SPORT-Opšta tema

Upravo se vratio iz Beograda i citam ovo ljubomorisanje iz Smedereva. Utakmica je otisla u drugi plan jer je jako emotivno bilo. Verovatno bi bilo i vise gledalaca da nije ovog pasjeg vremena. Mico za evropskog i svetskog prvaka ne mozes reci da je mali klub. Za sve vas grobare jedno pitanje. Kome cete vi praviti ovakav jedan oprostaj kad nemate ni zvezde ni legende kluba??
Nama je veca svetinja Bajro Zupic i DJiju i Liju nego vama Dragan Dzajic a vama u prostorijama kluba ne stoje slike istinskih legendi kluba i ljudi koji su ostavili dubok pecat u istoriji kluba .Vama u klupskim prostorijama stoje slike osoba sa interpolovih poternica a sto se tice zivih legendi kluba njih niti ko pominje niti imaju pristup prostorijama kluba .
Ja bih prvi podrzao da u FC Zvezda dodje za direktora kluba Nemanja Vidic kao sto sam voleo sto je Piksi preuzeo reprezentaciju ali nazalost to se nece dogoditi jer ljudi koji imaju znanje i iskustvo i koji su emotivno povezani sa klubom nemaju nikakve ingerencije a jasu najgori propaliteti nicim izazvani tako da je suvisna prica kako se klub seti pravih i velikih i kako im posveti paznju.To je sve zamazivanje ociju i nazalost nasa realnost ,a to je i jedan od razloga zasto je toliko opalo interesovanje i za nasu ligu i za nase klubove jer su uspeli da svojim dejstvovanjem ogade ljudima i fudbal i sve oko fudbala .
Ta scena hapsenja velikana, svetca ikone kluba je na mene tog momenta delovala toliko stresno da sam ja doziveo takav sok to je za mene bila senzacija kao da je neko uhapsio marsala Tita .Ne zna se dali je veci doprinos dao reprezentaciji kao igrac ili klubu kao direktor covek je svojim delovanjem doneo titulu prvaka sveta i na takav nacin da ga sklone :sta: ⁉️..................zamolio bih te kolega da ne pricas vise o nikakvim oprostajima ni legendama kluba a pogotovu da postavljas pitanje IMATE LI VI LEGENDU KLUBA ⁉️ IMAMO SVI IGRACI KOJI SU NOSILI CRNO BELI DRES SU LEGENDE KLUBA ALI ISTINSKE LEGENDE I ZIVECE VECNO ...........Kakva je trenutna situacija HOCE LI DA SE SKIDAJU USKORO ONE SLIKE STO KRASE KLUPSKE PROSTORIJE ILI .........................jel se zucka nesto na tu temu ::lose::🪠

Upravo se vratio iz Beograda i citam ovo ljubomorisanje iz Smedereva. Utakmica je otisla u drugi plan jer je jako emotivno bilo. Verovatno bi bilo i vise gledalaca da nije ovog pasjeg vremena. Mico za evropskog i svetskog prvaka ne mozes reci da je mali klub. Za sve vas grobare jedno pitanje. Kome cete vi praviti ovakav jedan oprostaj kad nemate ni zvezde ni legende kluba??
Al se nalupeta, pa nisu nasi igraci iz tog vremena bili neki nizerazredni balvani.Da nespominjemo starije.

Nemogu da verujem da Petrić stavi u stertnu postavu Fejsu i Šehovica, pa oni ni u Teleoptiku nemogu igrati.

Al se nalupeta, pa nisu nasi igraci iz tog vremena bili neki nizerazredni balvani.Da nespominjemo starije.
Kad sam se ja nalupetao, hajde mi ti nabroj koga ste vi proglasili za zvezde kroz istoriju ili da su legende kluba. Eto mornar kaze iz zajebancije da je to Bajro Zupic, Mozda Jusuf Hatunic ili Nikica Klincarski. Salim se ja, ali malo paznje ste uradili po tom pitanju. Nenad Bjekovic i Moca su sigurno vise zasluzili, Mance je bio na dobrom putu, takodje i Mijatovic, ali niste nikoga uzdigli da zivi vecno. Ali ima vremena iskopiracete nas vi pa ce i vasa tribina poneti neko ime ili ce neka galerija dobiti naziv.

Evo da ne odlazimo mnogo daleko u proslost npr PREDRAG SPASIC SPALE Srpski Brigel covek koji je igrao u kraljevskom klubu i ono sto je veoma zanimljivo oni nisu trazili Piksija /Verona ,Nagoja /oni trazili Spaleta i sada mozemo mi da filozofiramo i da je Piksi i lepsi od njega i da hoda gracioznije i da je atraktivniji za dame ALI ONO STO MORAMO DA PRIZNAMO I DA SE SUOCIMO DA JE SRPSKI KOSTOLOMAC IGRAO U REALU ....................ponavljam za sve znatizeljne SPALE DRVOSECA REAL MADRID A ZAMISLI NIJE PROGLASEN ZA ZVEZDU TIMA ali moze da prepricava nabedjenim facama kakva je trava na Santijago bernabeu -Spaleta su ulepsavali pedikiri i manikiri masirali ga Realovi fizioterapeuti uveseljavale ga dame Madrida a nesretni COCI064 jos pita u neznanju JEL IMAMO MI ZVEZDE GRANDA ⁉️IMAMO KO PLEVE samo su neki zavrsili u Realu a neke nocni zivot nije mazio A TALENATA KOLIKO HOCES
PS Jel treba da nastavljam sa oplemenjivanjem ove teme ili ............

Kad sam se ja nalupetao, hajde mi ti nabroj koga ste vi proglasili za zvezde kroz istoriju ili da su legende kluba. Eto mornar kaze iz zajebancije da je to Bajro Zupic, Mozda Jusuf Hatunic ili Nikica Klincarski. Salim se ja, ali malo paznje ste uradili po tom pitanju. Nenad Bjekovic i Moca su sigurno vise zasluzili, Mance je bio na dobrom putu, takodje i Mijatovic, ali niste nikoga uzdigli da zivi vecno. Ali ima vremena iskopiracete nas vi pa ce i vasa tribina poneti neko ime ili ce neka galerija dobiti naziv.
copy/paste

Evo da ne odlazimo mnogo daleko u proslost npr PREDRAG SPASIC SPALE Srpski Brigel covek koji je igrao u kraljevskom klubu i ono sto je veoma zanimljivo oni nisu trazili Piksija /Verona ,Nagoja /oni trazili Spaleta i sada mozemo mi da filozofiramo i da je Piksi i lepsi od njega i da hoda gracioznije i da je atraktivniji za dame ALI ONO STO MORAMO DA PRIZNAMO I DA SE SUOCIMO DA JE SRPSKI KOSTOLOMAC IGRAO U REALU ....................ponavljam za sve znatizeljne SPALE DRVOSECA REAL MADRID A ZAMISLI NIJE PROGLASEN ZA ZVEZDU TIMA ali moze da prepricava nabedjenim facama kakva je trava na Santijago bernabeu -Spaleta su ulepsavali pedikiri i manikiri masirali ga Realovi fizioterapeuti uveseljavale ga dame Madrida a nesretni COCI064 jos pita u neznanju JEL IMAMO MI ZVEZDE GRANDA ⁉️IMAMO KO PLEVE samo su neki zavrsili u Realu a neke nocni zivot nije mazio A TALENATA KOLIKO HOCES
PS Jel treba da nastavljam sa oplemenjivanjem ove teme ili ............
Ako vam je Spasic Partizanova zvezda onda svaka ti cast za tvoju glupost. Mozda je dobar za zvezde Granda. Stvarno si naivan ili si obican papak. Taj je proglasen za jednog od naj vecih promasaja Reala u istoriji nije sastavio dvadesetak utakmica tamo, a ti ga proglasavas za vasu zvezdu. I nas Perica Ognjenovic je igrao u Realu i nije ostavio nikakav trag pa ga ne proglasavamo za zvezdu takodje ni Milana Jankovica ni Prosineckog koji su takodje bili u Realu i mnogo bolje se pokazali od Spaleta. Pet Zvezdinih zvezda je tu titulu zasluzilo prevashodno zbog svojih igara u klubu i reprezentaciji gde su ostavili dubok trag i duzine vremena provedenih u klubu. I na kraju molim te nemoj vise da oplemenjujes ovu temu jar je svojim pisanjem ustvari unazadjujes.

Naveo sam Mijatovica u jednom od prethodnih postova. Moglo je kroz istoriju od Bobeka, Valoka, Nenada Stojkovica, Vladice kovacevica, Soskica Moce pa sve do Pedje i Ilica da se neko krunise za sva vremena. Ilic mozda nije bio velik fudbaler, ali gotovo 1000 utakmica u dresu Partizana je za respekt.Ne verujem da ce se vise u nasem fudbalu ponoviti tako nesto. Ista prica i sa nasim Lazicem u kosarci. 12 godina u klubu, rekorder po broju utakmica.

Poslednja izmena:
Možda ste vi imali boljeg.
Prosinecki je sigurno u rangu Mijatovica, mada su dva razlicita igraca, ali kad ste se vec vezali za taj Real, Zvezda ima vise igraca od Partizana koji su igrali za isti taj Real.. Jankovic, Ognjenovic, Prosinecki, Rambo Petkovic, Jovic, trener Miljanic, mozda sam nekog i propustio.

Ajoj,nismo pitali ko je potpisao nego ko je igrao.Imali smo mi takvih koji su potpisali ali malo njih je ostavilo trag.Ko i Ćirić u Barsi i slično,ali da vidimo igrače koji su rešavali utakmice.

Ko od navedenih nije igrao??? Znamo sta je Pedja resio i to zato sto je spic. Mislis da je Prosinecki manje dao Realu kasnije i Barsi. Od ovih mojih gore navedenih sigurno je da je Miljan ostavio naj dublji trag potom Robi pa Jankovic. Ognjenovic je ostavio naj losiji utisak. Jovicu je bilo naj teze jer je sad konkurencija paklena. Ali pominjati Spasica kao zvezdu kluba je stvarno bez veze.

Nazad
Vrh