SPORT-Opšta tema

Sudija Nedic je juce na rts rekao da je cist penal i tu vise nema rasprave . Tebi kao da je zao sto su ispali pa pokusavas da nadjes krivca . Juce sam gledao HRT posle tekme i kukaju na sudiju . Uvek se trazi krivac a sto su odigrali kao sisice to nema veze .
Nedic???? On je strucni konsultant za sudjenje kome je lako da bude pametan posle gledanja snimka po ko zna koliko puta i iz vise uglova. Nikad nije bio fudbaler niti je bio nekad glavni sudija, tako da bas nije kompetentan da ocenjuje sudije koji moraju odluku doneti u momentu. Naravno da je VAR sad tu da koriguje neke odluke.

hahahah vise ne prolazi a dve ekipe koje su u polufinalu svetskog prvensta,jedna jos uvek i ima sansu veceras da udje u finale igraju na taj nacin i onda kazete takva igra ne prolazi,pa bogte gde ja zivim

coci livakovic na desnu stranu i desnu nogu pomera u taj polozaj pre uopste cak i kontakta alvareza sa loptom a kamoli da je livakovic znao da ce ovaj da ide suprotno od smera gde je uputio tj sutirao loptu ka golu

Au bre Lule . Ukupno ima 10 sudija na terenu . Ako su i iz Var sobe ostali pri odluci glavnog sudije onda je to penal . Jedino ako mislis da se namesta Arg. i da je lova usla u WC 🤔

var soba je samo da ukaze glavnom ako je teska situacija,takvo je pravilo(upravo sam rekao u nekoj od objava da kada vec imaju komunikaciju tipa korner kada je treba da mu se javi posto vec gledaju snimak i vide svakako cija je lopta)
posle opet glavni sudija ide da gleda situaciju na monitor kod penala pa on odlucuje sam

a sto se tice love opste je poznato da ovo SP i lova nemaju nikakvih dodirnih tacaka :haha:

Rvatska je dosad imala dosta sreće i ne razumem toliko veličanje njenih igrača i ekipe , ova ekipa je gora no ona iz 1998 i 2018....igraju dekadentni fudbal a ovde pojedinci svršavaju na njih...a i u Srbiji upšte
U normalnim okolnostima Srbija bi bi pobedila Rvatsku.

Ja samo citam neke komentare gde se ocigledno ne vodi racuna o fudbalu, osnovnim pravilima u fudbalu vec price do bla bla bla. Izbacite iz sebe mrznju prema Hrvatima pa cete drugim ocima videti sve sto se desilo na sinocnoj utakmici!
Stoji to da su Argentinci bili bolji i to pokazuje i rezultat!
Pitam vas gde su bili do 30 i nekog min i dosudjenog nepostojeceg penala ti Argentinci?!
Pa ne dao Bog da je nama u osmini ili cetvtfinali dosudjen takav penal a ne u polufinalu, kako bi ste reagovali vi koji niste iskreni samo zbog mrznje!

moguca teorija
Maroko
X sa Hrvatima,dobio Belgiju,dobio Kanadu,izbacio Spaniju,izbacio Portugal,mozda izbace Francusku i mozda dobiju Argentinu i osvoje SP
do sad bez primljenog gola u 90min

Argentina
poraz od Saudijske,dobiju Meksiko,dobiju Poljsku,dobiju Australiju,dobiju Holandiju,dobiju Hrvatsku i dobiju Maroko ili Francusku i osvoje SP
ako prodje Maroko i Argentina ih dobije,mislim da ce to biti za istoriju zreb do titule
ukoliko prodje Francuska(takodje igrali sa australijom i poljskom na ovome SP) i Argentinci pobede onda je vec druga prica

Francuzi svakako ocekivano dobri,brane naslov sampiona tako da njima poraz pre finala bilo razocaranje sigurno

cekamo veceras rasplet

ovi sto ne pisu H slovo ispred imena Hrvatska :haha: :haha: :haha:

@Lule28 - koji je zvanican svetski naziv naseg desnog komsije ?
@Peet - sto bi se pitali gde su Arg bili do 30 minuta ? Jel si se ti pitao gde su Brszilci protiv nas bili 60 minuta ? I ne mrzimo desne komsije , samo ih ne mirisemo punim plucima .

Mišljenja sam kao i kolega Peet da do 30 min Argenntici nisu mogli da se sastave, penal je prestrogo dosuđen. Drugi gol nebi ni komentarisao da se u dva navrata lopta u naletu odbija Argentincu tako da mu je teže bilo promašiti nego dati gol.

Ja koliko znam penal je kad se napravi prekrsaj nad protivnickim igracem u 16-cu, nevezano da li je bio u gol sansi ili nije.
Da li marokanci mogu da naprave iznenadjenje, prvo poluvreme ce mozda pokazati.

И даље се види да офанзивни фудбал даје резултате. Мароко је кренуо са идејом да се брани али и како би другачије против ових мајстора. Добили су гол и морали да се отворе и нападају као што су то и радили у првом полувремену. Утакмица много занимљивија него она јуче. Навијам да се издигну и изједначе да би било занимљивије али бих волео и да Француска покаже све своје квалитете и да постигне још неколико голова као што је то јуче маестрално урадила Аргентина.

Овима што им жао што су им пропали влажни снови да буду прваци... више среће неки други пут...:spavam::spavam::spavam::nono::nono::nono:

Poslednja izmena:
Skroz dobar Maroko . Imaju dobar tim i sa njihovim ludilom u glavi prave ludnicu u napadu . Voleo bih i ja da izjednace ali u 90 minutu jer ako sada daju , branice se . Pa Fra na penale da dobije .

Nazad
Vrh