kalman 58
Član
To si sve cuo svojim usima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje navijace zar ne vidis da su tribine sablasno prazne .Bizarno i depresivno sve izgleda a Dinamo Zagreb koji je najslabiji u poslednjih 10 godina je veceras izbacio iz Evrope Betis iz Sevilje ladno i bezobrazno a ti i dalje stipkaj prsticima lozi novogodisnje prskalice bacaj konfetice i raduj se trijumfu u Lucanima ili u Novom Pazaru posle sumnjivo dosudjanog penala .Svako vreme nosi svoje breme, ali je cinjenica da kroz vreme Zvezda ne gubi svoje navijace da ih ima vise nego sto ih ima Partizan i to se jos dugo, dugo nece promeniti.
Gledam veceras Dinamo Z, Ludogorec , Spartu Prag Slovan Bratislava ,Karabag neki Norvezani skijasi razni amateri i poluamateri ALI NASEG SAMPIONA NEMA ZASTO Koji je razlog posrnuca i bauljanja .Znali se krivac i dali ce iko snositi odgovornostPa navijaj za Dinamo Zagreb ko ti brani??
Supalj im budjelar.
Mozda mu je neko pripretio kao Miroticu
Gde su pune tribine to li neko prati fudbal Srpski?Ovo vam već drugi igrač beži a taman vas krenulo.Pune su vam tribine a lova samo kaplje.Što ne uzajme od KK oni bolje stoje.A Mirotiću je bila boljadestinacija u Italiji-on je patriota.
Nije mu pripretio niko vec nemaju para pa neizmiruju plate igracima. Posle igrac raskine ugovor, a mi gubimo $.Mozda mu je neko pripretio kao Miroticu
"....Što se tice Dekija Stankovica lepo sam ja pricao da je to najbolji Zvezdin trener zadnjih 10 godina imao je hemiju imao je tim imao je sve mnogo ste se ogresili o Dekiju pa ste poitali Baharu u narucje . Lepo sam ukazivao sta ce da se desi i nazalost bio sam u pravu .Deki je otisao sa Titanika koji tone dostojanstveno i mislim da ce ovaj divan covek uspeti u trenerskom poslu to jest da ce naci sredinu koja ce umeti da ceni srcanost i profesionalizam "