Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da zato igraci nemaju plate.Idu izbori sta te cudi.Dok prodju oni posle vas veliki kvazi huligan da sipa kintu u cz.a ko kaze da igraju free???
jel kontas da si usao u maineriju sa pricom koju si progutao
svaki igrac koji je ostao i 3 godinu je dobio ozbiljno povecanje plate
objasnio sam vec za fk czv da nikada do sada nije postojao klub koji je dobio na lepe oci 20miliona od uefe
evo krenuo sam da vijam GG na mecu fk partizana,igra se kup...kad tad ce da ga prime,ako ne danas sledeci mec ako ne onda onaj tamo
apsolutno je tragicno da klub koji jedva prodje Sabah(koji je inace 8 na tabeli u Azerbejdzanu od 10 timova),od petoplasiranog tima danskog prvenstva izgubi ukupno 6-0,odjednom postane barsa-sity-real u jednom i veze 11 pobeda
klub se navodno gasi i ostale gluposti koje slusamo
ko nema za plate?Da zato igraci nemaju plate.Idu izbori sta te cudi.Dok prodju oni posle vas veliki kvazi huligan da sipa kintu u cz.
ovaj odradio jedva nedelju dana sa timom,nezna jos nista sa timomKolega ovaj nije ništa bolji od Ivanovića, Radonjića ste trebali dovesti opet.
i zar mislis da ne placa?Nije vama lako, zato smo u fudbalu sve same elitne fudbalere doveli. Gde da nema za mezimicu.
Ocekujete rasplet u grupi u LS ? Sta ocekujete da budete zadnji?
Tako si lupetao da Ostaja placa ove momke sa basket newsa.
hanga ima oko 600k evra+bonusi za osvojene moguce trofeje
@Lule28
Ok,ovo što si napisao ali ispada da su ovi igrači došli za džabe,zato što vole Zvezdu.
Nisam upoznat koliko ste ih platili ali me baš interesuje za koliko je došao Hanga koji je prošle godine uzeo Evroligu.