i to sam ti resioNisam ovo video ali ne znam Cigani šta vi kažete na ovo?
e sad sto je ovaj kreten Ndiaje saban pa vam nije dao ovde gol glavom jer ne zna da proceni let lopte ili sto vam nije uvalio bar 3 gola juce to je vec druga tema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i to sam ti resioNisam ovo video ali ne znam Cigani šta vi kažete na ovo?
Pogledaj malo bolje snimak gde se u prvom kadru vidi da je igrao glavom.Zar se i time bavite.Dno dna.Nisam ni sumnjao da vi nećete videti.Samo sam vas Cigane pitao za ovo što je na snimku.
ma ramenom,postavio sam snimakPogledaj malo bolje snimak gde se u prvom kadru vidi da je igrao glavom.Zar se i time bavite.Dno dna.
Ramenon je dao gol. Dokle god je rukav od kratke majce nije ruka...Nisam ni sumnjao da vi nećete videti.Samo sam vas Cigane pitao za ovo što je na snimku.
Pa Kalule nije napravio faul već je Korejanac njega faulirao.Osim onog zivog zida od 11 metara ostalo ne vidim da je sudija pogresio.
Nema sta da pratim zna se sta sledi i zna se koje novi tj stari sampion sada krece kabare pa nisu slucajno stavili kvotu na Partizana protiv Zvezde 6 .Igra prvi tim na tabeli i to u Beogradu a kvota 6 to dovoljno govori gde smo i sta se radi .Nije postojala igra PENAL ZA ZVEZDU i da budem iskren to je po meni mega iznenadjenje da nije sviran verovatno zbog crvenog kartonaПенал ко врата за Ливерпул.
Што се тиче живог зида видео сам на једној фотки.... Ако се погледају линије петерца и шеснаестерца не би требало да буде више од девет метара.
Земо, лепо је то почело али се искундачило на крају. Требало је да ми купујемо играче а не да се меша тренер.
Много смо га преценили... И пустили да превише мозга а мало да ради.
Али када погледаш моје постове пре Фиорентине јасно сам рекао да кад се доведе један играч буде проблема и за веће клубове... А тек гомила балвана...
А и на крају прелазног рока кад су купљена ова тројица па избачени из тима Красо, Олајинка и Кангва писао сам да ће бити проблема у свачионици... А највећи проблеми су Канга и Катаји... Они су први изгубили позиције а цареви су међу играчима...
Углавном, мораће прецедник да интервенише да се освоји титула...
Прати инжењеринг суђења Партизану у следећим колима или у колима која предстоје јаким утакмицама против Војводине, ТСЦ-а или неког Звездимог сателита...