SPORT-Opšta tema

Meni je najinteresantnije bilo kada ja Dzajic izjavio da je licno on birao sve clanove njegovog strucnog tima i gde mu bas Nedimovic pade na pamet . 🤔 Pa koji debil moze da poveruje u to ?

Danas sam baš snimio neke šaljive slike Džajića na Twitteru i pomislio sam da će sigurno da se dosta piše ovde na forumu na temu, a da će svakako svoje viđenje dati stručnjaci za vođenje fudbalskog saveza Srbije.

Nisam se prevario. :cao:

Auuu ...sa ovakvim ponašanjem Lesor da završi utakmicu
Taj je na drogama
A Zvezda sve śto je izgubila , izgubila je zbog trenera
Sudije.....strašno

Ovom crnom go....tu treba neko da mu se mame n.... drogirani majmun. Prave divljacke manire ima.... napalili ga divljaci sa tribina samo kakve droge mu daju....

Ako neko pobedi od 18 minuta sa 31 kosem razlike mora se priznati da je pobeda zasluzena. E sad zasto je Kampaco izbacen iz igre to verovatno znaju sudije i Obradovic koji se pravi nevest. Zar Lesor nije zasluzio tehnicku kod prvog nasrtaja na Petruseva kada su ga petorica drzala, a drugo interesuje me koliko ce biti kaznjen za udaranje Petruseva posle utakmice.

Ko o cemu cigani o postenju. Uvek ste vi ti koji su osteceni i slicno.
A ponasanje Lesora na kraju je sramno! Dzaba mu odlicna partija kada je na kraju sve uprskao!

Ako neko pobedi od 18 minuta sa 31 kosem razlike mora se priznati da je pobeda zasluzena. E sad zasto je Kampaco izbacen iz igre to verovatno znaju sudije i Obradovic koji se pravi nevest. Zar Lesor nije zasluzio tehnicku kod prvog nasrtaja na Petruseva kada su ga petorica drzala, a drugo interesuje me koliko ce biti kaznjen za udaranje Petruseva posle utakmice.
Zaslizio je tehnicku onda kada se gledalo sta je razlog napada na Petruševa, znaci, Peteušev nije kriv a Lesoru oprošteno udaranje, mnogo jakih faulova nije sudjeno Zvezdi, mnogo i za kraj Campaco, 4 i 5 faul, bez kontakta.Partizan je dobio jer je imao duzu klupu veceras, zasluzeno, Zvezda bazen nije mogla da pogodi a to je uzrokovalo iskljucenje Fakunda, ali sta je tu je, i dalje sam siguran da Zvezda osvaja ABa ligu, igrace se još puno derbija.

Ako se ne varam u kupu su Egzum i Lesor za kratko vreme dobili po 5 lični tada se poštenja čine i navijači kluba padalice niste bunili.

A da li se neko od nasih onako divljacki ponasao?? Koliko po tebi treba da bude kaznjen Lesor za ono udaranje Petruseva??

To neopravdavam ni u kom slučaju i da ga je Petrušev isprovocirao onako ponašanje netreba da se toleriše. Disciplinski organi lige će uraditi svoj deo posla

Nije davno bilo kada je posle veoma kratkog perioda Ivanovic proglasen za trenercinu a Zeljko proglasen za potrosenog i prevazidjenog trenera .Situacija se menja velikom brzinom sistem igre i utakmica je ubitacan i iscrpljujuci i mentalno i fizicki .Kada sam pogledao krajnji rezultat a zna se tok utakmice kako se odvijao prvo sta sam pomislio da je montirano jer Zvezda igra vec peti mec iz velikog plusa u neobjasnjiv minus medjutim mnogo okolnosti je verovatno uticalo na rasplet. Bice mnogo vatre do kraja ravnoteza je uspostavljena nastavljamo u ovako paklenom ritmu do samog kraja jer neznamo drugacije 🔥🍾🍸

Da li si primetio izuzetnu mirnoću Obradovića tokom celog meča,što moraš priznati ne liči na njega.Kao da je sve unapred znao . Utakmica je prelomljena dosuđivanjem nepostojeće lične Kampacu i tehničke.Naravno da to ne umanjuje pobedu Partizana.Ne znam zbog čega ali ni kod +20 nisam verovao da će Zvezda pobediti.Mislim da je Partizan izgubio derbi izgubio bi i top-8 i da je sve moralo ovako da se završi.Što se Lesora tiče,mislim da bi trebao na višemesečno odsustvo sa terena.Ne znam šta on zamišlja.On sve vreme kada su slobodna bacanja za Zvezdu koketira sa navijačima.Možda ga treba postaviti za vođu navijača.
Post je namenjen mom kolegi MORNARU.

Poslednja izmena:
Ово спада у категорију 3 за 3. Звезди је била важна кош разлика у случају пораза.
Све остало спада у категорију - Јад и беда у времена кризна, ко је кривац није луд да призна....

Nazad
Vrh