SPORT-Opšta tema

E ovose zove fudbal. Marokanci odigrali alal im vera ako ovako igraju protiv Hrvata mogu da se nadaju medalji

Gledam neka gužva u Francuskom šesnaestercu i pade mi na um kako više crnih igrača ima Evropska nego Afrička ekipa ! Čak šta više , Maroko i nema nekog izrazito obojenog igrača ?

Po Pitovoj prici mogu samo da kazem da se Fra. nisu videli prvih 5 minuta 😀
Nisi ti bas toliko zreo da sagledas realno sva desavanja i moguce preokrete u utakmicama kad neopravdano te osakati u tom slucaju sudije!
@vuxsd
Mnogo ofazivan fudbal su Francuzi pokazali narocito u drugo poluvremenu kad su se Marokanci branili😂
Ima dana kad jedna ekipa koristi jednu priliku uz mnogo srece, zabije gol dok drugi pored silnih sansi lopta jednostavno nece i ne ulazi u gol! To je neko pravilo koje je vidjeno stotine puta i bolji u mecu gubi!
Kako bi tumacio vecerasnji mec da nisi znao ko igra i ko su igraci na terenu, da su neki totalni anonimci? Jel bi ti bilo bar malo zao crvenih pored svega pokazanog veceras!

Maroko dobar, bolje su kontrolisali loptu i drzali sredinu terena i brzo se transformisali u fazi napada. Verovatno im je koncepciju igre poremetio taj brzo primljeni gol pa su morali malo da odstupe od svoje igre. Inace golovi Francuza uz dosta srece identicni posle odbijanja lopte u sesnajst. Po meni Maroko igra naj lepsi fudbal na prvenstvu i ako osvoji trece mesto bice to potpuno zasluzeno.

Znas sta hoces da kazem ali da znaju izdiglibi se i zaigrali muski .
Sto se Maroka tice . Skroz dobra utakmica . Da su imali zdrave centralne defanzivce bilo bi mnogo teze Fra.
Ocekujem laganu pobedu Maroka a za finale ne znam . Neka ode u penale .

Maroko dobar, bolje su kontrolisali loptu i drzali sredinu terena i brzo se transformisali u fazi napada. Verovatno im je koncepciju igre poremetio taj brzo primljeni gol pa su morali malo da odstupe od svoje igre. Inace golovi Francuza uz dosta srece identicni posle odbijanja lopte u sesnajst. Po meni Maroko igra naj lepsi fudbal na prvenstvu i ako osvoji trece mesto bice to potpuno zasluzeno.
Pogresio sam . Zbog poslednje recenice brisem like . Evo mog poretka lepe igre - Engleska , Japan , Kanada , USA , Senegal

Gledam neka gužva u Francuskom šesnaestercu i pade mi na um kako više crnih igrača ima Evropska nego Afrička ekipa ! Čak šta više , Maroko i nema nekog izrazito obojenog igrača ?
Odavno se na netu vrti ona slika pod nazivom " Uticaj globalnog zagrevanja na francusku reprezentaciju ". Ako nisi video ,potrazi na google. 😀

Daleko su Englezi od lepog fudbala. Sta je Kanada igrala lepo protiv Hrvata??
Eng. su razbili Fra. i nezasluzeno su ispali . Ali za Eng. ima fore . Sve mladi igraci i buduce svetske zvezde .
A Kanada se do 36 dobro drzala i vodila . Igraju najvise napadacki fudbal ali odbrana im je gora cak i od nase .

Kad gledas rezultate Maroka.....nereseno sa Hrvatima, pobeda protiv Kanade i Belgije u osmini finala izbacili Spaniju u cetvrtfinalu Portugal i u polufinalu igrali egal, ali izgubili od Francuza. Kad bi gledali rezultate po grupama velike kikseve su imali i Francuzi i Englezi i Spanci i Argentinci i Hrvati, da ne spominjem Nemce jer ce ispasti da je Maroko imao najkonstantniji nastup.

Eng. su razbili Fra. i nezasluzeno su ispali . Ali za Eng. ima fore . Sve mladi igraci i buduce svetske zvezde .
A Kanada se do 36 dobro drzala i vodila . Igraju najvise napadacki fudbal ali odbrana im je gora cak i od nase .
Udarne igle Engleza nisu bas tako mladi igraci, ali onaj Saka bas obecava.

Udarne igle Engleza nisu bas tako mladi igraci, ali onaj Saka bas obecava.
Kejn ima 29 god. Ima on jos da guli , Saka i Foden klinci , Belingan tinejdzer . Hendersonu i Megvajeru se zahvaliti . A njima nije igrao prvi desni bek - Ris James a on ima 23 godine . Fali im samo jedan strasan centralni defanzivac ali ce se vec neko pojaviti do Eura .

Tako je coci . Sve lepo objasnjeno ali neka mnogi nastave da pricaju price . Vazno da niko od nas nije pricao price kako je ono na Mitrovicu bio penal . Croatijani bi kukali i za to .
@mornar - ne pratim nasu ping pong ligu pa i ne znam uspehe Nedica . A kakav je po tebi bio Mazic ?
Ono sto sam ja gledao sudjenje Mazica za najvislju ocenu izuzetan .

- СУЗЕ РОНЕ ДУБРОВНИК И ПУЛА
АРГЕНТИНА ПОБЈЕДИ ТРИ : НУЛА -

Горко плаче Хрватска " дежела "
И проклиње Меси Лионела
Кукњава се чује до небеса
Хулијана куну Алвареса
Од зид многи ударају главу
Куну боју бијелу и плаву
И далеку земљу Аргентину
Што их баци лицем у прашину
Од Јадранског мора па до Сиска
Не престају јецаји и вриска
За ту тугу не постоји лијек
Плаче Задар, Шибеник, Осијек
Од Загреба све плаче до Сплита
Кано кад су изгубили Тита
Сузе роне Дубровник и Пула
Аргентина поб'једи с' три : нула
Сву Хрватску ухватила језа
Плаче Дорис , Томсон и Тереза
С њима плачу " бранитељи " Книна
Горке сузе рони Северина
Старо ,младо све кука и рида
Сузе лију Стипе и Колинда
И остали њини навијачи
Мило , Чанак , Драгиња и Тачи
Ни Коњевић Рашко из Зенице
Ноћас неће сушити зјенице
Сво Цетиње ноћас је на муке
Због " момчади " и Модрића Луке
Ноћас неће тећи р'јеке пива
Неће грмљет " Евива , евива "
Нити ће се пјеват " Чавоглава "
Нит коцкаста виорит застава
Нит ловнице пуцат испред врата
У част нове побједе Хрвата
Ноћас неће пјесму " Липа наша "
Запјевати Чађеновић Саша
Нит војници Дпс кланова
Из своијех луксузних станова
И из својих красних солитера
Миго , Јевто и Саво Кентера
Па због тога на данашњем дану
Алваресу хвала Хулијану
Што им мрежу напуни голова
И тешких ме поштедје болова
Хвала пуно Меси Лионеле
Браћа Срби све ти добро желе
С пуно срца , с пуно пијетета
Ко најбољем играчу свијета
Гол им мушки даде испод пречке
И оправи кући слуге Бечке
Порази их глатко к'о од шале
НЕК ТЕ СРЕЋА ПРАТИ У ФИНАЛЕ.

Перошевић

П.С

( због вишенедјељне блокаде мог фејсбук профила од стране централе у Загребу ,нијесам у могућности да на мрежама подијелим пјесму па вас молим да је прослиједите )

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

vXlmgWE.jpg

A taj Zivadinovic je bio niko i nista u odnosu na Piksija. Osim da sto se izlajavo na tv! Njegove reci nemaju teret. Kad si bez dlake na jeziku ne znaci da trebas lupetati da je takvu klasu od fudbalera odrzalo u zivotu samo duga lopta! Zalosno i glupo od njega! Gde su Piksijevi slobodnjaci, tehnika stajanja na lopti, izuzetan pregled igre, borbenost i svakako duge i precizne lopte!

Nazad
Vrh