Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo sti ti napisaoNe gledam Pantica.Niti domace podcast emisije. Sta da gledam kako vam je Dule ugasio klub, posle doso AV isterao Duleta i dovodili neke treceklase igrace i trenere? Pa naravno da ce biti prazna hala kada se znalo ko mora da uzme sve trofeje.
srpski Bayren. Da vam nesviraju svako kolo po penal i crveni protivniku i da vam se ne sklanjaju ekipe bili bi ko mi prosle sezone na 5 mestu. Vi ste tragikomicni sto verujete covketu i Terzicu.taj isti ludogorec izgubio od ovog vaseg Nordsjelenda koji je vas isprasio sa 6-0 ukupno,Ludi izgubio 7-1Nisi upucen sta se desavalo niti sta se deseva. Znam da na jug kontrolise AV preko Nedica.
Opet pisete saopstenja
kk saopstenje
Pazi mozak, sekira se po kakvim uslovima je Partizan zakupio arenu i da li smo platili porez. Ocekivao sam ranije da se coki oglasi.
Vi ste sila za Fernc, i ludogorec srpski Bayren. Da vam nesviraju svako kolo po penal i crveni protivniku i da vam se ne sklanjaju ekipe bili bi ko mi prosle sezone na 5 mestu. Vi ste tragikomicni sto verujete covketu i Terzicu.
pa sto ga onda oznacavas tj postavljas njegovo saopstenje gde u stvari nije ni demantovao da partizan odlucuje o svim terminima u areniEno ti ga Ostoja vodi ga u zvezdu slobodno.
Pa ko je vama kriv sto ste kasnije usli u arenu? Kakve veze mi imamo sa poslovanjem arene? Oni imaju ugovor sa arenom, vama niko nije kriv sto ste igrali u pioniru.
Nikad jaca zvezda a iza na tabeli od nikada goreg Partizana.Stvarno se Bayern, ali iz nekog sela.
Evo ga jos jedno saopstenje iz zeleznika , gmizavac zaseo na "kucacu masinu".
moj bod se trazi protiv jang bojsa u gostima i sitija kuci poslednje kolo,ukoliko gvardiola promesa karte a nama bod bio dovoljan da prodjemo daljeЛајпциг после два пораза долази у рупу.
Ипак мислим да ће а увек има изненађења Сити играти нерешено а да ће Звезда победити.
Ова утакмица ће ипак преломити и домаће и европско такмичење... прошле године са Монаком нам се није посрећило али ове године можда и хоће.
Луле, шта каже твој бод?
Морнар, земљаче, шта кажу кладионице?
Ја бих, да се кладим а не кладим се, играо у Манчестеру X-->X а у Беогреду 1-->1.
Уплати минималац па да делимо профит...![]()