SPORT-Opšta tema

Malo smo vas puštali ispočetka a vi se napalili kao hepo kockice. Seru ga trojke samo protiv nas, nameće se nebi li došao u najveću košarkašku instituciju na ovim prostorima. Nešto ga nisam primetio u Atini jel nije još registrovan za EL.

Mislio sam da će ovaj Ivanović nešto uraditi i da će vas preporoditi ali posle početnog starta ispade on tanak zato što već nekoliko utakmica gubite na isti način.Oprostili ste se od Evrolige pre nas a sada pričate da Evroliga nije ni važna nego da je bitno biti prvak ABA lige.Pa to je prilično smešno.I iskreno mislim da Zvezda ima bolji tim od Partizana ali izgleda da nešto ne štima u ekipi.
I opet zaboravljate da je Željko na početku karijere uzeo trofej s Partizanom,u kojim okolnostima i s kojim timom.
Evro liga je vazna ako je osvojis. Aba liga je vazna jer prvak igra sledece godine evroligu. U zadnjoj recenici samo treba da dodas i sa kojim predsednikom kluba.

Vi ste stvarno smehoteka.

Coci kazes da je Obradovic prosek kao igrac, to jeste tacno to je cak i sam rekao. Medjutim on je sa klubom i sa Jugoslavijom osvajao.
Naporano je trenirao i radio ono sto pley radi i sto trener trazi od njega.

Nije njega Duda stvorio vec Aca Nikolic, Duda mu je verovatno dosta pomogao u karijeri.

Dovoditu u sumnju trenera cije su se akcije igrale jos pre 25-30 godina, koji je promenio kosarku u evropi.Njegove akcije kradu i evropski i NBA treneri. Greg Popovic je to potvrdio. Nemam reci.

Evo sizojevi mediji vec prave famu, ceo dan seru i vrte incident iz derbija. Kazu sevale pesnice na Petruseva, ko da mu je skako po glavi i sutirao ga na podu.Klasicna fama i cirkus kluba iz predgradja.

U EL nema cirkusa kao u ABA i u nasem prvenstvu da coki pravi cirkus preko medija, to je merilo gde ste.Borite se za top15 kao i uvek.
Lepo sam rekao tolike ste pare sprcali u kk ekipe da je sramotno gde ste zavrsavali. Misli ste da cete na brzinu uz pomoc dosta para uzeti kao u vatrepolu biti prvak evrope.

Sizoje leci komplekse iz mladosti.

Imali su mnogo bolji raspored u zadnji 10 kola EL od nas i veće šanse za prolaz sam davao Zvezdi nego nama. Preveliki je to za vas zalogaj onaj ko bi treblo da vlada situacijama raznim koje to takmičenje zahteva nije kadar ni da vodi klub u našoj ligi. Partizan je tu u boljoj situaciji jel po tom pitanju ima Obradovića koji ima ogromno iskustvo stečeno u mnogim velikanima koje je vodio i uz pomoć Savića kontrolišu rad kluba u svakom pogledu.

Novi dan nove teme,pa da pisemo.Naveli ste da je Dzaja trebao da nosi bukagije zato sto je mozda muckao u skladu sa propisi.Ni jednog trenutka niste se setili da je onaj vas biser preds.KSS ubo coveka pijan u kafani.Normalno to je u redu.Zasto nije napravljena reportaza kako ga vode sa lisicama u neku ustanovu zatvorenog tipa.I vidi nikom to ne smeta.O politici molim vas ne mojte puno,dovoljno ste se slizali da je Covic za vas mala maca.Od mene za danas dovoljno idemo da prihranimo jecam.

Kolega požuri evo stiže kiša, a što se tiče Sporta opušteno samo zdravlja iamo mi oko naše poljoprivrede dosta stresnih situacija tako da nam te nisu baš neophodne.

Novi dan nove teme,pa da pisemo.Naveli ste da je Dzaja trebao da nosi bukagije zato sto je mozda muckao u skladu sa propisi.Ni jednog trenutka niste se setili da je onaj vas biser preds.KSS ubo coveka pijan u kafani.Normalno to je u redu.Zasto nije napravljena reportaza kako ga vode sa lisicama u neku ustanovu zatvorenog tipa.I vidi nikom to ne smeta.O politici molim vas ne mojte puno,dovoljno ste se slizali da je Covic za vas mala maca.Od mene za danas dovoljno idemo da prihranimo jecam.
Poledica im je lepo objasnio sada na skupstini.

Vezi konja gde ti gazda kaze, samo nemojete da trubite o regularnosti penalima u ping pong ligi sto kaze mornar.

A ko je vama gazda u KK Partizan? Ko se otvorio za sve sto imate? (sigurno nisu od karata jer pola tih huligana ne placa).
Citiram miksana: Kazu sevale pesnice na Petruseva, ko da mu je skako po glavi i sutirao ga na podu.Klasicna fama i cirkus kluba iz predgradja.
Ovo mi deluje kao opravdavanje onakvog poteza na kraju meca, stvarno ste grobari zastranili skroz. Kako vas nije sramota da opravdavate onakav potez. Pa zar treba da skace po glavi da bi vi osudili. Ono je sramota za svakog normalnog coveka.

Samo mi jeno nije jasno.Zašto 90% partizanovih navijača podržava postupak Lesora,javno a 10% u potaji.Videlo se da besni,što je promašivao slobodna bacanja.Da smo kao nacija dotakli dno od kada nam uvedoše demokratiju.Nijedan navijač nije podigao glas kada igra cela petorka stranaca a trebalo bi.Niko iz KS nije poželeo da vrati granicu za odlazak u inostranstvo jer se tu lepo mućka i zarađuje.Kada zaigra 5 stranaca za Partizan,to više nije Partizan već legija stranaca.Da li je u derbijima samo Lesor izložen udarcima ili su i Petrušev i ostali igrači na obe strane isto tako prolazili.Pri izvođenju slobodnih bacanja Zvezde on klima glavom prema navijačima umesto da gleda gde mu je lebac.Pa i ono ulaženje među navijače je dno dna.Ostani brate na terenu i slavi sa svojim navijačima do mile volje.Sa kakvom slikom se slikao Lesor.Pa ko je koga provocirao.I samo on izaziva incidente i na terenu i van terena.Sad me samo zanima-da li će posle razgovora u policiji dobiti ono što zaslužuje,da se posle odsluženja kazne postavi za vođu navijača Partizana jer znamo da ga Aba liga baš neće kazniti sem možda sa 2 utakmice neigranja i da se konačno utvrdi ko drma i Aba ligom jer znamo kakvu bi kaznu dobio ako je to Čović.

Bas ste mi fini, zar ste zaboravili koliko puta je izbila tuca izmedju igraca pa se nije pravila ovolik fama oko toga.
Ne pravdam postupak Lesora ali toliko dizte frku ko da mu je oko izbio.Cusno ga 2x.

Mozda se u coveku skupilo, bili ga celu utakmicu.Mozda mu i svasta dobacivali.

Otvorio se vas gazda sizoje da smiri navijace, ipak on kontrolise jug i sever i oba kluba.Vec sam pisao samo kod nas na balkanu moguce da predsednik odredjuje ko koliko para dobija.

Niste se bunili kada su stopirali spnozorstva da isteraju Vujosevica?

@ zoki

Opet vi o strancima, domace igrace ste pobrali vi i misko. Vi nemate strance?

Kada je coki uvodio svakojeke likove protiv Partizna koji su provocirali pored terena i u hodnicima pionira tada je bilo ok.Samo je jednog malo proustio kroz sake Vujosevic.

Ako odemo u prošlost,rasprava bi se otegla.Ali Lesoru ovo nije prvi incident.To je razlika.
Baš je problem što je taj isti Obradović koji kao osuđuje što ga je 2x odgurnuo i izjavio da je ovo najbolje suđenje.To ne priliči trofejnom treneru kao što je on.Isto tako ne priliči ni Džaji što se petlja gde mu nije mesto.Trebalo bi biti malo samokritike.Mnogo bi nam bolje bilo.
A ko je vama gazda ako nije taj isti-ko vas finansira.

Taj isti koji je oterao Vujoševića i ukinuo sponzore Partizanu. Samo privatizacija svih klubova i da ne zavise od kojekakvih šizoja.Tek kada svi klubovi budu privatni onda će moći biti nezavisni od političara.

Vi grobari ste protiv Dzaje zato sto je Zvezdina legenda i smatrate da ga je direktno Vucic postavio, sto bi se i ja slozio. Znate da je skupstina sa samo jednim glasom protiv glasala za njega. Ako ste kao klub, kao simpatizeri i kao navijaci protiv Vucica, i protiv Dzaje, zasto su vasi ljudi iz kluba oko kluba i dokazani Partizanovci glasali za Dzaju?? Tu mislim na Bjekovica, Zecevica, Novaka Nedica, Tesovica, Tumbakovica, Babovica. Vi bi i da stisnete i da prdnete. Odlucite se za cega i za koga ste.

Bas ste mi fini, zar ste zaboravili koliko puta je izbila tuca izmedju igraca pa se nije pravila ovolik fama oko toga.
Ne pravdam postupak Lesora ali toliko dizte frku ko da mu je oko izbio.Cusno ga 2x.

Mozda se u coveku skupilo, bili ga celu utakmicu.Mozda mu i svasta dobacivali.

Otvorio se vas gazda sizoje da smiri navijace, ipak on kontrolise jug i sever i oba kluba.Vec sam pisao samo kod nas na balkanu moguce da predsednik odredjuje ko koliko para dobija.

Niste se bunili kada su stopirali spnozorstva da isteraju Vujosevica?

@ zoki

Opet vi o strancima, domace igrace ste pobrali vi i misko. Vi nemate strance?

Kada je coki uvodio svakojeke likove protiv Partizna koji su provocirali pored terena i u hodnicima pionira tada je bilo ok.Samo je jednog malo proustio kroz sake Vujosevic.
Ma nije ga ni cusnuo, pomilovao ga. To tako treba kad te neko iznervira. Kad u igri neko nekog udari tako treba da se vrati. Tako verovatno i decu vaspitavate. Kad im nesto nije po volji ti se zaleti pa udri... lepota jedna....
Kako je nas kad vama daje pare?
Nismo se bunili kad vam nisu davali pare da oteraju vujosevca, zato sto se ni vi niste bunili kad je tadic i tacic ugasili kk cz. Iako vi nikad niste bili u tako teskoj situaciji da prodajete grb i koseve...

Vi ste stvarno smehoteka.

Coci kazes da je Obradovic prosek kao igrac, to jeste tacno to je cak i sam rekao. Medjutim on je sa klubom i sa Jugoslavijom osvajao.
Naporano je trenirao i radio ono sto pley radi i sto trener trazi od njega.

Nije njega Duda stvorio vec Aca Nikolic, Duda mu je verovatno dosta pomogao u karijeri.

Dovoditu u sumnju trenera cije su se akcije igrale jos pre 25-30 godina, koji je promenio kosarku u evropi.Njegove akcije kradu i evropski i NBA treneri. Greg Popovic je to potvrdio. Nemam reci.

Evo sizojevi mediji vec prave famu, ceo dan seru i vrte incident iz derbija. Kazu sevale pesnice na Petruseva, ko da mu je skako po glavi i sutirao ga na podu.Klasicna fama i cirkus kluba iz predgradja.

U EL nema cirkusa kao u ABA i u nasem prvenstvu da coki pravi cirkus preko medija, to je merilo gde ste.Borite se za top15 kao i uvek.
Lepo sam rekao tolike ste pare sprcali u kk ekipe da je sramotno gde ste zavrsavali. Misli ste da cete na brzinu uz pomoc dosta para uzeti kao u vatrepolu biti prvak evrope.

Sizoje leci komplekse iz mladosti.
Sto se tice Obradovica ja licno ni jednim slovom nisam stavio u pitanje njegovu trenersku karijeru. Sto se tice incidenta sa Lesorom cini mi se da veci pritisak vrsite vi jer se bojite visoke kazne jer znate da niste ista ekipa sa njim i bez njega.

Mi smo za Vidića,zato što je čovek neukaljan,mlad sa izrsnom karijerom i kontaktima koje Džaja može da sanja.Ovom kandidaturom me je Džajić toliko razočarao da je to neopisivo.I vi Cigani da ste pošteni trebalo bi da kažete ko bi bio perspektivniji predsednik saveza i pred kim je budućnost.Vidić neće da ima ništa za picoustim i onda se čuditi gde nam je fudbal.Zar nije sramota da se kandiduje čovek koji ima skoro 80g.Idi čoveče i provodi svoje penzionerske dane i nemoj nam biti budućnost.Stvarno me Cigani iznenađuje te koliko ste zastranili.Evo ja kao Partizanovac ne bih imao nikakav problem da Vidić bude predsednik ali sam protiv Džajića iz petnih žila,zbog njegovih godina i putera koji ima.On da je pravi čovek odrekao bi se kandidature u Vidićevo ime i pobrao bi simpatije celokupne javnosti.

Mi smo za Vidića,zato što je čovek neukaljan,mlad sa izrsnom karijerom i kontaktima koje Džaja može da sanja.Ovom kandidaturom me je Džajić toliko razočarao da je to neopisivo.I vi Cigani da ste pošteni trebalo bi da kažete ko bi bio perspektivniji predsednik saveza i pred kim je budućnost.Vidić neće da ima ništa za picoustim i onda se čuditi gde nam je fudbal.Zar nije sramota da se kandiduje čovek koji ima skoro 80g.Idi čoveče i provodi svoje penzionerske dane i nemoj nam biti budućnost.Stvarno me Cigani iznenađuje te koliko ste zastranili.Evo ja kao Partizanovac ne bih imao nikakav problem da Vidić bude predsednik ali sam protiv Džajića iz petnih žila,zbog njegovih godina i putera koji ima.
Ako ste za Vidica zasto oni dokazani Partizanovci koje sam gore naveo nisu glasali protiv Dzajica??

Nazad
Vrh