Ovaj post ne mogu da protumacim adekvatno jer kod mene u kuci pola porodice navija za Zvezdu a pola za Partizan .Zatim 80 posto moje familije navija za Zvezdu , imam more dobrih drugova i drugarica koji navijaju za Zvezdu a i kum a u pitanju je staro kumstvo 150 godina mi navija za Zvezdu
.E sad ajde da kazemo da mrzim skolske drugove i drugarice pa da kazemo da mrzim kuma ajde da kazemo da mrzim i zenu ,roditelji mi navijaju za Zvezdu i rodjena sestra ALI NE ZNAM STA DA RADIM SA DETETOM I ONO NAVIJA ZA ZVEZDU ALI AJDE STO PRVO DETE NAVIJA ZA ZVEZDU NEGO I DRUGO I DOK MI NISI OTVORIO OCI JA NISAM NI BIO SVESTAN KOLIKO SAM DUBOKO ZABRAZDIO .
OVO KAKO JE KRENULO PRIJAVICE ME UKUCANI CENTRU ZA SOCIJALNI RAD A MILICIJA CE DA MI ZABRANI DA IM PRILAZIM UKUCANIMA NA 150 METARA
Veruj mi PEKSAPE da je ovo sto ti se cini da je mrznja krenulo dolaskom jahaca apokalipse koji su nekada sirili mrznju po SFRJ i sirili se kao velike patriote a ti isti biseri NEMOGU DA SIRE MRZNJU KOD MENE STO GOVORIM 3 SVETSKA JEZIKA KAO NOLE DJOKOVIC STO SAM INTELEKTUALNO UZDIGNUT DO NEBESKIH VISINA STO KIPTIM OD BONTONA I MANIRA I VISKA VREDNOSTI SA NADPROSECNIM IQ ALI IMA PREVISE MENTALNO OGRANICENIH KOJI SU ZATROVANI DEJSTVOVANJEM RAZNIH BITANGI I PRELETACEVICA A STO VISE PAZNJI SE POSVETI BESEDAMA OVIH GURUA TO JE NERVNI SISTEM UGROZENIJI I ZATROVANIJI
Predlazem da izbegavamo na ovoj predivnoj temi te teske reci kao mrznja i da se vratimo sportu kao najplemenitijoj sporednoj stvari na svetu .Zamolio bih i da se vise ne spominju ljudi iz vase uprave da ne skrnavimo ovaj prelepi forum a postoji drugi forum koji je namenjen licima sa poternice ZNACI SAMO SPORT KAO VODILJA U NESTO STO OPLEMENJUJE DUSU I TELO