MilanM
Član
Red je da ga Lukaku mune, ponistili mu 3 komada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Belgija ima kapaciteta za tako nešto .veca bi mi senzacija bila sada da belgija izbaci francuze,nego kad je senegal tukao francuze 2002-e
Meni ovo nelogično, da je dobar Ataman bi ga koristioVILDOZA NA KORAK OD PARTIZANA: Crno-beli nikad bliži dovođenju bivšeg igrača Zvezde! - Košarka - Sportske vesti
Kako SportKlub javlja,hotsport.rs
Ima da se usrećite.
pa igrao i koristio ga non stop osim kad ovaj nije bio povredjen a bio dosta dugoMeni ovo nelogično, da je dobar Ataman bi ga koristio
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
da pisao sam goreOde i Ponitka.
Izgledalo kao da Italijani strajkaju ,igrali preko k..... zasluzeno ispali. Izgleda ni Danci nece bolje proci , tako da izgleda necemo znati koliko Njemacka vrijedi.sta je tu dosadno sto Svajcarci ubijaju Italijane?
ako ovako nastave bice lagano 3 0
samo da se sad ne povuku i cuvaju ovo 1 0
ma mi trebali da dobijemo dance ovako nikakvi i ocajni a ne da ce nemacka da ih dobije,nemcima samo fali spic vec odavno u timu i to im je problem vec dosta godina...od kuranjia,maria gomeza,klosea nemaju klasicnu devetku i to im problemIzgledalo kao da Italijani strajkaju ,igrali preko k..... zasluzeno ispali. Izgleda ni Danci nece bolje proci , tako da izgleda necemo znati koliko Njemacka vrijedi.