Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slave bod i zajebali radnički.Ali nemamo siledzija. Upravo krecemo na proslavu titule. Verovatno ce biti prilika da se pozdrave i kosarkasi. Sta vi grobari slavite ovih dana??
zar ti ne bi otisao na isti posao placen mozda 500k ili cak i milion evra vise?Dragovic ce uvek biti tu za njegovu zvezdu ali ipak mora da ode,hvang kaze ovo je moja druga kuca dajte mi srpski pasos...
Da li si skandirao Aco srbine ?Patite?? Patnja zna da pronadje reci izgovora i utehe. Nekad mi vas dodje i zao.
A ne bi voleli da je vama došao predsednik na proslavu titule.Ne,vi bi ga oterali Samo su to za vas pusti snovi jer imate državu,sudije i još igrače protivničkog tima protiv sebe.Tako priča Turkoglu-odmah je posle prve utakmice znao šta se dešava (da nije sposoban da pobedi Zvezdu )Dosao da proslavi veliku pobedi iz njujorka i da se pohvali kako im je tamo ocitao svima lekcije! A stadion klice Acooo Srbine!
Milojevic kaze kada god zatreba tu je,navijaci su odahnuli jer takav gigant od trenera nikad nije krocilno na njihovu klupu... itd itd...
Dragovic ce uvek biti tu za njegovu zvezdu ali ipak mora da ode,hvang kaze ovo je moja druga kuca dajte mi srpski pasos...
Ne podrzavam ga kao sto ne podrzavam ni SNS, ali na odredjenom mestu u odredjenom trenutku pokazao se kao pravi Srbin. Da li je to bio pravi trenutak ne znam. Vreme ce pokazati.Da li si skandirao Aco srbine ?
Zasto bi prenosio ako te to ne tisti.Ne patim zasto bi patio. Samo prenosim naslove sto novine i portali pisu.
Gde se on to pokazao kao srbin?Ne podrzavam ga kao sto ne podrzavam ni SNS, ali na odredjenom mestu u odredjenom trenutku pokazao se kao pravi Srbin. Da li je to bio pravi trenutak ne znam. Vreme ce pokazati.