SPORT-Opšta tema

Koliko je Zvezda velik klub govori i koliko je igraca dovela iz tog tvog Dinama. Od Rajka Janjanina, Bore Cvetkovica, Milivoja Bracuna, Tomice Ivkovica do Robija.
Dzaba sad sve ,ovo je tek sada ogavno sto radis transformisao si se za 360 stepeni ali mislim da to nije iskreno a mozda sam i probudio u tebi sa ovim klipovima o Robiju trunku neke sete a mozda si se i sam malo zastideo od svojih sovinistickih ispada ajde praticu tvoje ponasanje dalje kroz forum pa cu sa sigurnoscu reci da li si se promenio na bolje ili si za detoksikaciju

Slusaj sreco. Zasto nisi reagovao kada su ti isti HR forumasi pisali kako nas siptari j.bu gde i kad stignu. Robijeva majka je Srpkinja iz Cacka. Da nije za vreme SFRJ bio u Zvezdi tesko da bi bio pozvan da bude trener. Ja nisam nacionalista, ali vise volim svoje nego njihovo pa makar bilo i losije, a ti i dalje velicaj Tudjmana i Zlatka Dalica. Vidim da ga zelis na klupi voljenog ti kluba. Sta mislis da li bi mogao da bude trener Zvezde?? Nikad pa ni onda.
Ja sam reagovao na ono sto sam opisao u drugoj recenici. Ili ne citas ili pristajes na takve stvari.

Dzaba sad sve ,ovo je tek sada ogavno sto radis transformisao si se za 360 stepeni ali mislim da to nije iskreno a mozda sam i probudio u tebi sa ovim klipovima o Robiju trunku neke sete a mozda si se i sam malo zastideo od svojih sovinistickih ispada ajde praticu tvoje ponasanje dalje kroz forum pa cu sa sigurnoscu reci da li si se promenio na bolje ili si za detoksikaciju
Nemoj da me pratis molim te. Svi ti pisu d si psihopata, ali ti se ne osvrces. Nemoj da i ja dobijem stravu od tebe.

Ja sam reagovao na ono sto sam opisao u drugoj recenici. Ili ne citas ili pristajes na takve stvari.
A NA STA DA REAGUJES STO NAS SVAKA SUSA KECA U FUDBALU .A sta imas ti da odgovoris KADA 20 GODINA NISMO BILI NA EVROPSKOM PRVENSTVU U FUDBALU I KADA JE KLUPSKI FUDBAL BOLESNIK KOJI UMIRE NA APARATIMA .Da nas jedna drljava Svajcarska tuce dva puta za redom na velikim takmicenjima i ti imas zelju nesto da kazes ❓ A sta da kazes jel ima nesto tu da se kaze ili da se doda ❓Ako ista ima da se kaze onda se to kaze na terenu a posto nismo imali nista konkretno na terenu onda tu blamazu treba zaboraviti sto pre trenirati mukotrpno i raditi i sacekati eventualno neku svoju sansu u buducnosti .I dajem punu podrsku ovom mladom i perspektivnom timu .Ali kod tebe posle ovakvog neuspeha ne samo sada nego i ranijih takmicenja ti imas jaku zelju nesto da kazes e sad dali je to iz nemoci iz beznadja ili sto tesko podnosis poraz ne znam ali treba biti dostojanstven uvek i u porazu tu se ogleda ljudska velicina i naravno cestitati boljem i kvalitetnijem :cool:valja se

Luka je kao sto sam vec bio i napisao sigurno najbolji vezni igrac u poslednjih 10godina na svetu

Poslednja izmena od urednika:
Neki se razumeju u fudbal, a neki u to čija je je mama šta.

Ako nemožete nešto napisati o fudbalu ili nekom drugom sportu, nego samo pisanje radi pisanja, preskočite ovu temu.

Pa bili ste bratski klub.

Nego sta kazes za ono zvizdanje sekundaraca u areni na minut cutanja Jesicu?
Kad smo to bili bratski klubovi??
A NA STA DA REAGUJES STO NAS SVAKA SUSA KECA U FUDBALU .A sta imas ti da odgovoris KADA 20 GODINA NISMO BILI NA EVROPSKOM PRVENSTVU U FUDBALU I KADA JE KLUPSKI FUDBAL BOLESNIK KOJI UMIRE NA APARATIMA .Da nas jedna drljava Svajcarska tuce dva puta za redom na velikim takmicenjima i ti imas zelju nesto da kazes ❓ A sta da kazes jel ima nesto tu da se kaze ili da se doda ❓Ako ista ima da se kaze onda se to kaze na terenu a posto nismo imali nista konkretno na terenu onda tu blamazu treba zaboraviti sto pre trenirati mukotrpno i raditi i sacekati eventualno neku svoju sansu u buducnosti .I dajem punu podrsku ovom mladom i perspektivnom timu .Ali kod tebe posle ovakvog neuspeha ne samo sada nego i ranijih takmicenja ti imas jaku zelju nesto da kazes e sad dali je to iz nemoci iz beznadja ili sto tesko podnosis poraz ne znam ali treba biti dostojanstven uvek i u porazu tu se ogleda ljudska velicina i naravno cestitati boljem i kvalitetnijem :cool:valja se
Kad ti iz HR poruce da nas siptari kecaju gde god stignu samo ti na ovom forumu ne shvatas sta ti porucuju. Nije sve u fudbalu, razmisli malo.

Evo ja ne razumem pa bi bilo dobro da mi neko ko se bolje od mene razume šta to znači kada neko iz HR poruči das šiptari kecaju gde god stignu, šta to zapravo znači?

Ima li kojim slučajem neki politikolog na forumu? :cao:

Zaista ne vredi drugačije, nego samo da se trol troluje (u ovom slučaju osoba koja se pravi ne razume da je ovo tema o sportu, nego misli da je tema tumačenje poruka koje stižu iz HR).

Nadam se da ovaj offtopik i i totalno skretanje van teme neće smetati onima koji prate fudbal da nastave pisati u temi, jer na svetskom prvenstvu postaje zanimljivo.

Kad smo to bili bratski klubovi??

Kad ti iz HR poruce da nas siptari kecaju gde god stignu samo ti na ovom forumu ne shvatas sta ti porucuju. Nije sve u fudbalu, razmisli malo.
.I STA TEBI NIJE JASNO KADA ONAJ KARLEUSIN JURI SACIRIJA OD GOLA DO GOLA I NECE DA GA OBORI DA NE DOBIJE CRVENI A IGRA SE 92 MINUT I VEC JE KRAJ MECA ONDA MENI NIJE KRIV SACIRI NEGO MI JE KRIV VUCICEV KOKEZA I KOKEZIN KRSTAJIC I KRSTAJICEV KARLEUSA A NA KLUPI OSTALE VEDETE SVETSKE VELICINE i sta ti sad ocekujes da ti se kaze KO TE IZBACIO ❓ Koji Svajcarci kada u prvom timu ima 6 juznoamerikanaca 2 albanca i jedan crnac a i na klupi ima stranaca koliko hoces pitam ja tebe nesreco jedna KO TE IZBACIO ❓Ti ocigledno mnogo tesko prihvatas realnosti to je ozbiljan problem a verujes i dalje da smo EKONOMSKI TIGAR I LIDER U REGIONU .Kada budes docekao da reprezentacija uradi nesto konkretno na medjunarodnoj sceni a to vazi i za klupski fudbal onda mozes da se siris po drustvenim mrezama do 101 i nazad ali dokle god nas nema nigde ni od korova ima da se pojavljujes i odjavljujes stidljivo i besumno i da ne upadas mnogo u oci jer diskrecija je majka
MOLBA ZA MODERATORA Bilo bi lepo da odbanujete ZELENSKOG da ga odkocite on je kapacitetan decko kao i ovaj iz Kikinde /doduse imaju taj manir seoskih ispicutura kada se nalizu ispred seljacke prodavnice pa ih zavati sovinizam pomesan sa raznim granama privrede a sve to obogaceno vecom kolicinom spiritusa da se cuju razlicita misljenja sa svih strana jer to je lepota u razlicitosti a i tema je razdragana i opustena .SAMO DA ZADRZIMO ODREDJENI NIVO KOMUNIKACIJE jer jedino tako moze da dodje do pravog usaglasavanja stavova

Neki se razumeju u fudbal, a neki u to čija je je mama šta.

Ako nemožete nešto napisati o fudbalu ili nekom drugom sportu, nego samo pisanje radi pisanja, preskočite ovu temu.
POSTOVANI MODERATORE Svojski sam se potrudio iz petnih zila da svojim strucnim komentarima i ekspertskim analizama oplemenim ovaj forum i nadam se da sam barem delimicno u tome i uspeo .Moje veliko iskustvo u ekspertizama domace i medjunarodne scene je neprocenjivo a koliko strucno skeniram meceve pokazalo se i na dobitnim tiketima gde se moze primetiti veliko znanje i osecaj koliko ko i dokle moze .Cist dobitak mi je u zadnjih mesec dana velicine plate jednog direktora u stranoj firmi u Srbiji a napominjem da sam povrsno igrao bez nekih vecih i agresivnijih ulaganja .Medjutim umesto da svi uzivamo u svetskom performansu vrhunskih majstora sporta doslo je do malih turbolencija ali sve je to sastavni deo sporta lepota je u razlicitosti i bice to sve do kraja mundijala super jer do sada kvalitet utakmica na vrhunskom nivou sudjenje izuzetno nadamo se istinskom uzivanju do samog kraja
PS Ja rece Francuska prvak sveta na samom pocetku kvota je trenutno na Francuze 2,20 nemoj da posle bude da nisam rekao ::super::

Ne mogu vecerati od neizvesnosti, a i nesmem da komentarisem jer mi neki prete da ce me udariti nekom trolom pa se plasim da ne nateraju tramvaj na mene.

Ma to je sve limunadica mi smo u prisnoj vezi kao klub sa Mozzart kladionicom ali ono sto je mene odusevilo je DOLAZAK JOS JEDNE CAMUGE NA STADION U LJUTICE BOGDANA ovaj je brz kao mungos samo sto tehnicki nije najbolje potkovan i to je verovatno ako me statistika ne vara 9 ti ili 10 i crnac u crveno belima .Ovim transferom ste presisali Nant i Monpelje u Francuskoj i polako belci iscezavaju sa Topcidera .Trazice se belac sa baterijskom lampom na Marakani ali ga niko nece naci ili to ili cete da pravite belce od blata :haha: pa na onaj tenk ispred stadiona mogu da se popnu zulu crnci i da ispustaju ratnicke poklike .Ali napominjem ALI bratski nam klub iz Zagorja zelene Dinamo Z nema ni jednog crnca a igraju ligu sapmpiona vec dugo i to veoma zapazenu ulogu .Medjutim ko bi ga znao mozda je ovo NOVA FILIJALA ZA NEBRUSENE I NEISKLESANE DIJAMANTE I DRVOSECE gde bi trebalo posle brusenja i tesanja da to sve bude ALL RIGHT a bice sigurno jer rukovodstvo crveno belih je brizljivo odabrano sa poternice i svaki njihov potez je propracen sa velikim uzdahom a i sa nadom i ceznjom i zeljom u svetlu buducnost ..........samo treba ici stisano korak po korak a uspeh nece izostati
Nemamo vise crnaca od vas u basketu sigurno....

Da, :) ne igra ni Jasekivicijus. Salu na stranu. Zvezda i jos tri ekipe medju njima i Zalgiris trenutno imaju odnos pobeda i poraza 6-6. Sledece kolo igramo sa poslednjim Milanom, tako da bi sa te dve pobede znacajno popravili polozaj na tabeli.

Nazad
Vrh