Prvo nauci da se Srbin pise velikim slovom, a ako neke stvari ne vidis ja ti oci ne mogu otvoriti. Verovatno su se Crnogorci i Makedonci pokazali??Gde se on to pokazao kao srbin?
U diznilendu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo nauci da se Srbin pise velikim slovom, a ako neke stvari ne vidis ja ti oci ne mogu otvoriti. Verovatno su se Crnogorci i Makedonci pokazali??Gde se on to pokazao kao srbin?
U diznilendu?
Zato sto se preteriva sa objavama i mediskim spinovima da bi se malogradjanstvo zanimalo i verovalo kako je to tako. Zasto je bitna sportska vest Hanga zapalio baklju a nz ko je poveo navijanje?? Pa koga to zanima u namestenoj ligi gde jedan klub sporvodi svoju diktaturi i radi kako mu se cefne,nama je najbitnije da su zene fudbalere stigle,Pavlina pevala i Hanga zapalio baklju.Zasto bi prenosio ako te to ne tisti.
Izvini ciko necu vise. Nisam znao da si postao gramar nazi.Prvo nauci da se Srbin pise velikim slovom, a ako neke stvari ne vidis ja ti oci ne mogu otvoriti. Verovatno su se Crnogorci i Makedonci pokazali??
Potpuno te razumem. Vi ste davno zaboravili sta je to slavlje i kako se slavi.Nikad nije bilo hvalospeva i namecanje necega kada smo mi u pitanju. Vec samo reci "sramno,katastrofalno,ocajno" itd itd...
A sto mi je najsmesnije najmanje slave navijaci koliko se pravi euforija oko slavlja, jer ipak to je jedini Srpski klub u Srbiji za koji samo patriote i patrijahalno vaspitani ljudi navijaju.
Evo opet objava Terza madjija (dokazani kriminalac) najavljuje da pukne prstima stvorice 42 miliona i Zvezdino leto kakvo istorija ne pamti.
Znaci kako udjes na FB tako nova objava i saopstenje.
"Nakon duple krune Milojevic izveo drugare na burek", pa zemljo otvori se!
lepo rekao jos u martuosvajac evrolige ove godine nece biti real
po meni barsa ili pao