emigrant
Član
Ma on tamo bio za zajebanciju.Čudo je bilo da je potpisao za Real.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SLUSAJ SUPCINO Posto ne postujes zivotno delo i reputaciju Srpskog Karl Hajnc Brigela moracu da te vratim na fabricko podesavanje da te resetujemAko vam je Spasic Partizanova zvezda onda svaka ti cast za tvoju glupost. Mozda je dobar za zvezde Granda. Stvarno si naivan ili si obican papak. Taj je proglasen za jednog od naj vecih promasaja Reala u istoriji nije sastavio dvadesetak utakmica tamo, a ti ga proglasavas za vasu zvezdu. I nas Perica Ognjenovic je igrao u Realu i nije ostavio nikakav trag pa ga ne proglasavamo za zvezdu takodje ni Milana Jankovica ni Prosineckog koji su takodje bili u Realu i mnogo bolje se pokazali od Spaleta. Pet Zvezdinih zvezda je tu titulu zasluzilo prevashodno zbog svojih igara u klubu i reprezentaciji gde su ostavili dubok trag i duzine vremena provedenih u klubu. I na kraju molim te nemoj vise da oplemenjujes ovu temu jar je svojim pisanjem ustvari unazadjujes.
ISTINITA PRICA ZA MLADJE FORUMASE Najveci strucnjak i najveci gospodin svih vremena u Srbiji sto se tice trenerskog posla je RADOMIR ANTIC ljudska gromada svetski priznat strateg a sta reci za tog coveka DOVOLJNO JE RECI DA JE BIO TRENER REAL MADRIDA ,BARSELONE I ATLETIKO MADRIDA a i sve ovo ostalo sto je vodio ukljucujuci i nasu reprezentaciju sve je bilo na vrhunskom nivou .Covek je rodjeni pobednik i sve sto je u zivotu dodirnuo pozlatilo se. Iz naseg fudbala je otisao u velikom stilu jer nije zeleo da bude nicija marioneta covek je licnost u pravom smislu te reci da bi sa njim upravljali indijanci i domaci politicki kwazi strucnjaci .Taj tvoj Milinko Pantic za reprezentaciju odigrao 2 utakmice. U Partizanu bio 6 godina i za to vreme odigrao 70 utakmica. Toliko o tvojoj zvezdi i legendi. Bolje bi ti bilo da ne pises i da ne brukas prave navijace Partizana koji su ovde na forumu. Smesan si.
Polako ne skaci sam sebi u stomak Pa naraVno da necu da nabrajam generaciju koja je igrala finale lige sampiona TO CES TI DA URADIS UMESTO MENE i prvo rece da nema zvezda a onda ih sam nabrajas .To volim da vidim a sto se tice izvora informacija ja sam ziva enciklopedija a ti si prepisivac sa gugla .Taribo Vesta ti proglasavas zvezdom Partizana, a on u Partizanu proveo jedva godinu dana i odigrao za to vreme 16 utakmica. Sto se tice Ivice Kralja. Curkovic i Soskic su bili daleko bolji golmani od njega pa ni jednog ne proglasiste za zvezdu. Soskic vam je proglasen za naj boljeg golmana svih vremena, a ti nadjes Kralja. Nego ja sve vise zakljucujem da nesto nije u redu sa tobom. Pises haoticno, nepovezano, besmisleno. Znanje ti je nula, a gugl ti vodic. Ukratko psiho. Zato nemoj navoditi kojekakve prosecne igrace, nego zali sto Bobeka, Vasovica, Jusufija, Soleta, Mocu, Mancea, Ilica ili Pedju niste proglasili za svoje zvezde jer to jesu bili, ali treba se toga setit iili prepisati kako to rade veliki klubovi.