Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde reci gde su sudije gresile na vasu stetu? A da pritom nigde nisu zvezdu ostetili.Pa sta sam pisao 2 dana? Jeli??? Mozete da dobijete samo utakmice gde kontroliste sudjenje i ligu. Fenjerasi bil ii ostali. I opet vam sudije dobile mec.
Boli kad izgubis od fenjerasa mnogo ste se raspisali veceras, sudije, kme kme,Cuti, malo je falilo da fenjeras izgubi.Al se tresle gace u zavrsnici?
Ma komedije stalno sa njima, mogu da budu malo realni iako su grobari. Ali ne moze to jace od njih, ipak su institucijafaulovi 33 zvezda,26 partizan
slobodna bacanja zvezda 23 partizan 34
tacno sam znao da cete katastrofalni poraz od ocajne zvezde,pretvoriti u to da su vam sudije sjebale mec
to sto niste 3 cetvrtine mogli pogoditi vola,to nikom nista
zvezda sa rovitim teom,rovitim nedovicem i bez topa
vi u full rosteru
neki opet visak i morali biti van protokola
i sad 5 stranica o sudijama
da su hteli svirali bi bar jedan faul jaramaza nad yagom(ako se pogleda snimak ima 2 a mozda i 3 u prenosu lopte) u poslednjem napadu i da ovaj ide na slobodna pa vama sekunda ipo do kraja
vi pisete sudije dale pobedu zvezdi
jebo sliku svoju
nije ovo vise normalno
Placite i zalite se svevisnjem. Celu utakmicu niste poveli, gubili ste i preko 20 razlike. Zalite se na sudije, a ne vidite koliko Ledej prljavo igra. Pri doskoku Bolomboja podmece nogu da ovaj doskoci na njegovo stopalo, takodje slicna situacija i kopd onog koskanja sa Gedrajtisom. U napadu se baca kao Jago ga odgurnuo sto je cist floping. Koliko vam je bila prljava odbrana kad ste stizali rezultat??Neee vi to zovete cvrsta odbrana.Pa sta sam pisao 2 dana? Jeli??? Mozete da dobijete samo utakmice gde kontroliste sudjenje i ligu. Fenjerasi bil ii ostali. I opet vam sudije dobile mec.
tvoja ironicnost cak nije ni smesnaZaista vise nije ni bitno,sad cete mi tu prosipati pamet i strucne analize a kod ociju slepi.
Bitno je da smo napredovali u komunikaciji i da ste konacno shvatili da ste fenjerasi da dobijate tamo gde imate kontorlu nad ligom i sudijama i da smo konacno shvatili zasto nemate dovoljno para za pojacanja.
Ono zaletanje da udari pesnicom u stomak litvanca dok ovaj suta za tri, dno kosarke i sporta. To treba veliki trener zeljko da mu objasni da ne radi, ne igra se tako kosarka.Ledej se neće okaniti dok nekog ne osakati.
Pa doslo nasih 5 minuta, ima da pricam pola sataNešto vas nebude po par dana kad izgubite u ovoj temi.
Mala maca za ovog vaseg Zeka....Onaj Lazić bi u rukometu bio isključen iz igre, ovakvo tolerisanje grube igre odavno nisam video. A da za vas smo institucija to je sigurno.
Budite dobri i navijajte za nas protiv Valensije. Moze da vam zatreba ta nasa pobeda.Nešto vas nebude po par dana kad izgubite u ovoj temi.
Ni ne treba da se nastavljas, zivi u svom ubedjenju.Ma necu da se nastavljam vise sve ste u pravu,zivele sudije!