Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Igraće se finale u julu kad vam odu Kamerunci.Pa ni Čovke nije prost.I vi sad imate da čekate.Ili vam je bolje za zelenim stolom da dobijete.Da li ste culi sinoc Vucicu pederu ? Nemojte posle da piskarate kako cute ne cackaju zvalonju.
Nego sta kaze covke hoce ili necete da igrate finale ?
Eno klub se zvanicno ogradio od tog skandiranja.Da li ste culi sinoc Vucicu pederu ? Nemojte posle da piskarate kako cute ne cackaju zvalonju.
Nego sta kaze covke hoce ili necete da igrate finale ?
Ja mislim da sam strucno skenirao da Barah nije dobio vise od 300-400 000 plafon a ovo resto ce najverovatnije da ide u Beograd na vodiOTKRIVAMO NAJMRAČNIJU TAJNU SPRSKOG FUDBALA...
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/4175386/najveca-tajna-srpskog-fudbala
DAO BIH TI JEDAN DRUGARSKI SAVET KAKAV JOS NISI IMAO PRILIKE DA CUJESEno klub se zvanicno ogradio od tog skandiranja.
A da li taj čovek što ladno saopštava,nije slučajno partizanovac.Sinoc sam bio u nekom drustvu ljudi iz sveta fudbala i covek ladno saopstava DA JE ZVEZDA DUZNA 72 MILIONA EURAJa totalno zbunjen upitah CEKAJ ZAR ONI NISU IZMIRILI NEKE DUGOVE REKAO COVIC
a covek samo napravi bolnu grimasu kao covek koji se nalazi u bezizlaznoj situaciji i rece sa uzdahom JADNO JE NJIHOVO IZMIRIVANJE
neznam kakve ce biti posledice ovog bunarenja ali najverovatnije ce posle pada psihopate doci do ozbiljnih problema a mozda je to i jedini put da se klub privatizuje
![]()
Jel i to upitno? Vi ste dužni 75 milki a mi 35,otprilike kao jedan PKB.Pa vi sad vidite.A da li taj čovek što ladno saopštava,nije slučajno partizanovac.
Znači da je naš kolega Mornar napisao bajatu vest.Sad ili je 72 ili 75 miliona.Jel i to upitno? Vi ste dužni 75 milki a mi 35,otprilike kao jedan PKB.Pa vi sad vidite.