Upravo tako,ja jedino mozda Nemackoj dajem sansu iz prva cetri favorita,ali cini mi se da Urugvaj,Engleska i Francuska mogu iznenaditi pozitivno.....Na primer:Holandija,Francuska,Urugvaj....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako,ja jedino mozda Nemackoj dajem sansu iz prva cetri favorita,ali cini mi se da Urugvaj,Engleska i Francuska mogu iznenaditi pozitivno.....Na primer:Holandija,Francuska,Urugvaj....
Moja isprika svima koga sam uvrijedio, mislio sam da ćete poruku shvatiti ko zajebanciju.Citat od matijas311: " tekst zbog neprimernosti obrisan".
Ovakve zastrašujuće misli ne sme imati nijedan normalan čovek!!!Strašno,gde su moderatori???
Zbog jednog penala želeti toliku nesreću nekome a uz to još se pozivati na Boga???Stvarno slučaj za posmatranje!
Kolega slazem se sa Holandijom,I nesto razmisljam danas,mislim da Nemci imaju lepu priliku za trofej,stravicu neki na njihВечерас навијамо за Холандију,Шпанци си досадили Богу и људима,али мсм да ће бити исто затворена утакмица до 2 гола макс...
Kolega slazem se sa Holandijom,I nesto razmisljam danas,mislim da Nemci imaju lepu priliku za trofej,stravicu neki na njih
Предлог за Дулета нека отвори гласање чланова ко ће освојити првенство...Ја искрено навијам за Русе ал сумњам да могу,по мени за пехар или Немци или Аргентина,они су ми некако зрели да то освоје.
Moze kolega moj,mislim da su Nemci zreli za trofej,a i generacija im je dobra....Da stavim jedan nasad,pa sta bog daMa stavi deset pilica. Odoh da gledam utakmicu i evo me na poluvremenu. "Nemo' guja nekoga da ujede"