SPORT-Opšta tema

Ma znam ja. Ni nas Perica nije mnogo bolje prosao, ali je igrao u napadu pa nisu od njega pravili vola kao sa Spaletom koji je bio stoper. Ali bar ovog naseg ne kujemo u zvezde.

Sad ce Covic da se pojavi na nekoj sektaskoj televiziji sa excel tabalema.Da nam objasni da ste stub srpstva.

Ako vam je Spasic Partizanova zvezda onda svaka ti cast za tvoju glupost. Mozda je dobar za zvezde Granda. Stvarno si naivan ili si obican papak. Taj je proglasen za jednog od naj vecih promasaja Reala u istoriji nije sastavio dvadesetak utakmica tamo, a ti ga proglasavas za vasu zvezdu. I nas Perica Ognjenovic je igrao u Realu i nije ostavio nikakav trag pa ga ne proglasavamo za zvezdu takodje ni Milana Jankovica ni Prosineckog koji su takodje bili u Realu i mnogo bolje se pokazali od Spaleta. Pet Zvezdinih zvezda je tu titulu zasluzilo prevashodno zbog svojih igara u klubu i reprezentaciji gde su ostavili dubok trag i duzine vremena provedenih u klubu. I na kraju molim te nemoj vise da oplemenjujes ovu temu jar je svojim pisanjem ustvari unazadjujes.
SLUSAJ SUPCINO Posto ne postujes zivotno delo i reputaciju Srpskog Karl Hajnc Brigela moracu da te vratim na fabricko podesavanje da te resetujem

UHAPSILI STE NAJVECU ZVEZDU I LEGENDU KLUBA I TIM CINOM BACILI ANATEMU NAD SLAVNIM KLUBOM KOJA CE VAS PRATITI VECNO .Sada neka jasu i Kurta i Murta ali ta fleka nikada izbledeti nece .Ostaje samo secanje na momente kada su bogovi zemljom hodali ::lose::

Da, da Fljarmurtarija se ti verovatno ne secas pa dok ne izguglas. Jadnice. Gde ce Vokri protiv svojih.

Zvezda koliko hoces a Panta strpao Barsi na nou kampu 4 komada .............ponavljam4 komada lagano

Bio jednom jedan Radomir Antic i mladjani Pantic prvi strelac Spanske divizije prvak Spanije i osvajac kupa kralja
Udri po boraniji ALI PO SKUPOJ BORANIJI

Taj tvoj Milinko Pantic za reprezentaciju odigrao 2 utakmice. U Partizanu bio 6 godina i za to vreme odigrao 70 utakmica. Toliko o tvojoj zvezdi i legendi. Bolje bi ti bilo da ne pises i da ne brukas prave navijace Partizana koji su ovde na forumu. Smesan si.

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3984479/predrag-spasic-dao-intervju-posle-30-godina-cutanja Kada fudbaler iz druge Srpske lige u staroj Jugoslaviji dodje u takvoj konkurenciji u Partizan pa iz Partizana dobije poziv u reprezentaciju Yugoslavije kod cuvenog Strausa Ivice Osima pa odatle ode ni manje ni vise nego u najbogatiji klub na planeti Real Madrid to je onda za divljenje i za maksimalni respekt o takvoj osobi treba napraviti film za oskara to je onda najlepsa bajka koja moze da se isprica . ::novac:: :haha:................ali nazalost uspeh se u Srbiji ne prasta /Coci064 na tebe sam mislio /sram te bilo stidi se nesreco jedna a kada se spomene Spaletovo ime ima da ustanes i da stojis mirno u znak postovanja ::vadjenje_repe::nezahvalnice jedan koji ne priznajes prave i istinske vrednosti ::lose::

Poslednja izmena:
Taj tvoj Milinko Pantic za reprezentaciju odigrao 2 utakmice. U Partizanu bio 6 godina i za to vreme odigrao 70 utakmica. Toliko o tvojoj zvezdi i legendi. Bolje bi ti bilo da ne pises i da ne brukas prave navijace Partizana koji su ovde na forumu. Smesan si.
ISTINITA PRICA ZA MLADJE FORUMASE Najveci strucnjak i najveci gospodin svih vremena u Srbiji sto se tice trenerskog posla je RADOMIR ANTIC ljudska gromada svetski priznat strateg a sta reci za tog coveka DOVOLJNO JE RECI DA JE BIO TRENER REAL MADRIDA ,BARSELONE I ATLETIKO MADRIDA :sta: a i sve ovo ostalo sto je vodio ukljucujuci i nasu reprezentaciju sve je bilo na vrhunskom nivou .Covek je rodjeni pobednik i sve sto je u zivotu dodirnuo pozlatilo se. Iz naseg fudbala je otisao u velikom stilu jer nije zeleo da bude nicija marioneta covek je licnost u pravom smislu te reci da bi sa njim upravljali indijanci i domaci politicki kwazi strucnjaci .
Ali ono veoma zanimljivo za mladje forumase HESUS HIL prekaljeni vuk i namazanko vlasnik Atletiko Madrida dovede Radomira na celo kluba i posto klub nije finansijski na nivou velikana Reala i Barse da mu odresene ruke za dovodjenje nekih igraca koji su mnogo jeftiniji od velikih zvezda i covek ladno dovede igraca iz nase domace lige koji je odigrao korektno sezonu ali nista posebno kakvih je zvezda bilo u Yu fudbalu i verovatno je Pantic placen nesto simbolicno I NAPRAVI TAKAV BUM PANTA PRVI STRELAC SPANSKE LIGE A ATLETIKO PRVAK SPANIJE I OSVAJAC KUPA /znaci Antic je imao viziju i mogao je da vidi nesto sto drugi nisu HESUS JE VEROVAO U ANTICA A RADOMIR U PANTICA 💥🔥🎯
I sada posle ovakvog buma na NAJVECOJ SVETSKOJ SCENI ovakvog hepi -enda gde su sve strpali 3 u jedan ti meni objasnjavas da to nije nista i nesto neodredjeno i nepovezano ⁉️a i ja sam jos ludji od tebe kada ulazim u komunikaciju sa covekom koji podrzava kriminalni mulj koji ih je zajahao i porucuje DA PRAVI ZVEZDASI I PRILJATELJI KLUBA PODRZAVAJU OVO KRIMI RUKOVODSTVO meni je pripalo muka dok sam citao reci podrske a da podsetim da je to bilo pre poraza od trulog nizerazrednog Makabija :sta:🆘

Poslednja izmena:
Posle igraca Real Madrida Spaleta ,trenera Radomira Antica i M Pantica jos jedna velika zvezda mega star TARIBO WEST .Gde je igrao i sta je radio da ne nabrajam samo u velikim klubovimaa najbolje momente svoje blistave karijere je krunisao u Partizanu

Zvezda broj 4 u mnostvu zvezdica je npr gloman Ivica Kralj golman reprezentecije i bivsi cuvar mreze Porta iz Lisabona

Taribo Vesta ti proglasavas zvezdom Partizana, a on u Partizanu proveo jedva godinu dana i odigrao za to vreme 16 utakmica. Sto se tice Ivice Kralja. Curkovic i Soskic su bili daleko bolji golmani od njega pa ni jednog ne proglasiste za zvezdu. Soskic vam je proglasen za naj boljeg golmana svih vremena, a ti nadjes Kralja. Nego ja sve vise zakljucujem da nesto nije u redu sa tobom. Pises haoticno, nepovezano, besmisleno. Znanje ti je nula, a gugl ti vodic. Ukratko psiho. Zato nemoj navoditi kojekakve prosecne igrace, nego zali sto Bobeka, Vasovica, Jusufija, Soleta, Mocu, Mancea, Ilica ili Pedju niste proglasili za svoje zvezde jer to jesu bili, ali treba se toga setit iili prepisati kako to rade veliki klubovi.

Taribo Vesta ti proglasavas zvezdom Partizana, a on u Partizanu proveo jedva godinu dana i odigrao za to vreme 16 utakmica. Sto se tice Ivice Kralja. Curkovic i Soskic su bili daleko bolji golmani od njega pa ni jednog ne proglasiste za zvezdu. Soskic vam je proglasen za naj boljeg golmana svih vremena, a ti nadjes Kralja. Nego ja sve vise zakljucujem da nesto nije u redu sa tobom. Pises haoticno, nepovezano, besmisleno. Znanje ti je nula, a gugl ti vodic. Ukratko psiho. Zato nemoj navoditi kojekakve prosecne igrace, nego zali sto Bobeka, Vasovica, Jusufija, Soleta, Mocu, Mancea, Ilica ili Pedju niste proglasili za svoje zvezde jer to jesu bili, ali treba se toga setit iili prepisati kako to rade veliki klubovi.
Polako ne skaci sam sebi u stomak ⁉️Pa naraVno da necu da nabrajam generaciju koja je igrala finale lige sampiona TO CES TI DA URADIS UMESTO MENE i prvo rece da nema zvezda a onda ih sam nabrajas .To volim da vidim a sto se tice izvora informacija ja sam ziva enciklopedija a ti si prepisivac sa gugla .
ZAPRATI ME i cvrkuci ako hoces da dodjes do veoma znacajnih informacija koje nisu dostupne javnosti .Nisam razumeo JELI TARIBO ZVEZDA ILI NIJE .Nisam te pitao sta jede ili koliko je odigrao PITAM TE DA LI JE MEGA ZVEZDA ILI NIJE ⁉️a za Kralja nemoj da se ljutis ali da Borjan nije primio onu frljoku sa 35 metara u Beogradu i on bi bio zvezda granda
.

Dobro kazu ovi tvoji da ti je mozak na nivou sedmogodisnjaka, tako da necu vise da polemisem s tobom. Ako ce neko napisati nesto razumno tu sam.

Nazad
Vrh