SPORT-Opšta tema

Sledeca mega zvezda u usponu koja je tragicno nastradala sa 23 godine veliki DRAGAN MANCE .Mec protiv Kvins Parka spada u najboljih 70 meceva svih vremena podseticu revans u Beogradu docekan sa minus 4 gola iz Londona ali sve karte prodate 2 nedelje ranije i 3000 navijaca je ostalo ispred stadiona .Englezi kazu da nisu doziveli takvu atmosferu nikada u zivotu noge su im se odsekle sa opravdanjem NEMOGUCE JE IGRATI U TAKVOM GROTLU .Da je trebalo da damo 7 dali bi sigurno

Dobro kazu ovi tvoji da ti je mozak na nivou sedmogodisnjaka, tako da necu vise da polemisem s tobom. Ako ce neko napisati nesto razumno tu sam.
Sto se tice Mikija Stevica to je dete Partizanove skole igrao u omladincima Partizana a kakav je veznjak bio dovoljno govori da je igrao u milionerima iz Dortmunda a trazilo ga vise od pola bundes lige

Dobro kazu ovi tvoji da ti je mozak na nivou sedmogodisnjaka, tako da necu vise da polemisem s tobom. Ako ce neko napisati nesto razumno tu sam.
Ne ponasaj se kao malo detence kojem je mama uzela lizalicu iz usta I ZAPRATI ME I ISTINSKI CES UZIVATI U OVAKO BOGATOM FUDBALSKOM SADRZAJU a i ja kao da je sam cuo vapaj ovog foruma za nekom promenom A STA DA KAZEM OSIM .............OPLEMENICU GA MAKSIMALNO .........SA VELIKIM ZADOVOLJSTVOM NA ZADOVOLJSTVO PRAVIH FUDBALSKIH SLADOKUSACA ::vino::

Sto se tice centra odakle je poniklo najvise fudbalskih zvezda na Balkanu to je bez premca OFK Beograd jer ono sto je izlazilo iz ovog kluba je za Ginisovu knjigu rekorda. Postoje i drugi jaki centri kao Nis ,Krusevac ,Uzice zatim Vojvodina je dala dosta igraca i Crna gora je uvek bila nepresusni izvor talenata .Nazalost OFK Beograd je doziveo brodolom sa koga je jedino mogao da se spasi kapetan ladje Terza a ostali su potonuli i taj kapetan je sada na kormilu C Zvezde .

https://direktno.rs/sport/fudbal/454688/nemanja-vidic-branislav-nedimovic-fss-izbori.html NEDIMOVIC ILI VIDIC ⁉️smesno i neumesno pitanje i poredjenje a tek postaje NEUROPSIHIJATRIJA kada se cuje odgovor na izbor NEDIMOVIC 🚾 Covek koji je sahranio Srpsku poljoprivredu je prebacen nicim izazvan u drugi sektor da urnise i ovo ostalo a da kabare bude veci ovaj naprednjak je odlikovan skoro najvisim ordenom Srpske pravoslavne crkve sto govori da osim razvaljene drzave ,osiromasenih i prezaduzenih gradjana da je i crkva kao i sve ostalo pod kandzom naprdne mafije 🚾 i vrh Kilimandzara je DA FUDBALSKI KLUB CRVENA ZVEZDA NIJE PODRZAO NA OVIM IZBORIMA SVOJU MEGA ZVEZDU NEMANJU VIDICA NEGO GROBARA POLJOPRIVREDE ALI LOJALNOG CLANA NAPRDNE SEKTE 🚾🚾🚾
Neupuceni i mentalno ograniceni ce reci pa sta i Partizan je isto podrzao ⁉️a ja cu im odgovoriti iz prve ruke SVI SIMPATIZERI PARTIZANA ZELE CELOJ NAPREDNOJ STRANCI DA STO PRE POCRKAJU I DA SE OVA JADNA DRZAVA SPASI BEDE I CAMOTINJE KOJA SE NADVILA NAD NAROD I DRZAVU A TO GOVORI DA JE ON SVE PRIVATIZOVAO APSOLUTNO SVE KLUBOVE I DOK DUSEVNI BOLESNIK BUDE IZBACIVAO JEZIK NAPOLJE SRBIJI SPASA NEMA .
Nije davno bilo kada sam probao da objasnim clanu COCI064 iz Kikinde da ovu mafiju koja vodi Zvezdu ne dodiruju te emotivne poruke i oprostaji i nostalgije za bivsim igracima i istinskim priljateljima kluba .Nije mi verovao pa je od sujete izletelo i ono A GDE SU VASE ZVEZDE ⁉️a pre nego sto nastavim serijal o nedodirljivim legendama Partizana pitao bih A KAKAV JE OVO ODNOS PREMA JEDNOJ ISTINSKOJ SVETSKOJ ZVEZDI NEMANJI VIDICU :sta: ::lose::

Ja samo da čestitam mojoj Zvezdi. Ako se ne varam to je peta pobeda protiv ponosa Izraela u nizu

To je zato što su se jednom usudili da pitaju ko smo mi
Ene, no viš :haha:😂

Moja čestitka i Zvezdi i Partizanu na jučerašnjim pobedama u Euro ligi. Svaka čast. Samo neka tako nastave i daj Bože da do kraja sve pobede i odu završnicu.

Zar niste vi grobari tamo neke 201x izmedju Dragana Djurica i Save Milosevica izabrali Djurica?? Zar nije i Fk Partizan opredeljen za Nedimovica?? Kakva su to posla u oba slucaja??

Ali ovaj vaš je trenutno bez premca, jedan prosečni half drugoligaški da ne podrži ovakvu fudbalsku veličinu kao što je Vidić.

Iskreno neznam sta ovo sve i treba Vidicu
Koliko sam shvatio do sada samu su izrecene podrske koje kod nazadnjaka ama bas nista ne znace
Izbori ce biti u martu
Ovo je ozbiljan minus prica za njih kako ide sada cela stvar i verujem da nece tek tako da se zavrsi da u direktnom glasanju nedimovic dobije vidica
No videcemo

Grobari malo uozbiljite pricu ko vodi klubove,ko ih placa i ostalo...smesni ispadate sa pricom
Samo pogledajte ko je novi nacelnik UK Ministarstva Unutrasnjih poslova izabran neki dan

Nazad
Vrh