SPORT-Opšta tema

Ма можете писати шта хоћете али Партизан има оно што црвена звезда никад неће имати

Ма можете писати шта хоћете али Партизан има оно што црвена звезда никад неће имати
Normalno kad navijas za partizan

Isto to govore navijaci rome za lazio,boke i rivera i obrnuto a i ostalih rivalskih klubova

Sve ok i sasvim normalno

ja sam ubedjen da oni namerno tako nesto lupe da se onda 2 dana prica o njima,jebes mi sve
boli ga tuki sta prica ide plata,putuje se po svetu...sprdnja bukvalno

a dosadan je ko da prenosi preko radia,nista da mu promakne kao da nema prenos uzivo na tv-u .. ocepio se par puta ali gledaj poso

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Луле ајд размисли шта има Партизан а што црвена звезда никад неће имати ако незнаш рећи ћу ти да запамтиш

ali Desam koji opet igra sa polupanim Dembeleom u finalu SP to je za proucavanje+nema desnog beka nego mu na toj poziciji igra stoper

не има комшију светског првака а звезда никад таквог комшију НЕЋЕ имати

размисли мало продајем овај фазон већ две недеље по селу код мене су већином гробари да видиш како ме кисело гледају

иначе мислим да између партизановог и звездиног стадиона је седам зграда зато су комшије

размисли мало продајем овај фазон већ две недеље по селу код мене су већином гробари да видиш како ме кисело гледају
a to ko onaj vic sa cigom i doktorom,kad doktor gradi kucu a ciga nakupio neke pare i prati ga sve isto...obe kuce iste doktor poludi i resi da proda i lupi 200hilj e cenu
ciga odma isto prodaje 300hilj a doktor ga pita kako tvoja toliko skuplja kad je ista a ciga mu odgovara---eeee meni je komsija doktor a tebi????

Nazad
Vrh