Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mora da si redovan tamo na njihovom catu i redovno te Gandi banuje, nesto ti mnogo smeta Kuzmabrate mili ko da si licno kuzma
onog sarenaca sa dva mozdana smiruje da ne lupa gluposti u prenosu,iskreno sarenac verujem da umire jer je pored njega,svaki mec
gde sad stadion ima veze sa olimpijadom
Tri faula smo imali vise od njih a oni su imali 14 bacanja a mi 12 . Kako je moglo da bude sudjenje je dobro bilo . Strasna utakmica i nema se nikome nista zameriti .Ladno smo ih mogli dobiti.U zadnjih 5 minuta smo sami zasrali i dozvolili im pobedu.Ali da budemo realni protiv Amera nema ni čelendža ni faulova za Srbiju.Momcima svaka čast.
Jbte , a ja hteo da mu se smejem !. . . . . . . . . . . imam ovde komšiju koji ima neku svoju teoriju - taktiku da bi trebalo samo nekako da zaustavimo Karija i da su onda Ameri gotovi . Na moje pitanje kako to da uradimo on kaže da stavimo 2 igrača da ga čuvaju jer ionako kod njih nema ko više da postiže poene ?!?
Ne ide da mu se smejem , stariji je čovek . . . . . . . . . . . . . .