Ne,samo poruka da i vi ne userete.I mi smo vama bežali prošlu sezonu pa smo izvisili.Kad sam ja pisao da je Partizan lošiji ove godine,vi ste se smejali.Panter nije ni P od prošlogodišnjeg.Naneli se dobro drži i ovi što ste ih doveli iz NBA.Smit vam sedi na klupi,Anđušić,Jaramaz.Svi koji mogu da preokrenu rezultat.Ali Rumenoglu nema muda da ih trpi na terenu.To je radio i sa Kaminskim.Kad bude smeo kao Joanis da pusti Gilespija da igra iako ne zna da da koš ako nije sam i ispod koša onda se može pričati o strategiji velikog trenera.Zoki jel to zavist što vam bežimo sada tri pobede?
Pa vi ste svoju usrali protiv Albe.
Ja mislim da su svi navijali za Valensiju.Te priče mogu samo deca iz zabavišta da progutaju.Jel mislis da je iko u Srbiji od grobara navijao nocas za Valensiju Poceli su ovi postovi da se zvrljaju totalno bez rezona samo da se nesto mlati a ako te neko pita VI CETE SADA ODIGRATI NEKOLIKO MECEVA ZA NAS KAO I PROSLE SEZONE .Prvi je bio protiv Baskonije u Beogradu a drugi je odigran sinoc a bice jos meceva protiv nasih direktnih konkurenata do kraja ciklusa i vi igrate za nas iako nemate nikakve sanse za prolaz . Kako se ne razumemo adekvatno kao da razgovaramo razlicitim jezikom
ps Iako moram da naglasim DA VEOMA MI JE DRAGO STO JE ZVEZDA DOBILA VALENSIJU ULEPSALI SU MI VECE BOLJE NIJE MOGLO 5 PLUS
Da li je danas momenat kada Rumenoglu diže formu.Tvoja očekivanja za danas.
Poslednja izmena: