SPORT-Opšta tema

A taj Zivadinovic je bio niko i nista u odnosu na Piksija. Osim da sto se izlajavo na tv! Njegove reci nemaju teret. Kad si bez dlake na jeziku ne znaci da trebas lupetati da je takvu klasu od fudbalera odrzalo u zivotu samo duga lopta! Zalosno i glupo od njega! Gde su Piksijevi slobodnjaci, tehnika stajanja na lopti, izuzetan pregled igre, borbenost i svakako duge i precizne lopte!
Njegov gol na svetskom prvenstvu u Italiji protiv Spanije je remek delo.

meni je vise ovo zapalo za oko--Ja ga znam za velikog egocentrika i njemu nikako ne odgovara da mu solis pamet jer sve zna.
mislim da ga je opisao upravo u samo toj jednoj recenici

sto se tice karijere da li zbog povreda kojih je bilo(ili upravo zbog svog ega) realno bas i nije nista specijalno uradio pa cak nazalost ni za reprezentaciju

Prvo da prokomentarisem Zivu. Prvo kaze da je Piksi imao samo dugu loptu i da je bezao od odgovornosti, a na kraju kaze da je bio igrac heroj. Mnogo je on dao Zvezdi, davao je srce, bio za primer po borbenosti i fudbalskom znanju. Ne bi ga Zvezda bez veze proglasila za petu Zvezdinu zvedu za one 3-4 godine koliko je proveo u njoj. Pamtice se njegovi golovi u obe utakmice protiv Milana gol Parttizanu iz kornera i sa pola terena velika igra u Beogradu protiv Reala. Harizmom je odskakao od ostalih i bio pravi vodja na terenu. Lule, mozda je malo dao reprezentaciji jer su sankcije 1992 prekinule jedan pohod jedne sjajne generacije koja je vracena sa Evropskog prvenstva gde je ta ekipa bila proglasavana za favorita, a Piksi bio kapiten. Takodje njegova dva gola Spancima 1990 godine na svetskom prvenstvu bice upisana kao nej lepsi golovi svetskih prvenstava. Narocito onaj prvi. Slozio b se da je povreda kolena ucinila da ne napravi nesto vise u karijeri. Zivadinovic sigurno nije bio bolji fudbaler od Piksija, a kao trener je bio poznat da se u svakom klubu ili reprezentaciji zadrzavao po jednu sezonu.

Lule ako broj 28 u niku oznacava broj tvojih godina mislim da ne mozes imati uvid o kakvom se igracu radilo.

Pisao sam vec o niku da nije

pa nemamo isto misljenje,sasvim normalno i smatram da treba da je tako ne oko ove teme nego svuda
To da nije ovo bilo bi ono,ne pali kod mene jer se vodim cinjenicama
Osim zvezde nista nije uradio,o japanu ne bih govorio...sve ok

Kazi Lule slobodno da je Davor Suker bio bolji igrac od Stojkovica . Verovatno i Alen Boksic , Robert Jarni a o Stipi Pletikosi ni da pricamo . Pusti te price . Zapamti sta si ovog meseca pricao pa za godinu ipo dana posle Eura bices manji od makovog zrna .

Kakav suker,jarni o cemu ti?
Hahahaha iq vam bas nije nesto kada jos uvek ne kontate da sam vise navijao za hrvate da onaj kepec dopingovani hormonskim rastom ne osvoji namestenu titulu u kataru
A vama hrvati ne izlaze iz glave mati moja mila
Pa moderator mi obrisao post kada sam napisao ko je modric
Daj boze da ja budem manji od makovog a da mi uradimo nesto na euru-evo bar polufinale

Vazno da je tebi IQ na tolikom nivou da ni strucnjaci nemaju objasnjenje 🤣
Znaci zbog glupavog Mesija navijao bi i za Sacirija ? Zanimljiva logika .

Sto se rice trenera Zivadinovica izuzetno interesantan covek i harizmatican i danima bi mogao da ga slusam pun vedrine i sarma ali daleko od bilo kakvog ozbiljnog vodjenja neke ekipe nesto slicno kao trenutno kao Lalatovic u Radnickom iz Nisa .Takvim pristupom i vodjenjem moze da bude trener u Indoneziji ili Iranu ili nekim Azijskim drzavama ilia mozda i po nekim drzavama oko Kaspijskog mora .To su ljudi koji umesto da budu skocentrisani samo i iskljucivo na fudbal se bave i nekim nebitnim stvarima i komentarima o necemu sto nije njihova interesna zona da ne pominjem ona raznorazna opanjkavanja po Andjusovoj emisiji ili sa ulazcima u neke politicke konotacije PODSECAM ZIVADINOVIC JE BIO CLAN JULA A LALATOVIC JE NICIM IZAZVAN UZDIZAO DUSEVNOG BOLESNIKA A DA GA NIKO ZA TO NIJE PITAO /sto ne rade profesionalci a posle takvog srozavanja ne moze da te opere ni Dunav ni Sava
Sto se tice bilo kakvog ocenjivanja kvaliteta Sukera ili Piksija ili mora vrhunskih igraca iz 90 tih godina to ne mogu da komentarisu mladici od 20 ,25 ili 30 godina jer you tube nije dovoljan da bi se stekla kompletna slika o ovim velikanima .Ja se secam debija Piksija u Radnickom iz Nisa i debiju u reprezentaciji 84 godine secam se kada je Pancev bio prvi strelac nase lige sa 18 godina u Vardaru secam se debija Prosineckog u Dinamu protiv Zelje 87 godine tada je bilo mnogo virtuoza ove igre velikih igraca samo je razlika izmedju njih koje bolje unovcio svoje vestine neko bolje neko losije a nekoga su sprecile povrede a nekoga kafana i zene ali talenata je uvek bilo i previse na ovim prostorima

pa logika ti bas nije na mestu jer saciri nikad nece biti u prilici da igra polufinale i spreci kepeca,tako da opet cinjenica i fora sta bi bilo kad bi bilo koja ti je ajde da upotrebim blagu rec i kazem-smesna

posto si opterecen hrvatima a i jos neki,ima jedan vic pazi sad

Ulaze Srbin,Bosanac,Slovenac,Crnogorac i Makedonac u kafanu,sednu za sto,dolazi konobar i pita ih: A gde vam je Hrvat?

Eno ga u polufinalu :haha: :haha: :haha:

Logicno-svejedno mi je ko ce pobedit
Da kazem pre Maroko jer im je ovo verovatno jedina i istorijska sansa da budu 3 na svetu

Nazad
Vrh