MilanM
Član
E ovose zove fudbal. Marokanci odigrali alal im vera ako ovako igraju protiv Hrvata mogu da se nadaju medalji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi ti bas toliko zreo da sagledas realno sva desavanja i moguce preokrete u utakmicama kad neopravdano te osakati u tom slucaju sudije!Po Pitovoj prici mogu samo da kazem da se Fra. nisu videli prvih 5 minuta
Pogresio sam . Zbog poslednje recenice brisem like . Evo mog poretka lepe igre - Engleska , Japan , Kanada , USA , SenegalMaroko dobar, bolje su kontrolisali loptu i drzali sredinu terena i brzo se transformisali u fazi napada. Verovatno im je koncepciju igre poremetio taj brzo primljeni gol pa su morali malo da odstupe od svoje igre. Inace golovi Francuza uz dosta srece identicni posle odbijanja lopte u sesnajst. Po meni Maroko igra naj lepsi fudbal na prvenstvu i ako osvoji trece mesto bice to potpuno zasluzeno.
Odavno se na netu vrti ona slika pod nazivom " Uticaj globalnog zagrevanja na francusku reprezentaciju ". Ako nisi video ,potrazi na google.Gledam neka gužva u Francuskom šesnaestercu i pade mi na um kako više crnih igrača ima Evropska nego Afrička ekipa ! Čak šta više , Maroko i nema nekog izrazito obojenog igrača ?
Eng. su razbili Fra. i nezasluzeno su ispali . Ali za Eng. ima fore . Sve mladi igraci i buduce svetske zvezde .Daleko su Englezi od lepog fudbala. Sta je Kanada igrala lepo protiv Hrvata??
Udarne igle Engleza nisu bas tako mladi igraci, ali onaj Saka bas obecava.Eng. su razbili Fra. i nezasluzeno su ispali . Ali za Eng. ima fore . Sve mladi igraci i buduce svetske zvezde .
A Kanada se do 36 dobro drzala i vodila . Igraju najvise napadacki fudbal ali odbrana im je gora cak i od nase .
Kejn ima 29 god. Ima on jos da guli , Saka i Foden klinci , Belingan tinejdzer . Hendersonu i Megvajeru se zahvaliti . A njima nije igrao prvi desni bek - Ris James a on ima 23 godine . Fali im samo jedan strasan centralni defanzivac ali ce se vec neko pojaviti do Eura .Udarne igle Engleza nisu bas tako mladi igraci, ali onaj Saka bas obecava.
Ono sto sam ja gledao sudjenje Mazica za najvislju ocenu izuzetan .Tako je coci . Sve lepo objasnjeno ali neka mnogi nastave da pricaju price . Vazno da niko od nas nije pricao price kako je ono na Mitrovicu bio penal . Croatijani bi kukali i za to .
@mornar - ne pratim nasu ping pong ligu pa i ne znam uspehe Nedica . A kakav je po tebi bio Mazic ?