Извини, пермутовао сам... Бошко Јанковић.Kojeg Boskovica??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Извини, пермутовао сам... Бошко Јанковић.Kojeg Boskovica??
Opet mi nije jasno. Bosko Jankovic je onaj iz generacije Zigica i Baste njegova deca su sitna, a njegov otac nije igrao fudbal. Tako da ne znam na koga mislis.Извини, пермутовао сам... Бошко Јанковић.
Na nekim stranim portalima se pominje kako je pre šuta prethodila akcija u kojoj je bio opsajd ........ no videtcemoProdjose Spanci, ali tek ocekujem komentare oko nedosudjenog penala.
Prije suta je bio ofsajd , prikazali su to , ali nova pravila o neprekidanju igre.Nema tu zeleo je da je skloni. Sve da je zeleo nije je dovoljno sklonio. Jos lopta isla prema golu.
Изгледа да сам помешао. Мислио сам да је Бошку Јанковићу отац Милан Јанковић. Али изгледа да није....Opet mi nije jasno. Bosko Jankovic je onaj iz generacije Zigica i Baste njegova deca su sitna, a njegov otac nije igrao fudbal. Tako da ne znam na koga mislis.
Bio ofsajd pre igranja rukom.Ja bi uveo staro pravilo da se svira penal samo kod namernog igranja rukom.Nema tu zeleo je da je skloni. Sve da je zeleo nije je dovoljno sklonio. Jos lopta isla prema golu.