SPORT-Opšta tema

Kakav je trener Obradović nisam kompetentan to da komentarišem, ali znam da ga krasi dobra forma ekipe u završnici.

Meni se čini da tu nešto ne štima u svlačionici.
Naravno da ne stima moj dobri MICO967 sto bi nas narod rekao KAKO DOSLO TAKO I OTISLO a SVE STO DODJE NEKIM PRLJAVIM NACINOM ILI PRLJAVIM PARAMA TO PRATI VELIKO PROKLETSTVO .Ovo silovito upumpavanje narodnog novca BEZ POKRICA u davljenika koji je bio pod stecajem i bahacenje kriminalnog mulja koji je zajahao to je nedefinisani put u neriljano SAMO NE TREBA BITI SAUCESNIK I PODRZAVATI VELIKE AFERE JAHACA APOKALIPSE valjda prave i istinske vrednosti napokon isplivavaju na povrsinu BILO JE KRAJNJE VREME 🆘

KK CZV je tada ugasena zbog duga koji je bio manji od sadasnjeg budzeta i CZV i Partizana. Iz cistih politickih razloga. Sve ostalo su gluposti i navijacka nerealna prepucavanja.

https://sportske.net/vest/domaci-fu...fer-nemanja-motika-od-danas-u-austriji-486093 Ja bih zamolio ako moze neko da mi objasni sta ovo znaci ZVEZDA JE MOTIKU OTKUPILA OD BAJERNA ZA 2,5 MILONA EURA PA POSTO ON NIJE MOGAO DA SE IZBORI ZA MESTO U TIMU POZAJMLJEN JE EKIPI AUSTRIJI LUSTENAU :sta: ⁉️ pa ce on tamo pokusati da se PONOVO :sta: nametne svojim igrama treneru Zvezde :haha:.
Mozda je i bolje sto su ga pozajmili jer mogli su da ga prodaju pa da ga ponovo otkupe po astronomskim cenama ovako je mnogo bezbolnije .
Kada procitam ovakve pricice sa HEPI-ENDOM mnogo mi postaje jasnije kako su romanticari sa Karaburme zglajznuli tako duboko u zivo blato to je neka visa matematika ali kako god bilo mesta optimizmu za sada nema tonemo kao Titanik polako polako i besumno ::lose::🚾

100% si u pravu.
Das 2,5 miliona evra za fudbalera a on ne moze da se izbori za mesto u prvom timu a pola prvog tima su veterani pred zavrsetkom karijere pa ko ovde koga vozika i kuda :sta:⁉️ 2,5 miliona ko je to dao i kada i dali je to dato i kako sada nije mogao da se snadje ili nije se adekvatno nametnuo nije se pokazao :sta::udri: .Moze li neko objasnjenje ja nista ne razumem .................. ❓

Posed 58:42, sutevi 14:4, korneri 12:1, napadi 149:79 za Zvezdu, u pravu je @mica967, iscupa Zvezda bod 🤣 . Ali dobro je, bice zanimljivije pevenstvo, da se i ovi nizerazredni timovi prikljuce borbi i dobiju sansu za titulu, a ne samo Zvezda.

Negledam utakmice manjih klubova ali vidim da je Vojvodina povela, a rezultat se piše od statistike se neživi.

Posed 58:42, sutevi 14:4, korneri 12:1, napadi 149:79 za Zvezdu, u pravu je @mica967, iscupa Zvezda bod 🤣 . Ali dobro je, bice zanimljivije pevenstvo, da se i ovi nizerazredni timovi prikljuce borbi i dobiju sansu za titulu, a ne samo Zvezda.
Od svih statistika najmerodavnija je koliko gledalaca ima na mecu a da budemo iskreni KK Partizan na jednom mecu u kosarci ima vise navijaca nego Zvezda za celo jesenje prvenstvo sa sve gostovanjima u fudbalu a trenutno vise gledalaca gleda fudbal bez karata nego sa kupljenim ulaznicama .Znaci od ulaznica se ne zivi ,sreca da uprava Zvezde pravi dobre transfere u drugu ligu inace ne bi imali od cega da se finansiraju /a izgleda kako je krenulo sa ovim prelaznim rokom da se pravi tim za ligu sampiona a sto kaze LULE28 TRANSFERMARKT JE BRUTALAN ne stedi se a vas bolje da je preuzeo ovaj bata sto je kupio Sautempton jer od ovih naprdnih sa interpolove poternice slaba vajda ...............a da ne bude opet na kraju KRIV TRENER ,DRZITE TRENERA medjutim korak po korak za sada sa velikom paznjom pratimo prelazni rok i obavestavamo ::super::
Sto se tice prelaznog roka i planova u fc Partizan napomenuo sam da nas je psihopata uneredio kao Putin Ukrainu i vratio nas u 1945 kada smo kretali od nule a mi veliki entuzijasti pomno pratimo sudbinu budzatog dusevnog bolesnika i nadamo se tragicnom ishodu JER DOK JEZIK KOD NJEGA ISPADA NAMA BUDUCNOSTI NEMA a steta jer smo stvarno zeljni Evropske scene u hramu fudbala JNA zeljni i iscrpljeni osedesmo od cekanja ALI DOK JEDNOM NE SVANE DRUGOM NE SMRKNE da ce bog da se sve vrati u prvobitno stanje pre dolaska zvalavog ::lose::

Pa ako se vrati na vreme pre dolaska AV onda ce opet Partizan biti povlascen kao u periodu do 2012. Nije ni to resenje. Drzava mora ostaviti sport na miru, a politicari nemaju sta da traze u upravama. Nemoj o broju gledalaca, posebno na "JNA".

Upravo se vratio iz Beograda i citam ovo ljubomorisanje iz Smedereva. Utakmica je otisla u drugi plan jer je jako emotivno bilo. Verovatno bi bilo i vise gledalaca da nije ovog pasjeg vremena. Mico za evropskog i svetskog prvaka ne mozes reci da je mali klub. Za sve vas grobare jedno pitanje. Kome cete vi praviti ovakav jedan oprostaj kad nemate ni zvezde ni legende kluba??

Nazad
Vrh