Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima negde ( video ) analiza ovog momenta ?Ofsajd bio pre igranja rukom........
Ili je Ros ( iz " prijatelja " )Misliš Kros (Toni).
Evo ruka u offsajdu (0:41 sekunda snimka) iz aviona se vidi kod prvog udarca koji nije sviran jer po novim pravilima se pusta da se igra , i onda tek ide udarac u ruku ,u stvari cak 2 razloga da ne bude dosusjen penal , ali vise pregleda se dobije na yt ili u clancima kad se napise nije sviran cisti penal.Jel ima negde ( video ) analiza ovog momenta ?
Na par mesta sam našao tumačenja ( kobajagi ) uefe , ovoga - onoga , ali nigde da naletim na snimak koji se gleda korak po korak uz obaveznu grafiku ( war )
Pa to sam i reko. Gubim slova uz put.Ofsajd bio pre igranja rukom.Ali Ros je trebalo bar 2x da leti napolje.
Ima.Ima i za penal koji je sviran Englezima.Jel ima negde ( video ) analiza ovog momenta ?
Na par mesta sam našao tumačenja ( kobajagi ) uefe , ovoga - onoga , ali nigde da naletim na snimak koji se gleda korak po korak uz obaveznu grafiku ( war )
Dobro , ako je bio ofsajd kako je dalje tekla situacija kada je to ustanovljeno ?Evo ruka u offsajdu ...........................
Na prenesu utakmice na HRT se vidio i snimak sa VAR offsajda ...........
Uefa zvanicno objasnjenje je da ako je ruka iza tijela igraca (geometrijski kako je ovdje bilo) i lopta napucana u ruku nije penal.Dobro , ako je bio ofsajd kako je dalje tekla situacija kada je to ustanovljeno ?
Da li je sledeća akcija počela tako što je lopta izvedena sa tačke gde je bio opsajd ?
Al si i ti upucen. Uvek se ostavi vise sudija i tek dan, dva pred utakmicu se odrede glavni i pomocnici. Tejlor je kaznjen jer je napravio ociglednu gresku i to je cinjenica.Za finale im treba 1 ( glavni ) a ostali su višak ?
Nego kad ih već pominjemo , zna li se kolike su primanja UEFA sudijama ?
Tu je bilo prvo igranje rukom i niko o tome ne piše.Ali verujem da se švaba može naći na utakmici.Uefa zvanicno objasnjenje je da ako je ruka iza tijela igraca (geometrijski kako je ovdje bilo) i lopta napucana u ruku nije penal.
Tako da je po uefi sudac ispravno postupio i nije dosudio penal.
Sad sta bi bilo kad bi bilo , i sumnjiva situacija penala , analiza VAR i nasli bi da je prije napucavanja bio offsajd , ali dovde nisu stigli, zvanicno uefino nije bio penal zbog polozaja ruke.
Penal Engleza , prekrsaj u 16 metara je bio , da li je lopta isla u gol ili nije , koliko puta nije isla u gol pa dosudjen penal , po meni 50-50 , odnosno veca greska ne dosudjen penal.
Veci je problem sto su se Englezi valjali bez faulova kad su vidjeli da sudac sudi u njihovu korist i ako se samo valjaju bez razloga i normalno nervoza kod Holandjana.
Ispred tog snimka je igrao rukom.Da li je ono i Saka igrao rukom pre penala ? https://www.facebook.com/share/v/SioSn5CEkJCwk8pE/?mibextid=MurMbi
Ala sere ove Engleze ......... tačno će da osvoje prvenstvo .
Kladionice kažu da je kvota 3.5 ako pobede ( a sva je prilika da oce )