SPORT-Opšta tema

ma to ko osvoja se nikad ne zna

slovaci su igrali bunker 80min a ovaj Foden i Saka se samo vrte hoce da se usetaju u gol,druge ekipe ne igraju tako i onda oni imaju sanse

ovo spanija i gruzija je smesno i komentarisati
umesto morate da udje joselu i spanci daju lagano jos 3 komada

spanci 16 suteva 1 gol,gruzija 1 i dala 1 gol

Mislim da Englezi nisu zasluženo prošli ali ne može pored nekog ko ima više sreće nego psmeti.Mislim da su Slovaci na početku drugog poluvremena trebali igrati ofanzivnije kao na početku prvog bar 15-ak minuta i da demolira Engleze koji nema šanse da osvoje titulu.
Srecu ponekad i sam krojis.
Kad si profesionalac i ne pogadjas prazan gol sa pola terena ili manje za 2:0 onda ti sreca okrene ledja!
Edit:
Evo ista stvar se dogadja Gruzijicima, Kvarischelia ne pogadja iz dalline prazan gol! Pa ga upravo primili!

Poslednja izmena:
Francuska : Belgija meč koji bi trebalo da bude prelep .
De Bryjne je razlog zašto navijam za ove druge . Biće im teško , ali i Lukaku mora početi da ubacuje .

Jbte , oce li bar jedan meč koji gledam uživo da se završi onako kako bi ja voleo !
Eto , sad neću da gledam Portugal : Slovenija , možda Slovenci prodju ako im ne izbaksuziram .
Gledacu večeras ovo što se odavno spremam :

Nemoj više baksuzirati,Slovenci za malo da prođu ,ono što je Šeško promašio je šteta nenadoknadiva.Oblak odbranio penal Ronaldu i posle svega ispadnu.

Sad se već očigledno vidi ko je projekat.Dozvoljeno mu je ceo tim da promeni ali ne dovodi penzionere.Samo ne znam da li Moneke vredi 1,5 miliona,samo klauzula.On ne zna da idra sa dobrom ekipom i to je pokazao u zadnje 3 sezone.Trebaju mu najbolji a i to ko zna da li će mu i to pomoći.
ne znam samo odakle toliki veliki budžet,

Poslednja izmena:
ovo je toliko tragicno ako je istina da je to za analizu
da se gotovo citav tim promeni posle 3 potpuno neuspesne godine jednog trenera a da trener ostane i trosi ponovo narodne pare a da on bude oslobodjen bilo kakve odgovornosti to je zaista sramota....ne postoji ni jedan klub na svetu da je ovo uradio u bilo kom sportu

Ima ona narodna ima se može se. Šala na stranu po mom mišljenju trebalo je zadržati sve naše igrače.

pa evo na ovom forumu nas nekoliko vam je objasnjavalo citavo vreme da nesto nije u redu u vezi zeljka,tima i svega ostaloga i vi ga branili non stop a branicete ga i dalje
iako ne postoji ni jedan sport da se trener izdize iznad igraca pa cak i kluba,igrom slucaja je to sada u pitanju Partizan

savic i zeljko su dobili gotovo neogranicene pare(za 3 godine 60mil potrosio)sklapao tim kako je on zeleo,na kraju uzas od rezultata i posle svega izgleda ove sezone ide jos veci budzet,citav tim se raspao i razisao(ostao samo Kopriva),ponovo sastavlja tim,ako dodje moneke a vrlo je blizu bice to neverovatno skupa ekipa posto vam treba jos 6-7 igraca dovesti a ocigledno necete dovesti nase igrace kojih ni nema koji bi dosli ili cete platiti tipa MIilutinova i takve igrace ali onda definitvno budzet ide 30+mil

naravno vi cete opet pisati one vase floskule tipa zaduzio nas 92 i ostale gluposti

Sta da se prebacimo kod nas kad je kod nas sve ok
Jos samo kad bi 4-ka sad bila neka bas dobra koja treba da dodje imali bi odlican tim

Uglavnom smo došli do zaključka da su za neuspehe KK Partizan krivi svi igrači sem Balše.
Moneke neće doći.Znači da će vam kup igrati Balša i Turkoglu.

Prosle godine kad smo zadrzali okosnicu tima opet ste pljuvali opet vam nije odgovoralo opet se pitali odakle pare. Sad kad je kompleta rekonstrukcija opet dajete sebi za pravo da komentarisete. Ko ce vama ugoditi?

Videlo se na objavljenim budzetima ko je drzavni projekat.

Prvo treba da resite da li je kompletna rekonstrukcija ili masovno napustanje da ne kazem bezanija igraca.

Nazad
Vrh