MilanM
Član
Isto kao u Atini, potop u 4/4.
PJ ništa golema 0
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
PJ ništa golema 0
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ozbiljan raspad partizanaMonako vam "lezi" u medjusobnim duelima,kao sto nama Alba naprimer NE
ovo "lezi" neka razume ko kako hoce
Dobra kvota da partizan ne gubi vise od 5 poena
Sve su te grobari lajkovali .Sada si pravi surovo realan i nisi ni najmanje pogresio kada si porubio tvog selju .Samo sto sam sad totalno zbunjen KOME DA VERUJEM od vas dvojiceNe bi se slozio ni sa jednom recenicom.
Prvo sta me je zbunilo sto je COCI64 krenuo nicim izazvan na tvoje postove malo agresivnije i provokativnije a drugo pocese grobari da ga lajkuju jer je naprasno krenuo da nas hvali i uzdize u nebesa .A KAD I ISKRENO SAGLEDAM ON SAMO PRICA ISINU I NISTA OSIM ISTINENiko te ne tera da se slažeš.Šta je postigao nu zadnje 3 godine i to sa takvim timom.
Nisam gledao mec A JELI NEKO IZ ZVEZDE ZVAO MILICIJUTo je nasa realnost hteli mi to da priznamo ili ne,ali da jedan trener samara igraca drugi da steze glavu to nismo imali bar ne pamtim .I 'SAMO JE NEBO GRANICA' nesto je utihnulo ili ste i sami svesni toga
Ne umisljaj. Gde sam ja to uzdigao Partizan u nebesa??Prvo sta me je zbunilo sto je COCI64 krenuo nicim izazvan na tvoje postove malo agresivnije i provokativnije a drugo pocese grobari da ga lajkuju jer je naprasno krenuo da nas hvali i uzdize u nebesa .A KAD I ISKRENO SAGLEDAM ON SAMO PRICA ISINU I NISTA OSIM ISTINE
Otvori se COCI64 pa da vidis KAKO IGRA 1 NA 1 DENILSON PROTIV SAKICASta ima kome da verujes, valda imas i sam nesto u glavi.
Podigao si nas iz pepela i bacio u visine u momentu kada smo bili izlozeni rafalnoj i unakrsnoj paljbi .Hvala ti na objektivnosti odusevio si meNe umisljaj. Gde sam ja to uzdigao Partizan u nebesa??
To mi je hvala sto sam te lajkovo a kome ja sad da verujem kada jedan deo simpatizera crveno belih govori kako je tim Partizana dobar ali je trener los i isfuran ,ti npr imas misljenje da je trener dobar ali tim los a ima jos nekolicina koji smatraju da je i tim tu tu rutu i trener i da sve treba razjebati i da Vucic krene od nule da stvara sve iz pocetka DAJ DOGOVORITE SE U INBOX PA NASTUPITE SA NEKIM PREDLOGOM AL DA BUDE NESTO KONKRETNO I PROSPERITETNOTesko je za tvoj intelekt da razumes malo ozbiljnije pisanje.