Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Videćemo,možda si u pravu.A možda i nisi.
Ne pisem nazalost ali moje misljenje visoko uvazavaju ljudi iz sveta fudbala ali kao sto se moze primetiti i ovde na forumu postoje ljudi koji ne vole da cuju istinu i da se suoce sa realnoscu valjda im prija da slusaju neke bajke i fantazije valjda ih to cini srecnijim a vidljivo je da se mnogi ne izjasnjavaju kao da nemaju formirano misljenjeKakvu bi pometnju napravio mornar na nekom spotskom portalu, da li bi mu vip status.
Mornar ako pises na nekom sajtu komentare od sportskih vesti molim te obavestime da citam malo, to bi bila pisijada.

Strucnjak, ajde ostavi se Zvezde vise, kreni da pratis malo i tvoj posrnuli partizan. 90%komentara su ti o Zvezdi. Prati malo za promenu i tvoj voljeni klub, tamo sve super medbi mleko??Ne pisem nazalost ali moje misljenje visoko uvazavaju ljudi iz sveta fudbala ali kao sto se moze primetiti i ovde na forumu postoje ljudi koji ne vole da cuju istinu i da se suoce sa realnoscu valjda im prija da slusaju neke bajke i fantazije valjda ih to cini srecnijim a vidljivo je da se mnogi ne izjasnjavaju kao da nemaju formirano misljenje
Fudbaskom klubu Crvena Zvezda bi najbolja i jedina dobitna solucija bila da dovedu igrace iz domace lige i vunderkindove KOJI NE KOSTAJU NISTA UZIMAS IH ZA DZABE A PRODAJES ZA ABNORMALNE NOVCE ali u toj soluciji ne moze da se kaze da je domaci igrac placen 1,5 miliona evra ALI JE TO I JEDINA PRAVA MATEMATIKA ZA KLUB A NE ZA MENADZERE .Cudo da nisu naucili nesto od Maminja on je cudo napravio sa domacim igracima i bolje njega da su doveli da im napravi dobitnu kombinaciju nego ovo zaludjivanje sirokih narodnih masa .....................kaze Behar osvojio sampionat Izraela sa dva razlicita tima evo sad sam se najezio a on izasao na Evropsku scenu i primio od najgoreg Juvenentusa u istoriji 6 komada i od osrednje Benfike 7 komada .A KAKVA JE TO POSTAVKA IGRE KADA SE PRIMI 13 KOMADA U DVA MECADALI TRENER SNOSI ODGOVORNOST ZA HAVARIJU
DALI SU TE DVE UTAKMICE PREPORUCILE UPRAVO TOG TRENERA
AKO GA TO NIJE PREPORUCILO A STA GA JE ONDA PREPORUCILO
![]()
Voleo bih da mi neko od prisutnih objasni sta se ovo radi i dokle ce ovako vise da se radi VOLIM FUDBAL I RADO GA SE SECAM ALI NE MOGU VISE DA TOLERISEM NEBULOZE I NIPODASTAVANJA KLUBOVA I KUPOVANJE VREMENA SA NEKIM NEUPOTREBLJIVIM TRANSFERIMA I JEFTINIM FOLIRANTIMA .OPRAVDANJA NEMA I NESME DA BUDE![]()
kkcrvenazvezda.rs
U ranijim postovima je konstantovano da su OFK i Partizan sahranjeni i da tu vise nema sta da se doda KRAJ . Vucic nam je pomogao koliko je mogao REGENERISAO NAS JE FINO ostaje jos da preore stadion Partizana i da posadi merihuanu .Sta je moglo da se izbatina i izreketira neki su i izmasakrirani stadion je pretvoren u distributivni centar belog samarani treneri ,masakrirani navijaci , izreketirana uprava dok je kod romanticara proslo besumno KLUB JE PRETRPEO KREMIRANJE DOSTOJANSTVENO I U NAJUZEM KRUGU PORODICE .Strucnjak, ajde ostavi se Zvezde vise, kreni da pratis malo i tvoj posrnuli partizan. 90%komentara su ti o Zvezdi. Prati malo za promenu i tvoj voljeni klub, tamo sve super medbi mleko??![]()
.Trenutno je nas spoljni dug 38 milijardi eura a bio je 10 ili 12 kada je dosao Alek
onaj vice VADI GOBELJICA a neki patriota u totalno dezorijentisanom stanju pri rezultatu 0 6 vice KRENITE NAPRED KRENITE NAPRED 

Moj MASTER ce biti na jesen a tema ce biti HAVARIJA NASEG SAMPIONA ,RAZLOZI, UZROCI ,GRESKE ,TRANSFERI , ANALIZA TAKTICKOG DELA ,ANALIZA UPRAVE ,ANALIZA TRENERA ,ANALIZA VRHOVNOG KOMANDANTA , ANALIZA PREDHODNOG PERIODA SA OSVRTOM TJ VIZIJOM I PLANOVIMA KLUBA U BUDUCNOSTIJel to maturski rad?? Ako jeste pao si.

Vidi ZOKI23 vi jedino mozete da im se suprostavite da im sipate nesto u pice da ih uvati srackaKolega Mornar.Zvezda može svakom da se suprotstavi.Nije to košarka.Ako ih Bahar samo istrenira da trče i da mogu da igraju 120 minuta-problem je rešen.Ti misliš da je Mesi nešto senzacionalno i da niko ne može da mu stane na rep iz Zvezde.Videlo se na SP da su ga svi gurali.Njega sam naveo kao primer.Tako ti je sa svim svetskim zvezdama.Baš taj Bukari je jedini koji može tako da trči u Zvezdi ali i ostale treba naučiti..Nije to problem samo u Zvezdi već uopšte u našem fudbalu.Kod nas se ne trči.Mi smo zvezde kako se rodimo.