emigrant
Član
Što je sigurno,sigurno.Jel nije malo simptomatično,penal u drugom minutu?Al ajde,biće ovo dugačko prvenstvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ocekujem nista posebno bice kako bude ne bavim se prognozama,to je tvoj fah.Vise brinem za tebe jer kad pocnes da udaras glavom u zid bice bolno.Prozivas Patrijarha da je uticao na nedolazak Mirotica ,spominjes uzegle salame a potopljen zemunelo gde ce deca da doruckuju vodite ih na burek?Ne huli na Boga smanji malo dozivljaj i navijaj mirnoKazi mi KALMANE58 sta ocekujes od ovog skupog projekta fc Crvene Zvezde sta ce da uradi protiv Partizana na jedinoj pravoj proveri u ovoj jadnoj prvoj ligi Srbije da li ocekujes mucenje i udaranje glavom u zid ili ocekujes kao moj zemljak VUXSD 4 komada lagano![]()
![]()
Nisam čuo za koju je cifru došao.Sve je moguće sa ovakvom upravom,verovatno pune svoje džepove.Nema tu kvalitetnih stranaca.Ma daleko od toga da se radujem iskreno mi je zao.Zato uvek pisem treba se baviti problemima u svom dvoristu,a vi cistite samo u nasem.Nego recimi juce cujem podatak vas igrac mislim da se zove Salgado najskuplji igrac u istoriji Partizana,znam za Mijatovica pa posle Fejsu ako ovaj napravi upola takvu karijeru na konju ste
Meni je interesanto sto je vama utakmica odlozena dok su drugi igrali.Pa penal napravis kad vidis da ne ide, a ne odmah u prvim minutima. Interesantno da nema nijednog komentara o utakmici u NS.
2/2 -> 4+ -->![]()
![]()
Mogli su i drugi da ne igraju.Meni je interesanto sto je vama utakmica odlozena dok su drugi igrali.
Šta te briga-ti ne pratiš našu ligu.Kazi mi KALMANE58 sta ocekujes od ovog skupog projekta fc Crvene Zvezde sta ce da uradi protiv Partizana na jedinoj pravoj proveri u ovoj jadnoj prvoj ligi Srbije da li ocekujes mucenje i udaranje glavom u zid ili ocekujes kao moj zemljak VUXSD 4 komada lagano![]()
![]()