da ne zavise od kojekakvih šizoja.Tek kada svi klubovi budu privatni onda će moći biti nezavisni od političara.
Što se kurči kad je slabiji?Vi potencirate da je izbila tuca. Za tucu je potrebno dvoje. Petrusev u njoj sigurno nije ucestvovao.
Pozdrav, citam i nije mi jasno kako neko moze da se sladi sa ovom situacijom, gledao sam pazljivo ovaj incident i nije mi jasno kako neko moze da opravda ovo sto se desilo, sta god da je uradio Petrusev za vreme utakmice ne opravdava ovo ponasanje, Lesor je sklon incidentima, provokacijama i ostalim, setiti se finala prosle godine i ulaska u sukob sa navijacima, finala kupa i pokusaja saplitanja kampaca, ovo sa petrusevim, i onda sta se ocekuje od zvezdinih navijaca u pioniru, sto lesor to nije uradio u euroligi, nije mi jasno i kada i ako dodje do finalne serije kako ce se to odigrati, zvezdini navijaci cekaju da budu domacini, pa partizanovi i kako to uopste da se odigra, jedino da se kazni lesor pa da to bude nauk za ubuduce.Što se kurči kad je slabiji?![]()
neka i treba, decko se bazira na kosarku i igru, radovanje posle kosa opravdavam ali nemoj provocirati druge igrace i navijace, kada je vec napravljena ovakva atmosfera, vratiti se igri sto je i osnov sporta,dok jednom ne smrkne,drugom ne svane
posto ce lesor biti verovatno kaznjen potpuno zasluzeno,eto iznenada prilike za Tristana Vukcevica,mozda i najboljeg mladog centra u evropi
Dobro coci sto se pravis lud kad znas da su to sve ljudi od sizoja? Znas da su funkcioneri Zvezde i Partizana glasali za Dzajica. Sizojeva uprava u oba kluba, to se zna.Vi grobari ste protiv Dzaje zato sto je Zvezdina legenda i smatrate da ga je direktno Vucic postavio, sto bi se i ja slozio. Znate da je skupstina sa samo jednim glasom protiv glasala za njega. Ako ste kao klub, kao simpatizeri i kao navijaci protiv Vucica, i protiv Dzaje, zasto su vasi ljudi iz kluba oko kluba i dokazani Partizanovci glasali za Dzaju?? Tu mislim na Bjekovica, Zecevica, Novaka Nedica, Tesovica, Tumbakovica, Babovica. Vi bi i da stisnete i da prdnete. Odlucite se za cega i za koga ste.
Pa zar nisu već privatizovani od strane države.Naravno da beže od privatizacije iz prostog razloga što ovako može da se pajeMisliš da bi vlasnik mogao da radi kako hoće bez posledica.Pa što se država onda toliko opire privatizaciji?Samo to i zakoni kao u Engleskoj i neće više biti ni huligana.
I sta onda vi sad hocete?? Da posaljete mornara i Kimija??Dobro coci sto se pravis lud kad znas da su to sve ljudi od sizoja? Znas da su funkcioneri Zvezde i Partizana glasali za Dzajica. Sizojeva uprava u oba kluba, to se zna.
Sta mislis sto su Sasa Ilic, Jokanovic, Marko Nikolic, Ivan Tomic, Bata Mirkovic, pa onaj tupson Krstajic pobegli iz kluba?
Nisam pratio to vremeNeka pokusaju da vrate taj komunistikci zakon do 27 godina i da vidis kako ce da popasu gomilu tuzibi za krsenje ljudskih prava.
Treba zoki para da se zadrze igraci a ne zakon. Sta mislis sto oni crnci igraju po Rusiji?
Zoki si osudjivao Simonovica i one vase kosarkase kada su ukrali pehara i pentrali se tribinama?
Dzajic dolazi na poso
A sledeči predsednik FSS naša ministarkaZoki, pametan si i ozbiljan čovek, koji je, kao i većina nas starijih, upamtila vreme gde su se kakve takve moralne vrednosti cenile i uvažavale a zakon pogotovo.
Pretpostavio sam da su ove sns ljige smislile neku legalnu prevaru da postave svog člana na čelo ovog našeg fudbalskog cirkusa, ali ono što se juče događalo mi je jednostavno toliko neverovatno da sam hteo da se štipam jel ja to stvarno gledam ili sanjam glupav san.
nedimović se opet lukavo, namazano smeje dok se samoproglašava za zamenika nepostojećeg predsednika.. Svi 'funkcioneri' do jednog glasaju sa svojim zelenim kartonima.. Ni CK plenum nije bio tako izdoktriniran.
Tako da, obzirom da je ovo poljoprivredni forum, a imali smo ga već kao temu vezanu za poljoprivredu, imam utisak da će se otvoriti i nova tema sa njim kao akterom ali ovaj put u sportu.
Baš bukvalno me zanima ko je on.Sem što vidim da je Partizanovac.Zitko izjavio da ko gubi ima pravo da se ljuti.Klosar jedan, naso da se podsmeva Vidicu u namestnim izborima.
@ zoki