SPORT-Opšta tema

I to se slazem za penal
Citam i mnogi strani komentatori kazu da penal nije bio,livakovic se zaustavio a alvarez udario u njega
A da ne govorimo da je trebao biti korner za hrvatsku kada je perisic sutirao,iz sledece akcije argentine na nepostavljenu odbranu hrvata se desio penal...jos je hteo da perisicu da zuti karton zbog protesta
Neznam zasto mu to isto iz var sobe ne govore kada vec imaju komunikaciju,ovo se desilo bar 20 puta na ovom svetskom da nisu svirali korner nekim ekipama a ocigledno se na snimku vidi da je trebao biti

Bio je ubedjen ne nece proci pored njega i nacinio gresku, ali da je Lovren bio u toku ili pocistio iza Gvardiola ili vodio racuna na Alvareza, on je jednostavno visio zevajuci!

Da napadac nije prvi dosao do lopte ne bi bilo dileme, ovako cist penaltik.
Nisam bas siguran jer nije golman inicirao kontakt nego napadac
Alvarez je gurnuo loptu na jednu stranu a krenuo na drugu i udario u golmana koji je imao stav(da pokusa da obrani) tj obe noge na zemlji a ovaj nalece na njega
Svirali su se penali kada golman ulece rukavicama na loptu,zakaci igraca koji je gotovo loptu gurnuo samo pa i korner zastavici ali je golman inicirao kontakt i to je penal....ovde to nije slucaj

da ali je prvi dosao do lopte bio i posle udario u Livakovicevu nogu automatski penal postaje,da nije pipnuo loptu prvi a udario u njegovu nogu penal ne bi bio garant ovako prvi kontakt lopta pa golmanova noga i penal

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Pa livakovic nije imao kontakt sa loptom tako da neznam sta vam znaci to PRVI je dosao do lopte
Alvarez je i sutirao ka golu i onda udario u golmana
Mnogi su rekli da penal nikako nije ali sudija ga svirao i to je to

Pa livakovic nije imao kontakt sa loptom tako da neznam sta vam znaci to PRVI je dosao do lopte
Sudija Nedic je juce na rts rekao da je cist penal i tu vise nema rasprave . Tebi kao da je zao sto su ispali pa pokusavas da nadjes krivca . Juce sam gledao HRT posle tekme i kukaju na sudiju . Uvek se trazi krivac a sto su odigrali kao sisice to nema veze .

Hahaha Nedic rekao 🤣
Pa penal je okrenuo mec
Jbg stil igre hrvata je takav i kada su na poluvremenu promenili taktiku to se znalo da je kraj,jednostavno neznaju drugacije
Kao sto mi neznamo igrati na rezultat nego samo napadati oni bas suprotno
E sad mi ispali odavno i na ovom i na proslom,oni finalisti na proslom i sigurno 4 na svetu posle ovoga+igraju finale lige nacija...nesto mi se cini da su bolji

njih je pokopao drugi brzi gol koji je bio iz kontre i videli ste posle da se povukli jer kontra je bilo glavno oruzje Argentine koja je to iskoristila do kraja prvog poluvremena i u drugom diktirali svoju igru i tempo sto je njihov cilj i bio naravno

Ovo je mnogo diskutabilna odluka jer Gaucos nije mogao ni teoretski da stigne do lopte nabijanje u golmana medjutim penal nije sviran pri rezultatu 2 0 pa da kazes sve je vec reseno penal je sviran pri rezultatu 0 0 sto povlaci veliku tezinu .Malo kao da se Argentina protezira na ovom prvenstvu a sto se tice Gvardiola i razloga zasto nije drugacije odreagovao posle ulaska Mesija u 16 jer bi bilo kakav grublji start bio sankcionisan ili sa penalom ili sa kartonom Mesi ima ogroman kredibilitet .Danas Francuska veliki favorit protiv Maroka i ako Marokanci nisu primili gol sto je savrseno mislim da ce ove munje iz Francuske probiti taj bedem mnogo su kvalitetni i nisu slucajno prvi favoriti za osvajanje SP a . Francuska -Argentina bice finale za pamcenje i poslednja sansa za Mesija da krunise svoju karijeru a Francuzi imaju sansu koja se retko pruza da osvoje dva puta za redom mundijal igracki su kompletniji tim i bice favoriti ali to treba dokazati i na terenu

veceras ce biti lepsi fudbal,imam utisak da ce Maroko da grize kako ima da igra... ovo je za njih vec uspeh ali finale bi bilo jos vece.

Sudija Nedic je juce na rts rekao da je cist penal i tu vise nema rasprave . Tebi kao da je zao sto su ispali pa pokusavas da nadjes krivca . Juce sam gledao HRT posle tekme i kukaju na sudiju . Uvek se trazi krivac a sto su odigrali kao sisice to nema veze .
BANACANIN Pitao bi ja sudiju NEDICA KADA JE I DA LI JE IKADA U SVOJOJ KARIJERI SVIRAO PENAL PROTIV ZVEZDE I PARTIZANA A SA DRUGE STRANE KOLIKO JE PENALA SVIRAO ZA VELIKANE ⁉️ zbog takvog nacina sudjenja i takvog arsina su ljudi i prestali da dolaze na stadionei koliko je u karijeri dao crvenih kartona Zvezdi i Partizanu ⁉️i koliko je puta produzivao meceve dok ne padne gol u nedogled zgadila mi se i prva liga i sprdacina pretvoreno sve u cirkus ::novac::🆘

И да није био пенал Аргентинци би разбили и напунили ову декадентну и матору екипу која је изашла да би играла пенале. Сва правила фудбала су окренута ка нападачком фудбалу а не ка фудбалу који се игра само да се сакрије лопта и уништи уживање гледаоцима.
Такав фудбал, чување и крађа времена, назадни фубал и чекање на пенале то више не пролази.
Да је рватска кренула отворено од првог минута одмах би примили гол јер они и не умеју другачије.
Овде је прошла екипа која је паметно трчала и више је желела победу. Имала је маестралне младе играче са једним мајстором фудбала који се дословно целу утакмицу шеткао и на крају са два три потеза решио утакмицу. И није морао да се озноји да би показао своју вредност.
Највећи трофеј рватима биће да се сликају с мајстором.

Ja Mogu da razumem Hrvate kad kazu da nije penal, ali cinjenice su drugacije. Da li je golman desnom nogom isao na loptu ili da spreci igraca da ga obidje. Pisu se nebuloze kako igrac ni teoretski ne bi mogao da stigne do lopte. Lopta je bila u terenu i igra u toku, a golmanov start nije bio na loptu. Sve i da je bio na loptu, ona ga je obisla i usledio je kontakt.

Tako je coci . Sve lepo objasnjeno ali neka mnogi nastave da pricaju price . Vazno da niko od nas nije pricao price kako je ono na Mitrovicu bio penal . Croatijani bi kukali i za to .
@mornar - ne pratim nasu ping pong ligu pa i ne znam uspehe Nedica . A kakav je po tebi bio Mazic ?

Nazad
Vrh