Nama je veca svetinja Bajro Zupic i DJiju i Liju nego vama Dragan Dzajic a vama u prostorijama kluba ne stoje slike istinskih legendi kluba i ljudi koji su ostavili dubok pecat u istoriji kluba .Vama u klupskim prostorijama stoje slike osoba sa interpolovih poternica a sto se tice zivih legendi kluba njih niti ko pominje niti imaju pristup prostorijama kluba .Upravo se vratio iz Beograda i citam ovo ljubomorisanje iz Smedereva. Utakmica je otisla u drugi plan jer je jako emotivno bilo. Verovatno bi bilo i vise gledalaca da nije ovog pasjeg vremena. Mico za evropskog i svetskog prvaka ne mozes reci da je mali klub. Za sve vas grobare jedno pitanje. Kome cete vi praviti ovakav jedan oprostaj kad nemate ni zvezde ni legende kluba??
Ja bih prvi podrzao da u FC Zvezda dodje za direktora kluba Nemanja Vidic kao sto sam voleo sto je Piksi preuzeo reprezentaciju ali nazalost to se nece dogoditi jer ljudi koji imaju znanje i iskustvo i koji su emotivno povezani sa klubom nemaju nikakve ingerencije a jasu najgori propaliteti nicim izazvani tako da je suvisna prica kako se klub seti pravih i velikih i kako im posveti paznju.To je sve zamazivanje ociju i nazalost nasa realnost ,a to je i jedan od razloga zasto je toliko opalo interesovanje i za nasu ligu i za nase klubove jer su uspeli da svojim dejstvovanjem ogade ljudima i fudbal i sve oko fudbala .
Ta scena hapsenja velikana, svetca ikone kluba je na mene tog momenta delovala toliko stresno da sam ja doziveo takav sok to je za mene bila senzacija kao da je neko uhapsio marsala Tita .Ne zna se dali je veci doprinos dao reprezentaciji kao igrac ili klubu kao direktor covek je svojim delovanjem doneo titulu prvaka sveta i na takav nacin da ga sklone ..................zamolio bih te kolega da ne pricas vise o nikakvim oprostajima ni legendama kluba a pogotovu da postavljas pitanje IMATE LI VI LEGENDU KLUBA IMAMO SVI IGRACI KOJI SU NOSILI CRNO BELI DRES SU LEGENDE KLUBA ALI ISTINSKE LEGENDE I ZIVECE VECNO ...........Kakva je trenutna situacija HOCE LI DA SE SKIDAJU USKORO ONE SLIKE STO KRASE KLUPSKE PROSTORIJE ILI .........................jel se zucka nesto na tu temu